Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

SunGards ISO-certifierade ledningssystem

https://www.klimatsmart.se/images/news/sungard250x23.jpg

SunGard Availability Services i Sverige fortsätter att utveckla sin verksamhet för att erbjuda sina kunder förstklassiga tjänster inom IT-haveriberedskap och IT-infrastruktur. SunGard har ISO-certifierat hela tre olika ledningssystem – inom Kvalitet, Miljö och Informationssäkerhet – och är därmed ett av få IT-företag med ISO-certifieringar inom samtliga dessa områden. SunGard Availability Services levererar tjänster och konsultation inom haveriberedskap (kontinuitetsplanering, reservarbetsplatser, backup – och återställningstjänster) för att säkerhetsställa att deras kunder alltid har tillgång till affärskritiska system och information, även vid nödsituationer. Nyligen lanserade företaget också Infrastruktur som molntjänst på den svenska marknaden (IaaS) och erbjuder sedan tidigare grön colocation - hyra av serverplats - i en av Sveriges miljövänligaste datorhallar. – Med ISO-certifieringarna har vi vässat vår organisation och våra processer ytterligare för att säkerhetsställa ännu högre kvalitet i våra leveranser, och för att kunna erbjuda våra kunder ännu mer värde i sina investeringar i IT-haveriberedskap och IT-infrastruktur, säger Håkan Björklund, vd på SunGard Availability Services i Sverige. Den del av IT-branschen som SunGard Availability Services verkar inom växer. Allt fler företag och organisationer prioriterar haveriberedskap i sina IT-strategier samtidigt som de söker infrastrukturtjänster som hjälper dem att koncentrera sig på sin kärnverksamhet, där de slipper att investera kontinuerligt i egen IT-infrastruktur. Med ISO-certifieringarna står SunGard väl rustade för att möta efterfrågan och fortsätta driva utvecklingen inom området. – ISO-certifieringarna innebär att vi kontinuerligt arbetar med att utveckla och förbättra vår organisation utifrån dokumenterade processer. Det gör också att vi kan arbeta effektivare med att ta fram nya tjänster och lösningar som möter kundernas behov, säger Håkan Björklund. SunGard Availability Services verksamhet i Sverige är certifierat enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och ISO 27001 (informationssäkerhet). För mer information, kontakta: SunGard Availability Services: Håkan Björklund, vd SunGard Availability Services, Sverige Mobil: 0705-59 07 86 E-post: hakan.bjorklund@sungard.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

SunGards ISO-certifierade ledningssystem

2011-04-15
SunGard Availability Services i Sverige fortsätter att utveckla sin verksamhet för att erbjuda sina kunder förstklassiga tjänster inom IT-haveriberedskap och IT-infrastruktur. SunGard har ISO-certifierat hela tre olika ledningssystem – inom Kvalitet, Miljö och Informationssäkerhet – och är därmed ett av få IT-företag med ISO-certifieringar inom samtliga dessa områden.

SunGard Availability Services levererar tjänster och konsultation inom haveriberedskap (kontinuitetsplanering, reservarbetsplatser, backup – och återställningstjänster) för att säkerhetsställa att deras kunder alltid har tillgång till affärskritiska system och information, även vid nödsituationer. Nyligen lanserade företaget också Infrastruktur som molntjänst på den svenska marknaden (IaaS) och erbjuder sedan tidigare grön colocation - hyra av serverplats - i en av Sveriges miljövänligaste datorhallar.

– Med ISO-certifieringarna har vi vässat vår organisation och våra processer ytterligare för att säkerhetsställa ännu högre kvalitet i våra leveranser, och för att kunna erbjuda våra kunder ännu mer värde i sina investeringar i IT-haveriberedskap och IT-infrastruktur, säger Håkan Björklund, vd på SunGard Availability Services i Sverige.

Den del av IT-branschen som SunGard Availability Services verkar inom växer. Allt fler företag och organisationer prioriterar haveriberedskap i sina IT-strategier samtidigt som de söker infrastrukturtjänster som hjälper dem att koncentrera sig på sin kärnverksamhet, där de slipper att investera kontinuerligt i egen IT-infrastruktur. Med ISO-certifieringarna står SunGard väl rustade för att möta efterfrågan och fortsätta driva utvecklingen inom området.

– ISO-certifieringarna innebär att vi kontinuerligt arbetar med att utveckla och förbättra vår organisation utifrån dokumenterade processer. Det gör också att vi kan arbeta effektivare med att ta fram nya tjänster och lösningar som möter kundernas behov, säger Håkan Björklund.

SunGard Availability Services verksamhet i Sverige är certifierat enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och ISO 27001 (informationssäkerhet).

För mer information, kontakta:

SunGard Availability Services:

Håkan Björklund, vd SunGard Availability Services, Sverige

Mobil: 0705-59 07 86

E-post: hakan.bjorklund@sungard.se

Senaste nyheter