Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

SmartaMaten-kassen - bättre hälsa

https://www.klimatsmart.se/images/news/smartamat250x282.jpg

SmartaMaten passar nästan alla eftersom den varken innehåller gluten eller mejeriprodukter. Däremot är den proppfull av välgörande grönsaker, vegetariska alternativ och dessutom lite fisk. Kassen är planerad och framtagen av Åsa Jakobsson som är kostrådgivare, matkreatör och grundare av SmartaMaten. Visionen med SmartaMaten är att hjälpa så många som möjligt att äta mat som är: - Säsongsanpassad - Miljömedveten - Alkaliskt, d v s laddad med mineraler, vitaminer och antioxidanter - Ren – fri från onödiga tillsatser och - Tillåtande För att äta “rätt” behöver vi få i oss mat som är rik på mineraler, vitaminer, antioxidanter och fibrer, mat som ger oss energi utan att göra oss feta, mat som helt enkelt höjer vår livskvalitet. SmartaMaten är balanserad och tillåtande, och ger ett hållbart alternativ för våra kroppar och vår omvärld. Boka idag så får du all hjälp du behöver för att fylla din kropp med energi, hälsa och kraft! FramtidensMat lanserade sin första matkasse 2008 och har rönt stora framgångar i Stockholm och Uppsala, mycket på grund av sin hälsosamma företagsnisch. FramtidensMat levererar sina matkassar direkt hem till dörren, varje söndag. Vi lever i en tid då många tycker att det är viktigt att äta bra mat och vill ha inspiration till att laga gott och varierat, detta samtidigt som många upplever att man har allt mindre tid. Hos FramtidensMat är middagarna planerade, provlagade och näringsberäknade av dietist och kostrådgivare. - I matkassen finner ni goda råvaror, utvalda med omsorg - Fyra middagar för fyra personer - Vi har haft äran att leverera matkassar sedan 2008, det är vi stolta och ödmjuka över! - Välj matkassen som passar din familj! - Mixkasse, vegetarisk eller SmartaMaten-kassen - Ingen bindningstid - Leverans på söndagar FramtidensMat erbjuder alla nya kunder ett prova-på-erbjudande på den första matkassen (4 middagar för 4 personer) – Nu endast 499 kr! För mer information, kontakta: Annelie Hellström, annelie@framtidensmat.se, 0735-933 563.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

SmartaMaten-kassen - bättre hälsa

2013-02-18
SmartaMaten passar nästan alla eftersom den varken innehåller gluten eller mejeriprodukter. Däremot är den proppfull av välgörande grönsaker, vegetariska alternativ och dessutom lite fisk. Kassen är planerad och framtagen av Åsa Jakobsson som är kostrådgivare, matkreatör och grundare av SmartaMaten.

Visionen med SmartaMaten är att hjälpa så många som möjligt att äta mat som är:
- Säsongsanpassad
- Miljömedveten
- Alkaliskt, d v s laddad med mineraler, vitaminer och antioxidanter
- Ren – fri från onödiga tillsatser och
- Tillåtande

För att äta “rätt” behöver vi få i oss mat som är rik på mineraler, vitaminer, antioxidanter och fibrer, mat som ger oss energi utan att göra oss feta, mat som helt enkelt höjer vår livskvalitet. SmartaMaten är balanserad och tillåtande, och ger ett hållbart alternativ för våra kroppar och vår omvärld. Boka idag så får du all hjälp du behöver för att fylla din kropp med energi, hälsa och kraft!

FramtidensMat lanserade sin första matkasse 2008 och har rönt stora framgångar i Stockholm och Uppsala, mycket på grund av sin hälsosamma företagsnisch. FramtidensMat levererar sina matkassar direkt hem till dörren, varje söndag.

Vi lever i en tid då många tycker att det är viktigt att äta bra mat och vill ha inspiration till att laga gott och varierat, detta samtidigt som många upplever att man har allt mindre tid. Hos FramtidensMat är middagarna planerade, provlagade och näringsberäknade av dietist och kostrådgivare.

- I matkassen finner ni goda råvaror, utvalda med omsorg
- Fyra middagar för fyra personer
- Vi har haft äran att leverera matkassar sedan 2008, det är vi stolta och ödmjuka över!
- Välj matkassen som passar din familj!
- Mixkasse, vegetarisk eller SmartaMaten-kassen
- Ingen bindningstid
- Leverans på söndagar

FramtidensMat erbjuder alla nya kunder ett prova-på-erbjudande på den första matkassen (4 middagar för 4 personer) – Nu endast 499 kr!

För mer information, kontakta:
Annelie Hellström, annelie@framtidensmat.se, 0735-933 563.

SmartaMaten: smartamaten.se/

Senaste nyheter