Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Skinkprovning på Långbro Värdshus

https://www.klimatsmart.se/images/news/skink.jpg

Svenskt Sigill bjuder in till skinkprovning och det är inte vilken skinka som helst! Skinkan kommer från Nibble Gårdsgris utanför Västerås och den är klimatcertifierad, innehåller extra mycket Omega3 och smakar fantastiskt gott. Eftersom vi vill ha en riktig expert att uttala sig om smaken kommer vi vistas på Långbro Värdshus i Stockholm, där Fredrik Eriksson har lovat att ge ett smakutlåtande. Fredrik är Årets Kock 1987 och medlem i juryn till Årets Kock. Nibble Gårdsgris är det första företag i världen som har en klimatcertifiering för grisköttet – Svenskt Sigills klimatcertifiering är unik och världsledande och garanterar att producenten har minskat klimatpåverkan i produktionen. Detta, kombinerat med bra djurhälsa och att man ger grisarna ett foder som ger högre halter av Omega 3 i köttet gör att konsumenterna kan känna sig säkra på att man har valt en bra skinka. När: Måndag den 3 dec 2012 Tid: Kl. 12 – 13 (Provning av skinka, senap och knäckebröd sker under träffen ) Var: Långbro Värdshus, Stora mans väg 4, 125 59 Älvsjö, 5 min från Fruängens T-bana Möt: Sven-Erik Johansson, Nibble Gårdsgris Anna Richert, Svenskt Sigill Fredrik Eriksson, Långbro Värdshus Anmälan: Antalet platser är begränsat, anmälningar snarast till anna.richert@sigill.lrf.se För mer information, kontakta: Anna Richert, Svenskt Sigill, 08-787 53 73, anna.richert@sigill.lrf.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Skinkprovning på Långbro Värdshus

2012-11-30

Senaste nyheter