Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Seminarium Kista 17 november Grön ICT

https://www.klimatsmart.se/images/news/kistagreenitc250x32.jpg

På onsdagen den 17 november välkomnas du till ett av höstens mest spännande evenemang - Kista Green ICT Seminar. Här samlas några av världens främsta ICT-företag och representanter från Stockholms stad för att diskutera hur framtidsmarknaden Grön ICT kan göra samhällen mer hållbara och klimatsmarta. - ICT är definitivt en framtidsmarknad på miljö- och klimatområdet. Det finns stor potential att genom Grön ICT effektivisera olika verksamheter, och därmed sänka sina kostnader samtidigt som man är klimatsmart. Kista Green ICT Seminar erbjuder en utmärkt möjlighet för olika aktörer att lära av varandra och få en glimt av vad framtiden har att erbjuda inom denna relativt unga sektor, säger Per Ankersjö, stadsmiljöborgarråd i Stockholm och öppningstalare vid Kista Green ICT Seminar. Ett flertal evenemang med miljöfokus har arrangerats i samband med att Stockholm är Europas miljöhuvudstad 2010. Kista Green ICT Seminar väntas bli det mest välbesökta hittills. När: Onsdagen den 17 november mellan kl. 8:00 – 17:00. Under tisdagskvällen den 16 november träffas också de deltagare som vill i Stockholms stadshus för en rundtur och mingel. Programmet för dagen finns på www.kistagreenict.com. För att närvara i auditoriet kan du anmäla dig på http://simplesignup.se/event/4165. Kontakt för frågor kring Kista Green ICT Seminar är projektledare Åke Lindström på ake.lindstrom@kista.com och 0705 85 15 74. För mer information, kontakta: Niclas Grahn, niclas.grahn@kista.com, 0760-20 62 10.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Seminarium Kista 17 november Grön ICT

2010-11-17
På onsdagen den 17 november välkomnas du till ett av höstens mest spännande evenemang - Kista Green ICT Seminar. Här samlas några av världens främsta ICT-företag och representanter från Stockholms stad för att diskutera hur framtidsmarknaden Grön ICT kan göra samhällen mer hållbara och klimatsmarta.

- ICT är definitivt en framtidsmarknad på miljö- och klimatområdet. Det finns stor potential att genom Grön ICT effektivisera olika verksamheter, och därmed sänka sina kostnader samtidigt som man är klimatsmart. Kista Green ICT Seminar erbjuder en utmärkt möjlighet för olika aktörer att lära av varandra och få en glimt av vad framtiden har att erbjuda inom denna relativt unga sektor, säger Per Ankersjö, stadsmiljöborgarråd i Stockholm och öppningstalare vid Kista Green ICT Seminar.

Ett flertal evenemang med miljöfokus har arrangerats i samband med att Stockholm är Europas miljöhuvudstad 2010. Kista Green ICT Seminar väntas bli det mest välbesökta hittills.

När: Onsdagen den 17 november mellan kl. 8:00 – 17:00. Under tisdagskvällen den 16 november träffas också de deltagare som vill i Stockholms stadshus för en rundtur och mingel.

Programmet för dagen finns på www.kistagreenict.com. För att närvara i auditoriet kan du anmäla dig på http://simplesignup.se/event/4165.

Kontakt för frågor kring Kista Green ICT Seminar är projektledare Åke Lindström på ake.lindstrom@kista.com och 0705 85 15 74.

För mer information, kontakta: Niclas Grahn, niclas.grahn@kista.com, 0760-20 62 10.

Var: Kista Science Tower Auditorium, Färögatan 33. Hitta hit via bit.ly/aebCQx

Senaste nyheter