Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ny luftvärmepump från LG Artcool

https://www.klimatsmart.se/images/news/lgartcool250x202.jpg

Certifierat allergifilter, snygg design och en av marknadens tystaste inomhusenheter är några av de mest spännande nyheterna i LG:s nya innovativa värmepumpar för den nordiska marknaden. Norden är en växande marknad inom energibesparande och hälsomedvetna luftkonditioneringslösningar. LG Electronics, som satsar hårt på den nordiska marknaden inom luftkonditionering, lanserar nu en ny serie luftvärmepumpar för den nordiska konsumentmarknaden. Nya LG Artcool-serien har en rad funktioner som ger en förbättrad inomhusmiljö – allt förpackat i en stilren design. De två viktigaste funktionerna i Artcool-serien när det gäller hälsa och inomhusmiljö är NEO-Plasma-filtret och Allergy Free-filtret. NEO-Plasma-filtret rensar luften från kvalster och mikrodamm vilket minskar symptom på astma och allergi. Allergy Free-filtret, som har en officiell certifiering från British Allergy Foundation och Allergy UK, reducerar mängden allergener i hemmet, vilket ger enklare och hälsosammare klimatkontroll. Den nya serien har förbättrad luftgenomströmning och inomhusenheterna har en av marknadens lägsta ljudnivåer på 19dB. Det säkerställer en god natts sömn samtidigt som lufttemperaturen och inomhusmiljön håller högsta kvalitet. LG Artcool-serien består av två olika storlekar med 5 respektive 6 kW värmeeffekt. Inomhusenheterna har en modern och iögonfallande design i tre olika färger – silver, vit och spegel – allt för att passa individuella smaker. Serien riktar sig mot high end-segmentet och konsumenter som vill att deras luftvärmepump ska hålla hög kvalitet men också vara ett dekorativt inslag i hemmet. LG Artcool-serien finns tillgänglig i Sverige från och med nu. Samtliga LG:s värmepumpar säljs via värmepumpsdistributören Kinnan och deras kunniga återförsäljarnät. Vid köp av en LG värmepump säkerställs att produkterna installeras av utbildade och certifierade installatörer. För mer information, kontakta: Stefan Lögdberg, Nordic Technical Manager AE, LG Electronics, 08-566 415 61, 0735-23 40 23, stefan.logdberg@lge.com.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ny luftvärmepump från LG Artcool

2011-08-17
Certifierat allergifilter, snygg design och en av marknadens tystaste inomhusenheter är några av de mest spännande nyheterna i LG:s nya innovativa värmepumpar för den nordiska marknaden.

Norden är en växande marknad inom energibesparande och hälsomedvetna luftkonditioneringslösningar. LG Electronics, som satsar hårt på den nordiska marknaden inom luftkonditionering, lanserar nu en ny serie luftvärmepumpar för den nordiska konsumentmarknaden. Nya LG Artcool-serien har en rad funktioner som ger en förbättrad inomhusmiljö – allt förpackat i en stilren design.

De två viktigaste funktionerna i Artcool-serien när det gäller hälsa och inomhusmiljö är NEO-Plasma-filtret och Allergy Free-filtret. NEO-Plasma-filtret rensar luften från kvalster och mikrodamm vilket minskar symptom på astma och allergi. Allergy Free-filtret, som har en officiell certifiering från British Allergy Foundation och Allergy UK, reducerar mängden allergener i hemmet, vilket ger enklare och hälsosammare klimatkontroll.

Den nya serien har förbättrad luftgenomströmning och inomhusenheterna har en av marknadens lägsta ljudnivåer på 19dB. Det säkerställer en god natts sömn samtidigt som lufttemperaturen och inomhusmiljön håller högsta kvalitet.

LG Artcool-serien består av två olika storlekar med 5 respektive 6 kW värmeeffekt. Inomhusenheterna har en modern och iögonfallande design i tre olika färger – silver, vit och spegel – allt för att passa individuella smaker. Serien riktar sig mot high end-segmentet och konsumenter som vill att deras luftvärmepump ska hålla hög kvalitet men också vara ett dekorativt inslag i hemmet.

LG Artcool-serien finns tillgänglig i Sverige från och med nu. Samtliga LG:s värmepumpar säljs via värmepumpsdistributören Kinnan och deras kunniga återförsäljarnät. Vid köp av en LG värmepump säkerställs att produkterna installeras av utbildade och certifierade installatörer.

För mer information, kontakta:
Stefan Lögdberg, Nordic Technical Manager AE, LG Electronics, 08-566 415 61, 0735-23 40 23, stefan.logdberg@lge.com.
Källa: LG

Senaste nyheter