Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ny energieffektiv varmvattenberedare

https://www.klimatsmart.se/images/news/indol89x250.jpg

Navita Värmepumpar lanserar en unik nyhet på den Svenska marknaden. Nästa generations varmvattenberedare Indol-190 vänder upp och ned på hur du värmer ditt tappvarmvatten. Hybrid varmvattenberedaren ger nya möjligheter att spara pengar och utsläpp. Navita erbjuder helt enkelt en varmvattenberedare med inbyggd luft/vatten värmepump, allt integrerat för en enkel installation. Kan det vara enklare att spara pengar och få en bättre inomhusmiljö? – Att byta varmvattenberedare är något av det mest lönsamma du kan göra efter att byta uppvärmningssystemet. Indol-190 gör att du kan spara upp till 70 % av dina kostnader för tappvarmvatten. Visste du att svenska bostäders varmvattenberedare är den högsta energianvändaren efter uppvärmningskostnaden? I en familj på fyra personer går 4 800 kilowattimmar energi per år till varmvatten enligt Energimyndigheten. Det är en kostnad som vi med ett COP 3,6 kan sänka med upp till 70 %. Det finns alltså stora besparingar att göra för ett eluppvärmt hushåll säger Anders Fagerhäll. Den senaste tidens stigande energipriser har drivit fram tekniken av varmvattenberedare till nya energieffektiva produkter på en marknad som stått still under en lång tid i energieffektiv utveckling. En hybrid varmvattenberedare är det perfekta alternativet för ett eluppvärmt hushåll. Det finns över 1 miljon installerade värmepumpar i Sverige idag enligt SVEP, Svenska Värmepumpsföreningen. Majoriteten av dessa är luftvärmepumpar. Dessa kunder kan, vet och har sparat stora pengar med värmepump. De kan nu äntligen ”ta nästa steg” för att sänka elräkningen. Funktioner så som automatiskt antilegionella skydd, semesterläge och autorestart i en snygg LCD display så är detta något utöver det vanliga. Mer information om Indol-190 på www.navita.se. Rekommenderat konsumentpris 17 995 sek inkl moms. För mer information, kontakta: Anders Fagerhäll, 08-51 51 27 02, anders.fagerhall@navita.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ny energieffektiv varmvattenberedare

2011-09-14
Navita Värmepumpar lanserar en unik nyhet på den Svenska marknaden. Nästa generations varmvattenberedare Indol-190 vänder upp och ned på hur du värmer ditt tappvarmvatten. Hybrid varmvattenberedaren ger nya möjligheter att spara pengar och utsläpp.

Navita erbjuder helt enkelt en varmvattenberedare med inbyggd luft/vatten värmepump, allt integrerat för en enkel installation. Kan det vara enklare att spara pengar och få en bättre inomhusmiljö?

– Att byta varmvattenberedare är något av det mest lönsamma du kan göra efter att byta uppvärmningssystemet. Indol-190 gör att du kan spara upp till 70 % av dina kostnader för tappvarmvatten. Visste du att svenska bostäders varmvattenberedare är den högsta energianvändaren efter uppvärmningskostnaden? I en familj på fyra personer går 4 800 kilowattimmar energi per år till varmvatten enligt Energimyndigheten. Det är en kostnad som vi med ett COP 3,6 kan sänka med upp till 70 %. Det finns alltså stora besparingar att göra för ett eluppvärmt hushåll säger Anders Fagerhäll.

Den senaste tidens stigande energipriser har drivit fram tekniken av varmvattenberedare till nya energieffektiva produkter på en marknad som stått still under en lång tid i energieffektiv utveckling. En hybrid varmvattenberedare är det perfekta alternativet för ett eluppvärmt hushåll. Det finns över 1 miljon installerade värmepumpar i Sverige idag enligt SVEP, Svenska Värmepumpsföreningen.

Majoriteten av dessa är luftvärmepumpar. Dessa kunder kan, vet och har sparat stora pengar med värmepump. De kan nu äntligen ”ta nästa steg” för att sänka elräkningen.

Funktioner så som automatiskt antilegionella skydd, semesterläge och autorestart i en snygg LCD display så är detta något utöver det vanliga.

Mer information om Indol-190 på www.navita.se.
Rekommenderat konsumentpris 17 995 sek inkl moms.

För mer information, kontakta:
Anders Fagerhäll, 08-51 51 27 02, anders.fagerhall@navita.se.
Källa: Navita

Senaste nyheter