Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Miljövänlig rengörare av luftvärmepumpar

https://www.klimatsmart.se/images/news/accleaner250x48.jpg

Antalet installerade luftvärmepumpar fortsätter att öka stadigt och vara en bidragande orsak till att minska användandet av fossila bränslen som värmekälla. Priset på elektricitet har under vinter säsongen 2010-2011 varit rekordhögt. Det är det många som fått erfara genom sina elräkningar. Nu mer än aldrig måste vi lära oss hur vi tar hand om våra värmekällor för att optimera utvinningen. En smutsig Luftvärmepump drar mera ström än en ren. Det är fakta. Om man haft den tillräckligt länge utan att ha gjort ren den spar man över huvud taget inga pengar. Dessutom med en smutsig luftvärmepump försämras luftkvalitén i våra hem då den innehåller fett, smuts, damm och en mängd olika sorters mikroorganismer. Det är enkelt att göra ren sin luftvärmepump själv och till en låg kostnad. Det bidrar till att man också får ett bättre inomhusklimat. Vi rekommenderar att man gör den ren minst en gång varje år. SG AC Cleaner – Rengöring och Efterbehandling, är det enda mikrobiologiskt testade medel på marknaden idag som fungerar och dessutom inte behöver ha någon Faromärkning. Säker och enkel att använda för alla som idag har en luftvärmepump. Säljes även till proffs i större förpackningar för rengöring av lamellpaket i fläktsystem på tak, inom storköks industrin m.m. Vinsten för användaren kommer att bli 1) Minskade energikostnader 2) Ett bättre inomhusklimat. En ren luftvärmepump bidrar till minskade elkostnader och mindre koldioxid utsläpp. Produkten är testad i ett mikrobiologiskt laboratorium. Tester utförda av Mikrolab Stockholm AB som är ett SWEDAC ackrediterat Laboratorium.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Miljövänlig rengörare av luftvärmepumpar

2011-02-15
Antalet installerade luftvärmepumpar fortsätter att öka stadigt och vara en bidragande orsak till att minska användandet av fossila bränslen som värmekälla.

Priset på elektricitet har under vinter säsongen 2010-2011 varit rekordhögt. Det är det många som fått erfara genom sina elräkningar. Nu mer än aldrig måste vi lära oss hur vi tar hand om våra värmekällor för att optimera utvinningen.

En smutsig Luftvärmepump drar mera ström än en ren. Det är fakta. Om man haft den tillräckligt länge utan att ha gjort ren den spar man över huvud taget inga pengar.

Dessutom med en smutsig luftvärmepump försämras luftkvalitén i våra hem då den innehåller fett, smuts, damm och en mängd olika sorters mikroorganismer.

Det är enkelt att göra ren sin luftvärmepump själv och till en låg kostnad. Det bidrar till att man också får ett bättre inomhusklimat. Vi rekommenderar att man gör den ren minst en gång varje år.

SG AC Cleaner – Rengöring och Efterbehandling, är det enda mikrobiologiskt testade medel på marknaden idag som fungerar och dessutom inte behöver ha någon Faromärkning.

Säker och enkel att använda för alla som idag har en luftvärmepump. Säljes även till proffs i större förpackningar för rengöring av lamellpaket i fläktsystem på tak, inom storköks industrin m.m.

Vinsten för användaren kommer att bli

1) Minskade energikostnader

2) Ett bättre inomhusklimat.

En ren luftvärmepump bidrar till minskade elkostnader och mindre koldioxid utsläpp. Produkten är testad i ett mikrobiologiskt laboratorium. Tester utförda av Mikrolab Stockholm AB som är ett SWEDAC ackrediterat Laboratorium.

Mer Information och testresultat hittar man på www.ac-cleaner.se
Källa: AC Cleaner

Senaste nyheter