Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Middagsfrid i Electrolux Home-butiker

https://www.klimatsmart.se/images/news/evashalenelectroluxkickitheandermiddagsfrid250x162.jpg

Middagsfrid – Sveriges första aktör inom hemleverans av matvaror – inleder ett samarbete med Electrolux Home. Samarbetet innebär till att börja med att Electrolux Home säljer prenumerationer på Middagsfrids tjänster över disk i sin butik på Klarabergsgatan i Stockholm. Nästa steg i samarbetet är att Middagsfrid ska kunna erbjuda sina kunder relevanta produkter för köket från Electrolux Home. Middagsfrid var först i Sverige med idén att erbjuda hemleverans av middagsmat för snart tre år sedan och hittills har prenumerationer på Middagsfrid uteslutande sålts över nätet. - Det här är första gången som det går att köpa våra tjänster över disk. Vi vill att det ska vara enkelt att ha med oss att göra och från och med nu går det därför att beställa prenumeration hos oss samtidigt som du är i en Electrolux Home-butik för att göra något åt ditt kök, säger Middagsfrids grundare och VD Kicki Theander. För Elektrolux Home innebär samarbetet att företaget nu ännu bättre kan leva upp till sin devis Hjälp hela vägen. - Vår grundtanke är att hjälpa våra kunder hela vägen från inspiration och ritning till leverans, installation, montering och finansiering. Nu kan vi med Middagsfrids hjälp även se till att våra kunder har möjlighet att få högklassiga råvaror och bra recept direkt in i sina kök, säger Eva S Hallén, VD på Electrolux Home. För Middagsfrid passar samarbetet med Electrolux Home perfekt då de båda varumärkena står för liknande saker. - Vi är stolta över att få samarbeta med ett av Sveriges anrikaste varumärken trots att vi är så nya. Det är extra kul att våra varumärken matchar varandra så bra då båda står för kvalitet och med kunder som gör väl underbyggda val, säger Kicki Theander. Nästa steg i samarbetet är att Middagsfrid ska kunna förmedla Electrolux Homes produkter till sina kunder. - Många av våra kunder får ett lyft i köket när de börjar prenumerera på våra kassar. Det är därför vanligt att de även vill lyfta nivån vad gäller köksmaskiner och kanske hela köket. Det vore kul om vi kunde hjälp dem även med det, säger Kicki Theander. Middagsfrid erbjuder hemleveranser av färdigplanerade matkassar med tillhörande recept. Kunderna ges därmed tid att laga god mat av högsta kvalitet och får samtidigt ett gott samvete. Med ett stort engagemang arbetar Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat och donerar dessutom regelbundet matkassar till behövande familjer. För oss är det äkta matglädje. Familjeföretaget Middagsfrid grundades 2007 och har kontor i Stockholm. Idag levererar vi i många av Sveriges största orter. Läs mer på: www.middagsfrid.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Middagsfrid i Electrolux Home-butiker

2010-10-01
Eva S. Halén, VD Electolux Home och
Kicki Theander, VD Middagsfrid
Middagsfrid – Sveriges första aktör inom hemleverans av matvaror – inleder ett samarbete med Electrolux Home. Samarbetet innebär till att börja med att Electrolux Home säljer prenumerationer på Middagsfrids tjänster över disk i sin butik på Klarabergsgatan i Stockholm. Nästa steg i samarbetet är att Middagsfrid ska kunna erbjuda sina kunder relevanta produkter för köket från Electrolux Home.

Middagsfrid var först i Sverige med idén att erbjuda hemleverans av middagsmat för snart tre år sedan och hittills har prenumerationer på Middagsfrid uteslutande sålts över nätet.

- Det här är första gången som det går att köpa våra tjänster över disk. Vi vill att det ska vara enkelt att ha med oss att göra och från och med nu går det därför att beställa prenumeration hos oss samtidigt som du är i en Electrolux Home-butik för att göra något åt ditt kök, säger Middagsfrids grundare och VD Kicki Theander.

För Elektrolux Home innebär samarbetet att företaget nu ännu bättre kan leva upp till sin devis Hjälp hela vägen.

- Vår grundtanke är att hjälpa våra kunder hela vägen från inspiration och ritning till leverans, installation, montering och finansiering. Nu kan vi med Middagsfrids hjälp även se till att våra kunder har möjlighet att få högklassiga råvaror och bra recept direkt in i sina kök, säger Eva S Hallén, VD på Electrolux Home.

För Middagsfrid passar samarbetet med Electrolux Home perfekt då de båda varumärkena står för liknande saker.

- Vi är stolta över att få samarbeta med ett av Sveriges anrikaste varumärken trots att vi är så nya. Det är extra kul att våra varumärken matchar varandra så bra då båda står för kvalitet och med kunder som gör väl underbyggda val, säger Kicki Theander.

Nästa steg i samarbetet är att Middagsfrid ska kunna förmedla Electrolux Homes produkter till sina kunder.

- Många av våra kunder får ett lyft i köket när de börjar prenumerera på våra kassar. Det är därför vanligt att de även vill lyfta nivån vad gäller köksmaskiner och kanske hela köket. Det vore kul om vi kunde hjälp dem även med det, säger Kicki Theander.

Middagsfrid erbjuder hemleveranser av färdigplanerade matkassar med tillhörande recept. Kunderna ges därmed tid att laga god mat av högsta kvalitet och får samtidigt ett gott samvete. Med ett stort engagemang arbetar Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat och donerar dessutom regelbundet matkassar till behövande familjer. För oss är det äkta matglädje. Familjeföretaget Middagsfrid grundades 2007 och har kontor i Stockholm. Idag levererar vi i många av Sveriges största orter.

Läs mer på: www.middagsfrid.se

Senaste nyheter