Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Middagsfrid expanderar till München

https://www.klimatsmart.se/images/news/kommtessenlisarentrop250x250.jpg

KommtEssen expanderar till München under ledning av svenska landschefen Lisa Rentrop. Idag, 15/11, expanderar Middagsfrids tyska dotterbolag KommtEssen till Europas 18:e största stad, München med 1,3 milj invånare. Sedan ett halvår tillbaks levererar KommtEssen färdigplanerade matkassar med tillhörande recept till familjer i Hamburg. Från början av november utökade KommtEssen levereransområdet för de klimatsmarta matkassarna till tio städer i Schleswig-Holstein, bland annat Lübeck, Quickborn och Pinneberg. Nu fortsätter expansionen till södra Tyskland och storstaden München. - Intresset för KommtEssen är stort över hela Tyskland, och valet föll på München som större stad nummer två, eftersom vi har många och aktiva intressenter där, säger Lisa Rentrop, landschef för KommtEssen. Från München kommer KommtEssen att serva andra bayerska städer som Ingolstadt, Augsburg osv. KommtEssens expansion planeras att fortsätta under första kvartalet 2011 med flera städer. På sikt har KommtEssen för avsikt att hjälpa familjer med avlastning med middagsbestyren i alla större tyska städer. För mer information om KommtEssen: www.kommtessen.de För mer information om Middagsfrid: www.middagsfrid.se Middagsfrid startades 2007 av trebarnsmamman Kicki Theander och var först i Sverige med konceptet hemleverans av färdigplanerad matkasse. Målet är att hjälpa familjer laga god och hälsosam mat i vardagen utifrån råvaror av högsta kvalitet. Med ett stort engagemang arbetar Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat och donerar dessutom regelbundet matkassar till behövande familjer. Familjeföretaget Middagsfrid grundades 2007 och har kontor i Stockholm. Idag levererar vi i över 70 av Sveriges kommuner samt i Danmark, Norge och Tyskland.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Middagsfrid expanderar till München

2010-11-15
Lisa Rentrop, landschef KommtEssen
KommtEssen expanderar till München under ledning av svenska landschefen Lisa Rentrop.

Idag, 15/11, expanderar Middagsfrids tyska dotterbolag KommtEssen till Europas 18:e största stad, München med 1,3 milj invånare.

Sedan ett halvår tillbaks levererar KommtEssen färdigplanerade matkassar med tillhörande recept till familjer i Hamburg. Från början av november utökade KommtEssen levereransområdet för de klimatsmarta matkassarna till tio städer i Schleswig-Holstein, bland annat Lübeck, Quickborn och Pinneberg. Nu fortsätter expansionen till södra Tyskland och storstaden München.

- Intresset för KommtEssen är stort över hela Tyskland, och valet föll på München som större stad nummer två, eftersom vi har många och aktiva intressenter där, säger Lisa Rentrop, landschef för KommtEssen.

Från München kommer KommtEssen att serva andra bayerska städer som Ingolstadt, Augsburg osv.

KommtEssens expansion planeras att fortsätta under första kvartalet 2011 med flera städer. På sikt har KommtEssen för avsikt att hjälpa familjer med avlastning med middagsbestyren i alla större tyska städer.

För mer information om KommtEssen: www.kommtessen.de
För mer information om Middagsfrid: www.middagsfrid.se

Middagsfrid startades 2007 av trebarnsmamman Kicki Theander och var först i Sverige med konceptet hemleverans av färdigplanerad matkasse. Målet är att hjälpa familjer laga god och hälsosam mat i vardagen utifrån råvaror av högsta kvalitet. Med ett stort engagemang arbetar Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat och donerar dessutom regelbundet matkassar till behövande familjer. Familjeföretaget Middagsfrid grundades 2007 och har kontor i Stockholm. Idag levererar vi i över 70 av Sveriges kommuner samt i Danmark, Norge och Tyskland.

Senaste nyheter