Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

MatHem.se säljer ekologisk mat på nätet

https://www.klimatsmart.se/images/news/mathem250x70.jpg

Nu erbjuder www.MatHem.se som första aktör abonnemang på matkassar och matvaror samtidigt. Det är många som uppskattar att få en färdig matkasse levererad till dörren med recept och mat till fem middagar för fyra personer. Nu kan man dessutom beställa de andra varorna som man också behöver. MatHem.se är Sveriges största och smartaste matbutik på nätet. MatHem har ett sortiment med tusentals varor och erbjuder där ett mycket stort utbud av ekologiska produkter. - Att genomföra matinköp för en hel familj är både tids- och pengakrävande. Vårt nya abonnemangserbjudande ger våra kunder färdiga matkassar och alla basvaror, såsom mjölk, fil, frukost, frukt, allt som du vet att du behöver under en vecka, direktlevererade till dörren, därmed en smidigare vardag, säger MatHem.se:s VD Tomas Kull. -Våra kunder ska slippa bära tunga matkassar, de ska istället kunna lägga tid och energi på det som är viktigare i livet. De ska ändå kunna laga god och fräsch mat av säsongens handplockade varor som de får direktlevererade till dörren, fortsätter Tomas Kull. Saknas det inspiration för matlagningen har vi dessutom recepttips från kända matpersonligheter. Denna vecka är det Paolo Roberto som delar med sig av recept från sin bok Mina gästers mat. Vi får ta del av hur man på bästa sätt lagar en äkta italiensk Bruschetta med tomat och mozzarella, hur man steker en Rosmaringrillad kyckling och som efterrätt på det en spröd Citronpaj i portionsformar. Kändisar som tidigare bidragit med recept är bland andra Per Morberg, Camilla Läckberg, Camilla Thulin och Monika Ahlberg. För mer information, kontakta Tomas Kull, 070-581 12 07, tomas@mathem.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

MatHem.se säljer ekologisk mat på nätet

2010-04-22
Nu erbjuder www.MatHem.se som första aktör abonnemang på matkassar och matvaror samtidigt. Det är många som uppskattar att få en färdig matkasse levererad till dörren med recept och mat till fem middagar för fyra personer. Nu kan man dessutom beställa de andra varorna som man också behöver.

MatHem.se är Sveriges största och smartaste matbutik på nätet. MatHem har ett sortiment med tusentals varor och erbjuder där ett mycket stort utbud av ekologiska produkter.

- Att genomföra matinköp för en hel familj är både tids- och pengakrävande. Vårt nya abonnemangserbjudande ger våra kunder färdiga matkassar och alla basvaror, såsom mjölk, fil, frukost, frukt, allt som du vet att du behöver under en vecka, direktlevererade till dörren, därmed en smidigare vardag, säger MatHem.se:s VD Tomas Kull.

-Våra kunder ska slippa bära tunga matkassar, de ska istället kunna lägga tid och energi på det som är viktigare i livet. De ska ändå kunna laga god och fräsch mat av säsongens handplockade varor som de får direktlevererade till dörren, fortsätter Tomas Kull.

Saknas det inspiration för matlagningen har vi dessutom recepttips från kända matpersonligheter. Denna vecka är det Paolo Roberto som delar med sig av recept från sin bok Mina gästers mat. Vi får ta del av hur man på bästa sätt lagar en äkta italiensk Bruschetta med tomat och mozzarella, hur man steker en Rosmaringrillad kyckling och som efterrätt på det en spröd Citronpaj i portionsformar. Kändisar som tidigare bidragit med recept är bland andra Per Morberg, Camilla Läckberg, Camilla Thulin och Monika Ahlberg.

För mer information, kontakta Tomas Kull, 070-581 12 07, tomas@mathem.se.
Källa: MatHem

Senaste nyheter