Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

KeepCup från JDOTS - ett smartare val för miljön

https://www.klimatsmart.se/images/news/Alla_p__rad_collage_250.jpg

Till alla kaffetokiga där ute: Vill du slå ett slag för miljön samtidigt som du får ditt favoritkaffe i en snygg och praktisk mugg? Då är KeepCup något för dig! KeepCup lämpar sig för ett vardagsliv på kaféer och trottoarer, i fikarum och vid skrivbord. Dessutom passar den som kaffemugg i bilen och båten, på cykeln eller på utflykt långt bortom stadens puls! Som ett alternativ till slit-och-släng-samhället och dess engångsmuggar är KeepCup det ledande återanvändbara alternativet för take away-drycker. KeepCup är den första återanvändbara muggen som tillverkats enligt barista-standard och den är gjord enligt standardmått för take away-muggar. Den lättviktiga plasten är inte termosliknande men håller ändå värmen bättre än vanliga engångsmuggar. De är "stänksäkra" eftersom den smarta öppningspluggen lätt kan låsas i stängt läge. Självklart kan du diska din KeepCup i diskmaskin. Bäst av allt - den är miljövänlig, giftfri, BPA-fri och återvinningsbar! KeepCup har som målsättning att uppmuntra till förändring i hur vi dricker våra take away-drycker. Varje år tillverkas cirka 500 miljarder engångsmuggar i papper vilket innebär 75 muggar/person världen över. Täckta med olika sorters vax och plast är de svåra att återvinna och hamnar därför på världens växande sopberg. Genom att använda KeepCup istället för engångsmuggar väljer du en mer hållbar livsstil! Hitta din personliga favoritfärg i JDOTS webshop och hjälp till att göra något åt berget av engångsmuggar!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

KeepCup från JDOTS - ett smartare val för miljön

2015-02-23
Till alla kaffetokiga där ute: Vill du slå ett slag för miljön samtidigt som du får ditt favoritkaffe i en snygg och praktisk mugg? Då är KeepCup något för dig! KeepCup lämpar sig för ett vardagsliv på kaféer och trottoarer, i fikarum och vid skrivbord. Dessutom passar den som kaffemugg i bilen och båten, på cykeln eller på utflykt långt bortom stadens puls!

Som ett alternativ till slit-och-släng-samhället och dess engångsmuggar är KeepCup det ledande återanvändbara alternativet för take away-drycker. KeepCup är den första återanvändbara muggen som tillverkats enligt barista-standard och den är gjord enligt standardmått för take away-muggar. Den lättviktiga plasten är inte termosliknande men håller ändå värmen bättre än vanliga engångsmuggar. De är "stänksäkra" eftersom den smarta öppningspluggen lätt kan låsas i stängt läge. Självklart kan du diska din KeepCup i diskmaskin. Bäst av allt - den är miljövänlig, giftfri, BPA-fri och återvinningsbar!

KeepCup har som målsättning att uppmuntra till förändring i hur vi dricker våra take away-drycker. Varje år tillverkas cirka 500 miljarder engångsmuggar i papper vilket innebär 75 muggar/person världen över. Täckta med olika sorters vax och plast är de svåra att återvinna och hamnar därför på världens växande sopberg. Genom att använda KeepCup istället för engångsmuggar väljer du en mer hållbar livsstil!

Hitta din personliga favoritfärg i JDOTS webshop och hjälp till att göra något åt berget av engångsmuggar!

Senaste nyheter