Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

ISS Catering ensamt miljöcertifierad

https://www.klimatsmart.se/images/news/iss_logotyp_100x100.jpg

ISS Catering förnyar kvalitets- (ISO 9001-2009) och miljöcertifieringen (ISO 14001-2004). Det gör ISS Catering till det enda Contract Catering-företaget i Sverige som har certifiering i hela sin verksamhet för både kvalitet och miljö. - I och med dessa certifieringar kan våra kunder känna sig trygga i att de har en leverantör som har en heltäckande certifiering. Vi märker en ökad efterfrågan inom detta område eftersom både kvalitets- och miljöaspekterna blir allt viktigare, säger Alf Danielsson, chef Kompetenscenter/Catering. Certifieringarna förnyas vart femte år och är internationella standarder. Att de efterlevs över tid säkerställs genom regelbundna revisioner som utförs av certifieringsorganet kompletterat med egna internrevisioner. - Att förnya certifieringarna är ytterligare ett sätt att visa att vi systematiskt arbetar för att möta kundernas behov med hjälp av rutiner, mål och korrigerande åtgärder i allt vi gör. Vårt kvalitetsarbete säkerställer att vi motsvarar kundernas krav och att antalet gäster i våra restauranger blir fler och ännu nöjdare, säger Alf Danielsson. ISS Catering har idag kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Senast tecknade företaget ett samarbetsavtal med den stora kabeltillverkaren Nexans om drift av företagets personalrestaurang. De största kunderna är idag Göteborgs hamn, Sollentuna kommun och Nyköpings kommun. För ytterligare information, kontakta: Alf Danielsson, chef Kompetenscenter/Catering, 073-43660 52 Christer Ekelund, marknadschef ISS Facility Services AB, 0734-36 53 55.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

ISS Catering ensamt miljöcertifierad

2009-09-17
ISS Catering förnyar kvalitets- (ISO 9001-2009) och miljöcertifieringen (ISO 14001-2004). Det gör ISS Catering till det enda Contract Catering-företaget i Sverige som har certifiering i hela sin verksamhet för både kvalitet och miljö.

- I och med dessa certifieringar kan våra kunder känna sig trygga i att de har en leverantör som har en heltäckande certifiering. Vi märker en ökad efterfrågan inom detta område eftersom både kvalitets- och miljöaspekterna blir allt viktigare, säger Alf Danielsson, chef Kompetenscenter/Catering.

Certifieringarna förnyas vart femte år och är internationella standarder. Att de efterlevs över tid säkerställs genom regelbundna revisioner som utförs av certifieringsorganet kompletterat med egna internrevisioner.

- Att förnya certifieringarna är ytterligare ett sätt att visa att vi systematiskt arbetar för att möta kundernas behov med hjälp av rutiner, mål och korrigerande åtgärder i allt vi gör. Vårt kvalitetsarbete säkerställer att vi motsvarar kundernas krav och att antalet gäster i våra restauranger blir fler och ännu nöjdare, säger Alf Danielsson.

ISS Catering har idag kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet. Senast tecknade företaget ett samarbetsavtal med den stora kabeltillverkaren Nexans om drift av företagets personalrestaurang. De största kunderna är idag Göteborgs hamn, Sollentuna kommun och Nyköpings kommun.

För ytterligare information, kontakta: Alf Danielsson, chef Kompetenscenter/Catering, 073-43660 52
Christer Ekelund, marknadschef ISS Facility Services AB, 0734-36 53 55.

Senaste nyheter