Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Inlämning i Sustainergies Cup 25 juni

https://www.klimatsmart.se/images/news/sustainergies.png

En månad återstår för inlämning av studenternas lösningsförslag i Sustainergies Cup, Sveriges nya hållbarhetstävling. Utmaningen består av att utveckla en hållbarhets dag för Pernod Ricard och deras 19.000 anställda. Bidrag välkomnas från alla studieområden och skall bestå av kreativa lösningar på 2-5 sidor. Vinnaren belönas med 25.000 SEK och ett en resa till huvudkontoret i Paris. Redan vid intresseanmälan erhålles en klimatsmart burgare från Max Hamburgare och en mini-prenumeneration (3 nummer) på MiljöAktuellt. Sustainergies Cup är initierat och drivs av en grupp studenter i Stockholm som efterlyser ett lösningsorienterat synsätt på hålllbarhetsfrågor samt fler samarbeten med näringslivet. Deadline för inlämning är 25e Juni. Vill du veta mer eller bli inspirerad av framtidens hållbarhetsproffs? Sustainergies Cup inbjuder till after work på vårt favorithotell, Scandic Malmen i Stockholm nu på torsdag, 27e maj. 17.30 - 20.00. Välkommen till en mötesplats för studenter och företag med siktet inställt på framtidens hållbarhetsfrågor. Vi bjuder på tilltugg, dricka och inspiration. Talare under kvällen är bland andra Anna Spjuth (VD Scandic Malmen) och Isabelle Ducelier (VD Pernod Ricard Sweden). Linnea Olsson står för härlig live-musik (brukar spela med Ane Brun). Pernod Ricard Sweden främjar ansvarsfullt drickande och vill att du som kommer har fyllt 20 år.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Inlämning i Sustainergies Cup 25 juni

2010-05-25
En månad återstår för inlämning av studenternas lösningsförslag i Sustainergies Cup, Sveriges nya hållbarhetstävling. Utmaningen består av att utveckla en hållbarhets dag för Pernod Ricard och deras 19.000 anställda. Bidrag välkomnas från alla studieområden och skall bestå av kreativa lösningar på 2-5 sidor. Vinnaren belönas med 25.000 SEK och ett en resa till huvudkontoret i Paris.

Redan vid intresseanmälan erhålles en klimatsmart burgare från Max Hamburgare och en mini-prenumeneration (3 nummer) på MiljöAktuellt.

Sustainergies Cup är initierat och drivs av en grupp studenter i Stockholm som efterlyser ett lösningsorienterat synsätt på hålllbarhetsfrågor samt fler samarbeten med näringslivet.

Deadline för inlämning är 25e Juni.

Vill du veta mer eller bli inspirerad av framtidens hållbarhetsproffs?
Sustainergies Cup inbjuder till after work på vårt favorithotell, Scandic Malmen i Stockholm nu på torsdag, 27e maj. 17.30 - 20.00.

Välkommen till en mötesplats för studenter och företag med siktet inställt på framtidens hållbarhetsfrågor. Vi bjuder på tilltugg, dricka och inspiration.

Talare under kvällen är bland andra Anna Spjuth (VD Scandic Malmen) och Isabelle Ducelier (VD Pernod Ricard Sweden). Linnea Olsson står för härlig live-musik (brukar spela med Ane Brun).

Pernod Ricard Sweden främjar ansvarsfullt drickande och vill att du som kommer har fyllt 20 år.

Anmäl deltagande senast 26/5 till ebba.akerman@sustainergies.se eller www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sustainergies/event/view/after-work-med-sustainergies-cup-27712

Senaste nyheter