Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

IL Recycling vann Klimatjakten 2010

https://www.klimatsmart.se/images/news/klimatjakten250x118c.png

Den unika webbaserade kunskapstävlingen, Klimatjakten® är avgjord och de svenska mästarna i klimatkunskap 2010 är Lag Linnégatan från IL Recycling AB. Efter att ha deltagit i Klimatjaktens Uppladdning under hösten kunde lag Linnégatan till slut stå som segrare efter fyra timmars intensivt samarbete kring kunskapsfrågor, åtgärder och uppdrag. – Det var både roligare och jobbigare än vi hade förväntat oss, säger Camilla Slunge Dowling, lagledare för det vinnande laget. Vi har lärt oss mycket under förberedelsen och det har vi också haft nytta av, både på jobbet och som privatpersoner. Under tävlingen hade laget samlats i ett konferensrum men en dator, och det var kul att samarbeta kring frågorna. Tekniskt fungerade det mycket bra! Det vinnande laget belönas med en resa i vår till Omberg, och i Urnaturs regi får de en unik vistelse och naturupplevelse. – Som arrangör av Klimatjakten är vi mycket nöjda med lagens engagemang och resultat, säger Birgitta Erlandsson, VD för Klimatjakten AB. Vi ser redan nu fram emot nästa års tävling med ännu fler som kan utmana årets vinnare! Klimatjakten är en årligen återkommande tävling och det går att redan idag att anmäla sig till Klimatjakten 2011! I Klimatjaktens nätverk finns, utöver Jessica Cederberg Wodmar, flera namnkunniga personer som stödjer projektet med sin kompetens; Martin Hedberg TV-meteorolog och klimatexpert, Örjan Lönngren, sakkunnig på miljöförvaltningen Stockholms Stad, Håkan Nordin, författare och expert på Grön-IT, och Markus Robèrt, teknisk doktor och expert på kopplingen mellan klimat och resande. För mer information se www.klimatjakten.se eller kontakta Birgitta Erlandsson på Klimatjakten: 0761-35 82 63, birgitta@klimatjakten.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

IL Recycling vann Klimatjakten 2010

2010-11-23
Den unika webbaserade kunskapstävlingen, Klimatjakten® är avgjord och de svenska mästarna i klimatkunskap 2010 är Lag Linnégatan från IL Recycling AB.

Efter att ha deltagit i Klimatjaktens Uppladdning under hösten kunde lag Linnégatan till slut stå
som segrare efter fyra timmars intensivt samarbete kring kunskapsfrågor, åtgärder och uppdrag.
– Det var både roligare och jobbigare än vi hade förväntat oss, säger Camilla Slunge Dowling,
lagledare för det vinnande laget. Vi har lärt oss mycket under förberedelsen och det har vi också
haft nytta av, både på jobbet och som privatpersoner. Under tävlingen hade laget samlats i ett
konferensrum men en dator, och det var kul att samarbeta kring frågorna. Tekniskt fungerade det
mycket bra!

Det vinnande laget belönas med en resa i vår till Omberg, och i Urnaturs regi får de en unik
vistelse och naturupplevelse.
– Som arrangör av Klimatjakten är vi mycket nöjda med lagens engagemang och resultat, säger Birgitta Erlandsson, VD för Klimatjakten AB. Vi ser redan nu fram emot nästa års tävling med ännu fler som kan utmana årets vinnare!

Klimatjakten är en årligen återkommande tävling och det går att redan idag att anmäla sig till
Klimatjakten 2011!

I Klimatjaktens nätverk finns, utöver Jessica Cederberg Wodmar, flera namnkunniga personer som stödjer projektet med sin kompetens; Martin Hedberg TV-meteorolog och klimatexpert, Örjan Lönngren, sakkunnig på miljöförvaltningen Stockholms Stad, Håkan Nordin, författare och expert på Grön-IT, och Markus Robèrt, teknisk doktor och expert på kopplingen mellan klimat och resande.

För mer information se www.klimatjakten.se eller kontakta Birgitta Erlandsson på
Klimatjakten: 0761-35 82 63, birgitta@klimatjakten.se
Källa: Klimatjakten

Senaste nyheter