Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Förmultnade växter intar Vår Gård

https://www.klimatsmart.se/images/news/vaxt214x320.jpg

Vår Gård Saltsjöbaden är en Svanenmärkt anläggning alldeles vid vackra Baggensfjärden och bara 15 min från Stockholm. Här hittar du konferenslokaler för såväl stora som små möten (2-280 personer). Välj mellan 18 möteslokaler och lika många grupprum. De flesta mötesrum har sjöutsikt och alla är utrustade med modern teknik. Köket är prisbelönt. Vi älskar god mat och arbetar helst med närproducerade och ekologiska råvaror. Frukosten är KRAV-certifierad likaså vårt kaffe och alla mejeriprodukter. Vi erbjuder ekologiska och biodynamiska viner. Vi är Sveriges första konferensanläggning som är Greenbuilding certifierade. Lena Koller arbetar med inredning, mat, mode och porträtt samt som dokumentärreporter och naturskildrare. Bland mycket annat har hon gjort en matbok om Rosendals Trädgård. Hon kommer att själv inviga utställningen som bland annat kommer att visa vackert förmultnande växter. Besökarna kommer att få se rutten frukt och vissnade blommor på ett sätt som de aldrig tidigare upplevt. – Vi fortsätter att hela tiden att utveckla vår konstsamling. Nu börjar vi 2013 med fotoutställning av en av våra husfotografer, Lena Koller. Hennes bilder är oerhört vackra utan att vara överdrivet insmickrande, säger Katarina Romell, VD på Vår Gård Saltsjöbaden. I de bilder som Lenas Koller ställer ut på Vår Gård bildar blad och blommor mjuka kompositioner där färgerna och formerna sakta har börjat övergå i ett tillstånd som påminner om människans dödlighet. Vår Gård har länge haft en av Sveriges största konstsamlingar med verk signerade av landets främsta konstnärer. Nyligen utsågs man till Årets Svenska Mötesplats 2012 med motivering en ”en konferensanläggning där man får det lilla extra varje gång”.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Josefine Karlsson

Dela på Facebook

Förmultnade växter intar Vår Gård

2013-01-28
Vår Gård Saltsjöbaden är en Svanenmärkt anläggning alldeles vid vackra Baggensfjärden och bara 15 min från Stockholm. Här hittar du konferenslokaler för såväl stora som små möten (2-280 personer). Välj mellan 18 möteslokaler och lika många grupprum. De flesta mötesrum har sjöutsikt och alla är utrustade med modern teknik. Köket är prisbelönt. Vi älskar god mat och arbetar helst med närproducerade och ekologiska råvaror. Frukosten är KRAV-certifierad likaså vårt kaffe och alla mejeriprodukter. Vi erbjuder ekologiska och biodynamiska viner. Vi är Sveriges första konferensanläggning som är Greenbuilding certifierade.

Lena Koller arbetar med inredning, mat, mode och porträtt samt som dokumentärreporter och naturskildrare. Bland mycket annat har hon gjort en matbok om Rosendals Trädgård.

Hon kommer att själv inviga utställningen som bland annat kommer att visa vackert förmultnande växter. Besökarna kommer att få se rutten frukt och vissnade blommor på ett sätt som de aldrig tidigare upplevt.

– Vi fortsätter att hela tiden att utveckla vår konstsamling. Nu börjar vi 2013 med fotoutställning av en av våra husfotografer, Lena Koller. Hennes bilder är oerhört vackra utan att vara överdrivet insmickrande, säger Katarina Romell, VD på Vår Gård Saltsjöbaden.

I de bilder som Lenas Koller ställer ut på Vår Gård bildar blad och blommor mjuka kompositioner där färgerna och formerna sakta har börjat övergå i ett tillstånd som påminner om människans dödlighet.

Vår Gård har länge haft en av Sveriges största konstsamlingar med verk signerade av landets främsta konstnärer. Nyligen utsågs man till Årets Svenska Mötesplats 2012 med motivering en ”en konferensanläggning där man får det lilla extra varje gång”.

Senaste nyheter