Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Hermans Ekohandel blir Eat! Ekoaffären

https://www.klimatsmart.se/images/news/eat_akoaff_r_logo.png

På Tegnérgatan 3 i Stockholm hittar man Sveriges största dagligvarubutik med ett fullsortiment av enbart miljövänliga varor. Här finns det mesta som en vanlig livsmedelsbutik har – med den stora skillnaden att allting är ekologiskt och miljövänligt. Den 16 december 2008 öppnade affären med namnet Hermans Ekohandel och nu den 9 mars 2010 nyinvigs den som Eat! Ekoaffären. Det lyckade konceptet fortsätter att vara detsamma: ett heltäckande sortiment med lika höga krav på kvalitet som på miljö och god smak. I Eat! Ekoaffären kan man som kund köpa allt som behövs till hemmet - från grönsaker, kött, hygienartiklar, pasta, godis och barnmat till dagstidningar, färskt bröd och ekologisk ta-med-latte. Eat! Ekoaffären fyller ett behov som ett fräscht, smart och miljövänligt alternativ till vanliga livsmedelsbutiker. Som kund slipper man att kompromissa mellan kvalitet, smak, miljö och hälsa. Framförallt så går det inte att välja fel i en affär där det bästa redan är utvalt åt dig. Med den vissheten så ges det mer utrymme till matglädje, inspiration och livsnjutning. Utöver matvaror och dagligvaror så levererar Eat! Ekoaffären fruktkorgar till företag och packar den 100% ekologiska middagslösningen Ekopåsen som kunden lätt och smidigt kan hämta i affären. Under invigningsdagen tisdagen den 9 mars kommer det att anordnas aktiviteter i affären samt bjudas på mat i alla dess former till kunder och besökare. Några av Eat! Ekoaffärens hängivna leverantörer kommer att finnas på plats och bjuda på och berätta om sina produkter och svara på kundernas frågor. Särskilda invigningserbjudanden kommer att ges hela veckan. För mer information kontakta: Johan Lindeborg, VD, 08-21 91 19/ 0706-43 88 72. Håkan Svensson, Butikschef, 08-21 91 19/ 0761-81 91 19, eat@ekoaffaren.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Hermans Ekohandel blir Eat! Ekoaffären

2010-03-02
På Tegnérgatan 3 i Stockholm hittar man Sveriges största dagligvarubutik med ett fullsortiment av enbart miljövänliga varor. Här finns det mesta som en vanlig livsmedelsbutik har – med den stora skillnaden att allting är ekologiskt och miljövänligt.

Den 16 december 2008 öppnade affären med namnet Hermans Ekohandel och nu den 9 mars 2010 nyinvigs den som Eat! Ekoaffären. Det lyckade konceptet fortsätter att vara detsamma: ett heltäckande sortiment med lika höga krav på kvalitet som på miljö och god smak. I Eat! Ekoaffären kan man som kund köpa allt som behövs till hemmet - från grönsaker, kött, hygienartiklar, pasta, godis och barnmat till dagstidningar, färskt bröd och ekologisk ta-med-latte.

Eat! Ekoaffären fyller ett behov som ett fräscht, smart och miljövänligt alternativ till vanliga livsmedelsbutiker. Som kund slipper man att kompromissa mellan kvalitet, smak, miljö och hälsa. Framförallt så går det inte att välja fel i en affär där det bästa redan är utvalt åt dig. Med den vissheten så ges det mer utrymme till matglädje, inspiration och livsnjutning.

Utöver matvaror och dagligvaror så levererar Eat! Ekoaffären fruktkorgar till företag och packar den 100% ekologiska middagslösningen Ekopåsen som kunden lätt och smidigt kan hämta i affären.

Under invigningsdagen tisdagen den 9 mars kommer det att anordnas aktiviteter i affären samt bjudas på mat i alla dess former till kunder och besökare. Några av Eat! Ekoaffärens hängivna leverantörer kommer att finnas på plats och bjuda på och berätta om sina produkter och svara på kundernas frågor. Särskilda invigningserbjudanden kommer att ges hela veckan.

För mer information kontakta:
Johan Lindeborg, VD, 08-21 91 19/ 0706-43 88 72.
Håkan Svensson, Butikschef, 08-21 91 19/ 0761-81 91 19, eat@ekoaffaren.se.

Senaste nyheter