Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Guidade kajakturer sommaren 2012

https://www.klimatsmart.se/images/news/kajakochuteliv180x130.jpg

Dags att planera sommarens äventyr. Följ med på guidad kajaktur och njut av Stockholms vackra skärgård. Paddla kajak i Roslagens skärgård med lunchkorg På morgonen börjar äventyret hos oss på Gräddö. Tillsammans går vi igenom kajaken, utrustningen och lite paddelteknik. Därefter glider du ut i Roslagens skärgård och havets frihet. Efter turen finns möjlighet att erhålla Paddelpasset nivå vit. Datum: 27 juni, 4 juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli, 1 augusti, 8 augusti och 15 augusti. Andra datum kan bli aktuella om bokning av minst 4 personer. Pris: 890:-/pers Långtur i kajak tillsammans med guide Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide förbereder middagen. Datum: 16-20 juli, 20-24 augusti Pris: 7290:- 3-dagars tur i kajak med guide Denna tur påminner om den lite längre 5-dagars turen men som inte har tiden för en lång paddling. Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide förebereder middagen. Datum:6-8 augusti Pris: 4990:- Självguidad tur i kajak Om du vill upptäcka Roslagens skärgård på egen hand men känner att du behöver mer kunskaper innan du ger dig av är detta något för dig. Vi börjar med en nybörjarkurs och i slutet av dagen packar du din kajak och ger dig av på valfritt antal dagar. I priset ingår tält, liggunderlag och friluftskök samt special karta med utmärkta tältplatser och information om omgivningarna. Datum: 2,10,17 och 28 juni, 1,5,7,12,13, 19, 21,22,26,28 och 29 juli, 2, 9,12,16, 19 och 26 augusti samt 1 och 9 september. Pris: fr. 1990:- Paddlingstur med familjen Följ med på ett härligt familjeäventyr där hela familjen kan njuta av en eftermiddag på sjön. Tillsammans med våra duktiga guider utforskar vi närområdet och under säkra förhållanden får ni prova tjusningen med paddling. Datum: 26 juni, 3 juli, 10 juli,17 juli, 24 juli, 31 juli, 7 augusti och 14 augusti. Vid bokning av minst 2 familjer kan andra datum bli aktuella. Pris: Familjepris 900:- (gäller 2 vuxna och 2 barn) Prova på paddlingstur Denna tur passar för dig som vill prova på och paddla under säkra förhållanden tillsammans med våra duktiga guider. Under sommaren är det ljust nästan hela dygnet men det är något speciellt att paddla i kvällsljus. Följ med på ett härligt avslut på dagen och kanske avsluta dagen med ett bad. Datum: Turer hålls hela säsongen, ring för nästa datum. Pris: 350:-/pers

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Guidade kajakturer sommaren 2012

2012-02-02
Dags att planera sommarens äventyr. Följ med på guidad kajaktur och njut av Stockholms vackra skärgård.

Paddla kajak i Roslagens skärgård med lunchkorg
På morgonen börjar äventyret hos oss på Gräddö. Tillsammans går vi igenom kajaken, utrustningen och lite paddelteknik. Därefter glider du ut i Roslagens skärgård och havets frihet. Efter turen finns möjlighet att erhålla Paddelpasset nivå vit.
Datum: 27 juni, 4 juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli, 1 augusti, 8 augusti och 15 augusti. Andra datum kan bli aktuella om bokning av minst 4 personer.
Pris: 890:-/pers

Långtur i kajak tillsammans med guide
Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide förbereder middagen.
Datum: 16-20 juli, 20-24 augusti
Pris: 7290:-

3-dagars tur i kajak med guide
Denna tur påminner om den lite längre 5-dagars turen men som inte har tiden för en lång paddling. Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide förebereder middagen.
Datum:6-8 augusti
Pris: 4990:-

Självguidad tur i kajak
Om du vill upptäcka Roslagens skärgård på egen hand men känner att du behöver mer kunskaper innan du ger dig av är detta något för dig. Vi börjar med en nybörjarkurs och i slutet av dagen packar du din kajak och ger dig av på valfritt antal dagar. I priset ingår tält, liggunderlag och friluftskök samt special karta med utmärkta tältplatser och information om omgivningarna.
Datum: 2,10,17 och 28 juni, 1,5,7,12,13, 19, 21,22,26,28 och 29 juli, 2, 9,12,16, 19 och 26 augusti samt 1 och 9 september.
Pris: fr. 1990:-

Paddlingstur med familjen
Följ med på ett härligt familjeäventyr där hela familjen kan njuta av en eftermiddag på sjön. Tillsammans med våra duktiga guider utforskar vi närområdet och under säkra förhållanden får ni prova tjusningen med paddling.
Datum: 26 juni, 3 juli, 10 juli,17 juli, 24 juli, 31 juli, 7 augusti och 14 augusti. Vid bokning av minst 2 familjer kan andra datum bli aktuella.
Pris: Familjepris 900:- (gäller 2 vuxna och 2 barn)

Prova på paddlingstur
Denna tur passar för dig som vill prova på och paddla under säkra förhållanden tillsammans med våra duktiga guider. Under sommaren är det ljust nästan hela dygnet men det är något speciellt att paddla i kvällsljus. Följ med på ett härligt avslut på dagen och kanske avsluta dagen med ett bad.
Datum: Turer hålls hela säsongen, ring för nästa datum.
Pris: 350:-/pers

Senaste nyheter