Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Fortum Charge & Drive bjuder in till seminarium på eCar Expo

https://www.klimatsmart.se/images/news/fortum-ecarexpo250x202.jpg

Välkommen till Fortumseminarium med gratis inträde på eCar Expo. Du ställer frågorna experterna har svaren! Fortum Charge & Drive bjuder in till ett exklusivt seminarium på årets eCar Expo i Göteborg 10 nov och Stockholm 17 nov. Där kommer en expertpanel besvara dina klurigaste frågor, t.ex. ”Hur påverkar elbilsrevolutionen mig, som privatperson, i kommunen eller som fastighetsägare?” Fortum Charge & Drive vågar ta upp de svåraste frågorna kring laddlösningar och infrastruktur. Här lanserar de också sina nya tjänster. I Göteborg äger seminariet rum den 10/11 i Konferensrum K40 och i Stockholm den 17/11 i Konferensrum Avance 1+2. Starttiden är kl. 15:30 i bägge städerna. Skicka gärna dina frågor och anmäl dig till lillemor.eriksson@fortum.com Biljetten gäller till seminarierna men efteråt kan du gå runt på mässan. Under alla mässdagarna hittar du Fortum Charge & Drive i monter GA5 i Göteborg och i Stockholm i monter SA14. I Göteborg pågår mässan mellan den 10:e till 12:e november på Hotell Elva vid Eriksbergshallen och i Stockholm på Monteringen i Nacka Strand mellan den 17:e till 19:e november. På eCar Expo har du också möjlighet att se och testa elbilar, laddningsutrustning och framförallt möta experter, entusiaster och andra nyfikna människor. Det är ett ypperligt tillfälle att fylla på med kunskap och bli inspirerad. Så passa på att skaffa dig en samlad bild av hur långt marknaden kommit. Det kommer bli en spännande tillställning med en expertpanel som är tillgänglig både före och under mässan. Panelen svarar på alla frågor om utvecklingen av laddinfrastrukturen, exempelvis: - Hur många laddplatser behövs på en parkeringsplats på kort och lång sikt? - Hur ska man taktiskt tänka vad gäller dimensionering och ansökan till Klimatklivet? - Vilka tjänster vill kunderna att elbolagen ska erbjuda? - Hur många elbilar finns om 10 år? - Varför ska man ha en laddbox? - Vilka platser ska vara publika och vilka ska vara icke publika? - Kan en förening/fastighetsägare tjäna pengar på att erbjuda laddning? Om du vill kan du ställa dina frågor i förväg genom att maila in dem i förväg. Ta del av din gratisbiljett till seminarierna nu, det finns 100 st. så det är först till kvarn som gäller.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Fortum Charge & Drive bjuder in till seminarium på eCar Expo

2017-10-16
Har du frågor om laddinfrastruktur?
Välkommen till Fortumseminarium med gratis inträde på eCar Expo. Du ställer frågorna experterna har svaren!

Fortum Charge & Drive bjuder in till ett exklusivt seminarium på årets eCar Expo i Göteborg 10 nov och Stockholm 17 nov. Där kommer en expertpanel besvara dina klurigaste frågor, t.ex. ”Hur påverkar elbilsrevolutionen mig, som privatperson, i kommunen eller som fastighetsägare?”

Fortum Charge & Drive vågar ta upp de svåraste frågorna kring laddlösningar och infrastruktur. Här lanserar de också sina nya tjänster.

I Göteborg äger seminariet rum den 10/11 i Konferensrum K40 och i Stockholm den 17/11 i Konferensrum Avance 1+2. Starttiden är kl. 15:30 i bägge städerna.

Skicka gärna dina frågor och anmäl dig till lillemor.eriksson@fortum.com

Biljetten gäller till seminarierna men efteråt kan du gå runt på mässan. Under alla mässdagarna hittar du Fortum Charge & Drive i monter GA5 i Göteborg och i Stockholm i monter SA14.

I Göteborg pågår mässan mellan den 10:e till 12:e november på Hotell Elva vid Eriksbergshallen och i Stockholm på Monteringen i Nacka Strand mellan den 17:e till 19:e november.

På eCar Expo har du också möjlighet att se och testa elbilar, laddningsutrustning och framförallt möta experter, entusiaster och andra nyfikna människor.
Det är ett ypperligt tillfälle att fylla på med kunskap och bli inspirerad. Så passa på att skaffa dig en samlad bild av hur långt marknaden kommit.
Det kommer bli en spännande tillställning med en expertpanel som är tillgänglig både före och under mässan. Panelen svarar på alla frågor om utvecklingen av laddinfrastrukturen, exempelvis:

- Hur många laddplatser behövs på en parkeringsplats på kort och lång sikt?
- Hur ska man taktiskt tänka vad gäller dimensionering och ansökan till Klimatklivet?
- Vilka tjänster vill kunderna att elbolagen ska erbjuda?
- Hur många elbilar finns om 10 år?
- Varför ska man ha en laddbox?
- Vilka platser ska vara publika och vilka ska vara icke publika?
- Kan en förening/fastighetsägare tjäna pengar på att erbjuda laddning?

Om du vill kan du ställa dina frågor i förväg genom att maila in dem i förväg.

Ta del av din gratisbiljett till seminarierna nu, det finns 100 st. så det är först till kvarn som gäller.

Maila din amälan och dina frågor till lillemor.eriksson@fortum.com.

Passa på!

Senaste nyheter