Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Förnybart.nu anordnar lunchdebatt 26 feb

https://www.klimatsmart.se/images/news/f_rnybart.nu_logo250x49.jpg

Så förenar vi lönsamhet med förnybar energi – lunchdebatt med Maud Olofsson. Hur får företag en klimatsmartare energianvändning och vad tjänar de på att ställa om? Förnybart.nu bjuder in till lunchdebatt med näringsminister Maud Olofsson på Kulturhuset i Stockholm. Deltar gör även Lantmännen Energi, ICA och Vasakronan, som alla förenar lönsamhet med grön energi. Moderator är Niklas Ekdal. Fredagen den 26 februari bjuder Förnybart.nu på lunch och paneldebatt om klimat, energi och företagande. Journalisten och författaren Niklas Ekdal leder debatten, som gästas av Maud Olofsson, Anna Carlsson, miljöansvarig, ICA, Anna Denell, chef för utveckling och miljö, Vasakronan, och Monika Lekander, divisionschef, Lantmännen Energi. Deras företag har alla skrivit under Förnybart.nus upprop för förnybar energi och energieffektivisering – och tjänat på det. Tid och plats: Kl 12.00-14.00 fredagen den 26 februari på Kulturhuset, Sergels torg, i Studio 3 på tredje våningen. Vi bjuder på en enklare lunch. Förnybart.nu hälsar varmt välkommen! För frågor, kontakta Björn Holmström, projektledare Förnybart.nu, 08-787 54 05, bjorn.holmstrom@lrf.se. Förnybart.nu opinionsbildar för förnybar energi och energieffektivisering. Företag, organisationer och privatpersoner kan ansluta sig till initiativet genom att underteckna detta upprop. Initiativtagare till uppropet är Lantbrukarnas Riksförbund, Svenska Naturskyddsföreningen samt Tällberg Foundation.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Förnybart.nu anordnar lunchdebatt 26 feb

2010-02-26
Så förenar vi lönsamhet med förnybar energi
– lunchdebatt med Maud Olofsson.

Hur får företag en klimatsmartare energianvändning och vad tjänar de på att ställa om? Förnybart.nu bjuder in till lunchdebatt med näringsminister Maud Olofsson på Kulturhuset i Stockholm. Deltar gör även Lantmännen Energi, ICA och Vasakronan, som alla förenar lönsamhet med grön energi. Moderator är Niklas Ekdal.

Fredagen den 26 februari bjuder Förnybart.nu på lunch och paneldebatt om klimat, energi och företagande. Journalisten och författaren Niklas Ekdal leder debatten, som gästas av Maud Olofsson, Anna Carlsson, miljöansvarig, ICA, Anna Denell, chef för utveckling och miljö, Vasakronan, och Monika Lekander, divisionschef, Lantmännen Energi. Deras företag har alla skrivit under Förnybart.nus upprop för förnybar energi och energieffektivisering – och tjänat på det.

Tid och plats: Kl 12.00-14.00 fredagen den 26 februari på Kulturhuset, Sergels torg, i Studio
3 på tredje våningen.

Vi bjuder på en enklare lunch.

Förnybart.nu hälsar varmt välkommen!

För frågor, kontakta
Björn Holmström, projektledare Förnybart.nu, 08-787 54 05, bjorn.holmstrom@lrf.se.

Förnybart.nu opinionsbildar för förnybar energi och energieffektivisering. Företag, organisationer och privatpersoner kan ansluta sig till initiativet genom att underteckna detta upprop. Initiativtagare till uppropet är Lantbrukarnas Riksförbund, Svenska Naturskyddsföreningen samt Tällberg Foundation.

Senaste nyheter