Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

FOAMGLAS® – Fuktsäker isolering

https://www.klimatsmart.se/images/news/All_products_bld_2_340_x_135.jpg

Problemfritt fastighetsförvaltande och säkrad isolerförmåga med marknadens enda helt fuktsäkra byggisolering. Cellglasisolering har en beprövad livslängd på minst 50 år med säkrad isolerförmåga. FOAMGLAS® tillverkas genom jäsning av glas (> 66 % återvunnet glas, för närvarande frontrutor från bilar och avfall från fönsterindustrin). FOAMGLAS® är helt fritt från CFC, HCFC, HFC och andra miljöskadliga ämnen och är den isoleringsprodukt på marknaden som förbrukar minst mängd ”icke förnybar” energi under sin livscykel. FOAMGLAS® är absolut vatten- och ångtätt och har ytterligare fördelar som hög tryckhållfasthet, obrännbart, dimensionsstabilitet (ingen krympning, ingen svällning och ingen formförändring), syrafasthet samt beständighet mot gnagar- och insektsangrepp och röta. - Med ökande krav på effektiv energihushållning och problem med fukt och läckage i fastigheter är Foamglas isolering en investering i problemfritt ägande för fastighetsförvaltaren, säger Peter Hellqvist, Försäljningschef på Pittsburgh Corning Scandinavia AB. För ytterligare information, vänligen kontakta: Peter Hellqvist, 0733-44 24 26. FOAMGLAS tillverkas av Pittsburg Corning, världens främsta producent av cellglasisolering som ägs av PPG Industries and Corning Glass i USA. I Europa är man representerade av egna försäljningsbolag och agenter och med huvudkontor i Belgien. Man har produktionsenheter i Belgien, TyskIand och Tjeckien. I Norden representeras företaget av dotterbolaget Pittsburgh Corning Scandinavia AB med säte i Stenkullen utanför Göteborg.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

FOAMGLAS® – Fuktsäker isolering

2010-05-03
Problemfritt fastighetsförvaltande och säkrad isolerförmåga med marknadens enda helt fuktsäkra byggisolering. Cellglasisolering har en beprövad livslängd på minst 50 år med säkrad isolerförmåga.

FOAMGLAS® tillverkas genom jäsning av glas (> 66 % återvunnet glas, för närvarande frontrutor från bilar och avfall från fönsterindustrin). FOAMGLAS® är helt fritt från CFC, HCFC, HFC och andra miljöskadliga ämnen och är den isoleringsprodukt på marknaden som förbrukar minst mängd ”icke förnybar” energi under sin livscykel.

FOAMGLAS® är absolut vatten- och ångtätt och har ytterligare fördelar som hög tryckhållfasthet, obrännbart, dimensionsstabilitet (ingen krympning, ingen svällning och ingen formförändring), syrafasthet samt beständighet mot gnagar- och insektsangrepp och röta.

- Med ökande krav på effektiv energihushållning och problem med fukt och läckage i fastigheter är Foamglas isolering en investering i problemfritt ägande för fastighetsförvaltaren, säger Peter Hellqvist, Försäljningschef på Pittsburgh Corning Scandinavia AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Peter Hellqvist, 0733-44 24 26.

FOAMGLAS tillverkas av Pittsburg Corning, världens främsta producent av cellglasisolering som ägs av PPG Industries and Corning Glass i USA. I Europa är man representerade av egna försäljningsbolag och agenter och med huvudkontor i Belgien. Man har produktionsenheter i Belgien, TyskIand och Tjeckien. I Norden representeras företaget av dotterbolaget Pittsburgh Corning Scandinavia AB med säte i Stenkullen utanför Göteborg.

Senaste nyheter