Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Fler laddstolpar i Jönköping och Huskvarna

https://www.klimatsmart.se/images/news/bee-laddstolpe250x198.jpg

Bee Charging Solutions (fd Clever Sverige) utökar nu det publika laddnätverket i Jönköping och Huskvarna genom sitt nya partnerskap med Jönköping Energi. Tillsammans erbjuder bolagen en helhetslösning som utöver laddning längs vägen även omfattar laddning hemma och på arbetsplatsen. Bee tar nu ytterligare ett steg i utvecklingen av sömlösa laddlösningar som tillgodoser behovet på den svenska marknaden. I samarbete med Jönköping Energi erbjuds laddlösningar för privatpersoner, företag och fastigheter i Jönköpings kommun. Från och med den 1 april ingår även Jönköping Energis publika laddstationer i Bee´s publika laddnätverk i Sverige. I dagsläget rör det sig om ett 20-tal semisnabbladdare och fler laddplatser kommer att byggas kontinuerligt. - Vi är glada över Jönköping Energis förtroende och att vi får möjlighet att bredda det publika laddnätverket i Jönköping. Därmed tar vi ytterligare ett steg i ambitionen att erbjuda det mest relevanta laddnätverket för våra kunder, allt för att driva omställningen till e-mobilitet. Tillsammans erbjuder vi en helhetslösning som även innefattar laddning hemma och på arbetsplatsen vilket gör att kunderna kan ladda där de är, säger Fredrik Nordin, CEO på Bee Charging Solutions. - Med ett bredare utbud av tjänster, allt samlat i samma nätverk, gör vi det enklare för våra kunder att minska sitt klimatavtryck. Det går i linje med vår vision att vara en god kraft för ett gott samhälle, säger Anders Rydén Affärsområdeschef El. Jönköping Energi är ett energibolag som vill bidra till att driva regionens utveckling och ett hållbart samhälle. Visionen är en god kraft för ett gott samhälle och de erbjuder hållbara och innovativa tjänster, nu och i framtiden. Idag förser Jönköping Energi 55 000 kunder med ljus, kraft, värme, kyla och stadsnät. Energibolaget omsätter 1,3 miljarder kronor per år och har 270 anställda.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Fler laddstolpar i Jönköping och Huskvarna

2019-03-25
Bee Charging Solutions (fd Clever Sverige) utökar nu det publika laddnätverket i Jönköping och Huskvarna genom sitt nya partnerskap med Jönköping Energi. Tillsammans erbjuder bolagen en helhetslösning som utöver laddning längs vägen även omfattar laddning hemma och på arbetsplatsen.

Bee tar nu ytterligare ett steg i utvecklingen av sömlösa laddlösningar som tillgodoser behovet på den svenska marknaden. I samarbete med Jönköping Energi erbjuds laddlösningar för privatpersoner, företag och fastigheter i Jönköpings kommun. Från och med den 1 april ingår även Jönköping Energis publika laddstationer i Bee´s publika laddnätverk i Sverige. I dagsläget rör det sig om ett 20-tal semisnabbladdare och fler laddplatser kommer att byggas kontinuerligt.

- Vi är glada över Jönköping Energis förtroende och att vi får möjlighet att bredda det publika laddnätverket i Jönköping. Därmed tar vi ytterligare ett steg i ambitionen att erbjuda det mest relevanta laddnätverket för våra kunder, allt för att driva omställningen till e-mobilitet. Tillsammans erbjuder vi en helhetslösning som även innefattar laddning hemma och på arbetsplatsen vilket gör att kunderna kan ladda där de är, säger Fredrik Nordin, CEO på Bee Charging Solutions.

- Med ett bredare utbud av tjänster, allt samlat i samma nätverk, gör vi det enklare för våra kunder att minska sitt klimatavtryck. Det går i linje med vår vision att vara en god kraft för ett gott samhälle, säger Anders Rydén Affärsområdeschef El.

Jönköping Energi är ett energibolag som vill bidra till att driva regionens utveckling och ett hållbart samhälle. Visionen är en god kraft för ett gott samhälle och de erbjuder hållbara och innovativa tjänster, nu och i framtiden. Idag förser Jönköping Energi 55 000 kunder med ljus, kraft, värme, kyla och stadsnät. Energibolaget omsätter 1,3 miljarder kronor per år och har 270 anställda.

Senaste nyheter