Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Familyfood middagsprenumeration i Växjö

https://www.klimatsmart.se/images/news/familyfood250x97.jpg

Satsa på en matsmart vardag med Familyfood - nu även i Växjö! Familyfood erbjuder smart planerade matkassar med recept- samling. Matkassen består av råvaror för fem middagar till en familj på 4-5 personer (2 vuxna och 2-3 barn). Vi levererar matkassen med kylbil till din ytterdörr på måndag eftermiddag. Du betalar 765kr i veckan. Du får en matkasse med stor variation, mycket härliga grönsaker och rotfrukter, många ekologiska livsmedel och en matkasse som är styrd efter säsongens utbud. Vi tror och hoppas att genom att bli prenumerant hos oss så slipper du det jobbiga med planering och handlande men behåller det roliga - att laga bra varierad vardagsmat hemma med familjen. Välkommen att prova Familyfood! Du förbinder dig inte att prenumerera ett antal veckor utan kan när du vill ändra eller säga upp din prenumeration. Leveransområden: - Jönköping (samt Huskvarna, Bankeryd, Norrahammar, Taberg, Månsarp, Barnarp,Tenhult) - Habo (tätorten och Furusjö) - Mullsjö (tätorten) - Kalmar (samt Smedby, Trekanten, Rinkabyholm, Ljungbyholm, Lindsdal och Färjestaden) - Nybro (tätorten) - Växjö

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Familyfood middagsprenumeration i Växjö

2009-05-12
Satsa på en matsmart vardag med Familyfood - nu även i Växjö!

Familyfood erbjuder smart planerade matkassar med recept- samling. Matkassen består av råvaror för fem middagar till en familj på 4-5 personer (2 vuxna och 2-3 barn). Vi levererar matkassen med kylbil till din ytterdörr på måndag eftermiddag. Du betalar 765kr i veckan.

Du får en matkasse med stor variation, mycket härliga grönsaker och rotfrukter, många ekologiska livsmedel och en matkasse som är styrd efter säsongens utbud. Vi tror och hoppas att genom att bli prenumerant hos oss så slipper du det jobbiga med planering och handlande men behåller det roliga - att laga bra varierad vardagsmat hemma med familjen.

Välkommen att prova Familyfood! Du förbinder dig inte att prenumerera ett antal veckor utan kan när du vill ändra eller säga upp din prenumeration.

Leveransområden:
- Jönköping (samt Huskvarna, Bankeryd, Norrahammar, Taberg, Månsarp, Barnarp,Tenhult)
- Habo (tätorten och Furusjö)
- Mullsjö (tätorten)
- Kalmar (samt Smedby, Trekanten, Rinkabyholm, Ljungbyholm, Lindsdal och Färjestaden)
- Nybro (tätorten)
- Växjö
Källor:

Senaste nyheter