Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Energiexpert hjälper dig spara energi

https://www.klimatsmart.se/images/news/familjeliv.se_logo250x59.jpg

Många plånböcker ekar tomma efter den kallaste vintern i mannaminne. En del vill helst glömma sina stigande elkostnader. Finanskrisens härjningar har knappast underlättat den ekonomiska situationen. Elförbrukning anses vara tråkigt och tidskrävande att sätta sig in i. Enkla Elbolaget har bestämt sig för att vända den negativa trenden och vill lära svenskarna att el är enkelt och krångelfritt. Energiexperten tar nu plats i FamiljeLiv.se expertpanel för att lära ut hur man kan spara pengar och vara klimatklok. - Många svenskar för en stressig tillvaro. Då är det bekvämt med en digital expert som snabbt och enkelt ger svar på tal. Genom energiexperten vill vi visa att el är enkelt, säger Petra Isacson, kommunikationschef på Enkla Elbolaget, som står bakom energiexperten. Energiexpertens mission är att förse läsarna med goda råd om elförbrukning. Ingen behöver skämmas över sin bristande kunskap. Här kan du ställa frågor kring din egen förbrukning och få besparings- och förbättringstips och allmänna råd om energi. - Sköt om familjen så tar jag hand om elen, säger Petter Börjesson, Familjelivs nya energiexpert. Energiexperten Petter Börjesson är certifierad energiexpert och energirådgivare och verksam vid Energiråd Sverige och kan därför svara på det mesta som berör elanvändning. Han är energiingenjör i grunden och har en examen i vetenskapskommunikation. Petter Börjesson är bosatt i Borlänge och har fem barn, men har ändå tid över att tipsa om energi på FamiljeLiv.se. För mer information, vänligen kontakta: Petra Isacson, Kommunikationschef Enkla Elbolaget, 0454-200 252, petra.isacson@enklaelbolaget.se. Petter Börjesson, Energiexpert Enkla Elbolaget, Familjeliv.se, 0771-48 88 00.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Energiexpert hjälper dig spara energi

2010-04-14
Många plånböcker ekar tomma efter den kallaste vintern i mannaminne. En del vill helst glömma sina stigande elkostnader. Finanskrisens härjningar har knappast underlättat den ekonomiska situationen. Elförbrukning anses vara tråkigt och tidskrävande att sätta sig in i.

Enkla Elbolaget har bestämt sig för att vända den negativa trenden och vill lära svenskarna att el är enkelt och krångelfritt. Energiexperten tar nu plats i FamiljeLiv.se expertpanel för att lära ut hur man kan spara pengar och vara klimatklok.

- Många svenskar för en stressig tillvaro. Då är det bekvämt med en digital expert som snabbt och enkelt ger svar på tal. Genom energiexperten vill vi visa att el är enkelt, säger Petra Isacson, kommunikationschef på Enkla Elbolaget, som står bakom energiexperten.

Energiexpertens mission är att förse läsarna med goda råd om elförbrukning. Ingen behöver skämmas över sin bristande kunskap. Här kan du ställa frågor kring din egen förbrukning och få besparings- och förbättringstips och allmänna råd om energi.

- Sköt om familjen så tar jag hand om elen, säger Petter Börjesson, Familjelivs nya energiexpert.

Energiexperten Petter Börjesson är certifierad energiexpert och energirådgivare och verksam vid Energiråd Sverige och kan därför svara på det mesta som berör elanvändning. Han är energiingenjör i grunden och har en examen i vetenskapskommunikation. Petter Börjesson är bosatt i Borlänge och har fem barn, men har ändå tid över att tipsa om energi på FamiljeLiv.se.

För mer information, vänligen kontakta:

Petra Isacson, Kommunikationschef Enkla Elbolaget,
0454-200 252, petra.isacson@enklaelbolaget.se.
Petter Börjesson, Energiexpert Enkla Elbolaget, Familjeliv.se, 0771-48 88 00.

Senaste nyheter