Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekologiska träningskläder från Stadium

https://www.klimatsmart.se/images/news/stadium-soc-ekotopp248x292.jpg

Höstens Trainingprogram på Stadium innehåller både funktionella kläder för hårdare träningsformer och plagg av ekologisk bomull för lugnare träning. Här finns också träningsskor, gåstavar, väskor, vattenflaskor, reflexvästar, pulsklockor, löparhandskar, mössor, vätskebälte, pulsklockor, yogamattor och gymbollar. Härligt starka färger som kan mixas och matchas gör träningen gladare och ger extra energi. Bland nyheterna finns favoriter som t ex en wellness suit, en ny modell av spikmatta med kudde samt många funktionella löparkläder och träningstoppar. Glada färger, tajt eller loose fit i sköna plagg som andas och transporterar bort fukten från kroppen - det är vad som krävs för hård träning. Här finns ett brett program för både dam, herr och tweens. Här kan man mixa toppar och linnen med korta eller långa, smala eller vida byxor. SOCs sköna sport-bh, Sports Bra kommer i nya färger som turkos och hallonrött, som lätt kan matchas till övriga plagg. Det finns även ett mindre sortiment med funktionsplagg och träningsset för dagisbarnen. I Sverige har löpartrenden kommit för att stanna. Nu springer man inte bara på sommarhalvåret, utan året runt. Passform, tekniska detaljer, design, kvalitet och funktion är ledord när det gäller löparkläder och Stadium har mycket att erbjuda alla åldrar och plånböcker för både dam, herr och tweens. Här finns både tunna och fodrade jackor samt tunnare och tjockare tights, ¾ eller hellångt, liksom praktiska vindställ. Höstens löparkläder är anpassade för den kallare årstiden och kan t ex kompletteras med sköna underställ från Everest. Komplettera gärna med ett par riktigt bra löparskor, för ett effektivt löpsteg. Wellnesskollektionen inom SOC innehåller mjuka, luftiga och behagliga plagg av ekologisk bomull för lite lugnare träningsformer, där kravet på att transportera bort fukt inte är lika stort. Här hittar vi långärmade tröjor, singlets, vida hellånga eller ¾-långa byxor, eller långa tights. Nytt för i höst är också SOC Wellness Suite, en hellång träningsdräkt. I kollektionen ingår också matchande gymboll i två storlekar, yogamatta och spikmatta med kudde. Även för dagisbarnen (Kids stl 86-116) finns ett sortiment med sköna, mjuka plagg av ekologisk bomull.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ekologiska träningskläder från Stadium

2009-09-15
Ekologisk träningstopp från Stadium
Höstens Trainingprogram på Stadium innehåller både funktionella kläder för hårdare träningsformer och plagg av ekologisk bomull för lugnare träning. Här finns också träningsskor, gåstavar, väskor, vattenflaskor, reflexvästar, pulsklockor, löparhandskar, mössor, vätskebälte, pulsklockor, yogamattor och gymbollar. Härligt starka färger som kan mixas och matchas gör träningen gladare och ger extra energi. Bland nyheterna finns favoriter som t ex en wellness suit, en ny modell av spikmatta med kudde samt många funktionella löparkläder och träningstoppar.

Glada färger, tajt eller loose fit i sköna plagg som andas och transporterar bort fukten från kroppen - det är vad som krävs för hård träning. Här finns ett brett program för både dam, herr och tweens. Här kan man mixa toppar och linnen med korta eller långa, smala eller vida byxor. SOCs sköna sport-bh, Sports Bra kommer i nya färger som turkos och hallonrött, som lätt kan matchas till övriga plagg. Det finns även ett mindre sortiment med funktionsplagg och träningsset för dagisbarnen.

I Sverige har löpartrenden kommit för att stanna. Nu springer man inte bara på sommarhalvåret, utan året runt. Passform, tekniska detaljer, design, kvalitet och funktion är ledord när det gäller löparkläder och Stadium har mycket att erbjuda alla åldrar och plånböcker för både dam, herr och tweens. Här finns både tunna och fodrade jackor samt tunnare och tjockare tights, ¾ eller hellångt, liksom praktiska vindställ. Höstens löparkläder är anpassade för den kallare årstiden och kan t ex kompletteras med sköna underställ från Everest. Komplettera gärna med ett par riktigt bra löparskor, för ett effektivt löpsteg.

Wellnesskollektionen inom SOC innehåller mjuka, luftiga och behagliga plagg av ekologisk bomull för lite lugnare träningsformer, där kravet på att transportera bort fukt inte är lika stort. Här hittar vi långärmade tröjor, singlets, vida hellånga eller ¾-långa byxor, eller långa tights. Nytt för i höst är också SOC Wellness Suite, en hellång träningsdräkt. I kollektionen ingår också matchande gymboll i två storlekar, yogamatta och spikmatta med kudde. Även för dagisbarnen (Kids stl 86-116) finns ett sortiment med sköna, mjuka plagg av ekologisk bomull.
Källa: Stadium

Senaste nyheter