Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ecovivasuccé på Riche och Norrbacks show

https://www.klimatsmart.se/images/news/ecoviva-norrback.jpg

Ecoviva var matkreatörer till camilla norrbacks event på anrika restaurang Riche, lilla baren. Tillsammans med Riches kök lagades ekologiska plockrätter, på samma förstklassiga ekologiska råvaror som Ecoviva arbetar med i sin middagstjänst. Gästerna till eventet på Riches lilla baren njöt av maten och lovorden haglade från såväl känd som okänd. - Vi är fantastiskt nöjda! Maten som Ecoviva tog fram till vår lanseringsfest blev en stor succé och många har talat om den, säger Camilla Norrback. - Jag älskar när det finns en genomtänkt röd tråd. Inte bara att det var ekologiskt utan att maten även stämde med temat på Camillas kollektion Indochine. Fick mig att tänka på min favoritrestaurang i New York som heter just Indochine och där maten är fantastisk, säger Suzanne Ribbing Hedelin, chefredaktör för Elle Mat & Vin. Kökspersonalen på Restaurang Riche är också nöjda med samarbetet. Ecoviva hade skapat en meny med fyra asiatiskinspirerade rätter som samspelar med sommarkollektionen 2010. De olika plockrätterna var gjorda på ekologiska kvalitetsråvaror såsom kyckling, lax, sojafärs och skaldjur. Till maten serverades ekologiskt vin. - Ecoviva hade tagit fram en mycket trevlig meny. Det var gott och varierat, säger Peder Lindh, kökschef på restaurangen. - Jag tycker att det var kul att arbeta med en ny spännande meny. Även kul att det blev en så bra helhet med camilla norrbacks event och Ecoviva som matkreatör, säger Jessica Carlander på Riche. Annika Riis Kristoffersson, som är Ecovivas matkreatör och som varit med och tillagat alla plockrätterna på Riche är glad och ödmjuk över succén. - Det är helt fantastiskt att alla uppskattade maten så mycket och att vara matkreatör till en så fin fest och viktig modedesigner, säger Annika Riis Kristoffersson. Samtidigt främjar vi en hållbar utveckling. Det kan inte bli bättre än så! För mer information: Amina Ek Bergendahl: 070- 24 24087, info@ecoviva.se Annika Riis Kristoffersson: 073-407 70 21 OM ECOVIVA - mycket mer än god ekomat: • Ny och unik mattjänst från april 2009 med helhetsgrepp om hälsa, miljö och hållbarhet • Hemlevererade råvaror och recept till fyra vardagsmiddagar för fyra portioner • Nytänkande och egenhändigt komponerade recept av Ecovivas matkreatörer utifrån säsongens utbud av råvaror • Varje levererad råvara är rankad i Ecovivas hållbarhetsverktyg som främjar miljöcertifierade, närproducerade och rättvisemärkta råvaror. • Tillgång till Sveriges största ekologiska sortiment • Miljöexpert och nutritionist som kvalitetssäkrar tjänsten • Roliga, lättlagade och varierade recept med tidsangivelse för tillagning • Näringsberäknade måltider enligt rekommendationer framtagna med vår nutritionist

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ecovivasuccé på Riche och Norrbacks show

2009-08-19
Ecoviva var matkreatörer till camilla norrbacks event på anrika restaurang Riche, lilla baren. Tillsammans med Riches kök lagades ekologiska plockrätter, på samma förstklassiga ekologiska råvaror som Ecoviva arbetar med i sin middagstjänst. Gästerna till eventet på Riches lilla baren njöt av maten och lovorden haglade från såväl känd som okänd.
- Vi är fantastiskt nöjda! Maten som Ecoviva tog fram till vår lanseringsfest blev en stor succé och många har talat om den, säger Camilla Norrback.

- Jag älskar när det finns en genomtänkt röd tråd. Inte bara att det var ekologiskt utan att maten även stämde med temat på Camillas kollektion Indochine. Fick mig att tänka på min favoritrestaurang i New York som heter just Indochine och där maten är fantastisk, säger Suzanne Ribbing Hedelin, chefredaktör för Elle Mat & Vin.

Kökspersonalen på Restaurang Riche är också nöjda med samarbetet. Ecoviva hade skapat en meny med fyra asiatiskinspirerade rätter som samspelar med sommarkollektionen 2010. De olika plockrätterna var gjorda på ekologiska kvalitetsråvaror såsom kyckling, lax, sojafärs och skaldjur. Till maten serverades ekologiskt vin.

- Ecoviva hade tagit fram en mycket trevlig meny. Det var gott och varierat, säger Peder Lindh, kökschef på restaurangen.

- Jag tycker att det var kul att arbeta med en ny spännande meny. Även kul att det blev en så bra helhet med camilla norrbacks event och Ecoviva som matkreatör, säger Jessica Carlander på Riche.

Annika Riis Kristoffersson, som är Ecovivas matkreatör och som varit med och tillagat alla plockrätterna på Riche är glad och ödmjuk över succén.

- Det är helt fantastiskt att alla uppskattade maten så mycket och att vara matkreatör till en så fin fest och viktig modedesigner, säger Annika Riis Kristoffersson. Samtidigt främjar vi en hållbar utveckling. Det kan inte bli bättre än så!

För mer information: Amina Ek Bergendahl: 070- 24 24087, info@ecoviva.se Annika Riis Kristoffersson: 073-407 70 21

OM ECOVIVA - mycket mer än god ekomat:
• Ny och unik mattjänst från april 2009 med helhetsgrepp om hälsa, miljö och hållbarhet
• Hemlevererade råvaror och recept till fyra vardagsmiddagar för fyra portioner
• Nytänkande och egenhändigt komponerade recept av Ecovivas matkreatörer utifrån säsongens utbud av råvaror
• Varje levererad råvara är rankad i Ecovivas hållbarhetsverktyg som främjar miljöcertifierade, närproducerade och rättvisemärkta råvaror.
• Tillgång till Sveriges största ekologiska sortiment
• Miljöexpert och nutritionist som kvalitetssäkrar tjänsten
• Roliga, lättlagade och varierade recept med tidsangivelse för tillagning
• Näringsberäknade måltider enligt rekommendationer framtagna med vår nutritionist
Källa: Ecoviva

Senaste nyheter