Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ecovivas ekomat på norrbackmodeshow 11/8

https://www.klimatsmart.se/images/news/ecoviva230x270.jpg

Tisdagen den 11 augusti kommer Riches kök laga till Ecovivas ekologiska recept som samspelar med releasen för camilla norrbacks nya kollektion. Ecoviva som normalt knackar på dörren hos stressade barnfamiljer och levererar ekologisk vardagsmat, använder nu samma förstklassiga, ekologiska och miljöcertifierade råvaror och är matkreatör för camilla norrbacks festliga tillställning på Riche. - Vi tycker att det är oerhört roligt att få uppdraget som matkreatörer på camilla norrbacks event på Riche och samarbeta med en så etablerad modedesigner som har gått i bräschen för miljödesign och skapat konceptet Ecoluxury. - Vi visar vägen för samarbeten som främjar hållbarhet där kunden får allt serverat utan att vara expert. Kvalitet och miljösmarta produkter går hand i hand säger Amina Ek Bergendahl, en av de två barndomsvänner som grundat Ecoviva. Åsikter om framtidens miljövänliga produkter och tjänster delas av modevarumärket camilla norrback. - Ekologiska produkter kommer på bred front - det innebär inte en kompromiss, utan är tvärtom en kvalitetsutveckling som allt fler efterfrågar. För oss var det självklart att samarbeta med Ecoviva som är en miljösmart och framtida mattjänst med en helhetssyn. Vi kompromissar inte om kvalitet och är även med och främjar en hållbar utveckling, säger Camilla Norrback. För mer information: Ecoviva, Annika Kristoffersson eller Amina Bergendahl, info@ecoviva.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ecovivas ekomat på norrbackmodeshow 11/8

2009-08-11
Annika Kristoffersson, Amina Bergendahl
Tisdagen den 11 augusti kommer Riches kök laga till Ecovivas ekologiska recept som samspelar med releasen för camilla norrbacks nya kollektion.

Ecoviva som normalt knackar på dörren hos stressade barnfamiljer och levererar ekologisk vardagsmat, använder nu samma förstklassiga, ekologiska och miljöcertifierade råvaror och är matkreatör för camilla norrbacks festliga tillställning på Riche.

- Vi tycker att det är oerhört roligt att få uppdraget som matkreatörer på camilla norrbacks event på Riche och samarbeta med en så etablerad modedesigner som har gått i bräschen för miljödesign och skapat konceptet Ecoluxury.

- Vi visar vägen för samarbeten som främjar hållbarhet där kunden får allt serverat utan att vara expert. Kvalitet och miljösmarta produkter går hand i hand säger Amina Ek Bergendahl, en av de två barndomsvänner som grundat Ecoviva.

Åsikter om framtidens miljövänliga produkter och tjänster delas av modevarumärket camilla norrback.

- Ekologiska produkter kommer på bred front - det innebär inte en kompromiss, utan är tvärtom en kvalitetsutveckling som allt fler efterfrågar. För oss var det självklart att samarbeta med Ecoviva som är en miljösmart och framtida mattjänst med en helhetssyn. Vi kompromissar inte om kvalitet och är även med och främjar en hållbar utveckling, säger Camilla Norrback.

För mer information:
Ecoviva, Annika Kristoffersson eller Amina Bergendahl, info@ecoviva.se

Senaste nyheter