Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ecoviva samarbetar med Blossom Magazine

https://www.klimatsmart.se/images/news/ecoviva250x91a.jpg

Nu inleder den ekologiska middagstjänsten Ecoviva samarbete med nya Blossom Magazine, som väljer Ecoviva som matinspiratör till varje nummer. Premiärnumret finns i butik i dag. Blossom Tainton Lindquist uttalar sig om samarbetet. – Efter att ha haft Ecoviva som matleverantör under en tid, och verkligen varit supernöjd, så kom idén väldigt snabbt och naturligt när vi började prata om recept till magasinet. Det är gott som tusan, enkelt, fräscht, hälsosamt och ekologiskt. Precis så som vi tror att våra blivande läsare kommer att vilja ha det. Att de dessutom är så duktiga på dekoration och att göra vackra uppläggningar gör dem klockrena för att det ska bli härliga bilder. Alla våra sinnen tillfredställs med deras härliga koncept, säger Blossom Tainton Lindquist. Blossom fortsätter om samarbetet med Ecoviva. – Tjejerna bakom Ecoviva är underbara att samarbeta med. De är superproffsiga och tummar aldrig på kvaliteten. De lägger verkligen ner själ och hjärta i sitt arbete. Jag och min familj älskar god och bra mat. Det tror jag alla gör. Därför samarbetar jag med Ecoviva. Ecoviva som normalt knackar på dörren hos familjer och hushåll och levererar ekologisk vardagsmat i biogasbil, med råvaror och näringsberäknade recept, glädjer sig åt samarbetet med den nya hälsotidningen Blossom Magazine. Amina Ek Bergendahl och Annika Riis Kristoffersson, grundarna till Ecoviva, uttalar sig om samarbetet: – Vi tycker att det är fantastiskt kul att samarbeta med Blossom Magazine. Tidningen delar våra värderingar – det ska vara lustfyllt med god ekologisk mat och utan pekpinnar, säger Annika. – Likaså symboliserar Blossom den moderna och starka kvinnan som står för balans, glädje och energi, säger Amina. – Samarbetet passar Ecoviva som hand i handske. Vi kan inte finna en bättre förebild. Kontakt: Amina Ek Bergendahl: 070-24 24 087 Annika Riis Kristoffersson: 073-23 23 238 •Ecoviva har fått utmärkelsen Elle mat & vins favorit •Ecoviva är en ekologisk middagstjänst för fyra vardagar och fyra portioner per dag •över 84% ekologiskt i leveranserna, även kött, kyckling och fisk •Nytänkande och egenhändigt komponerade recept av Ecovivas matkreatörer utifrån säsongens utbud av råvaror •Tillgång till Sveriges största ekologiska sortiment •Näringsberäknade och balanserade måltider •Egen miljöexpert och nutritionist som kvalitetssäkrar tjänsten •Hemleverans i klimatsmart biogasbil på utsatt leveranstid •Roliga, lättlagade och varierade recept med tidsangivelse för tillagning •Ecoviva har varit matinspiratör och skapat festliga och ekologiska menyer till flera fina tillställningar. bl. a. presslunch till nätverk Footsteps Eco Business Group, där näringsminister Maud Olofsson deltog, för Eco Brides ekobröllop, samt varit matkreatörer på anrika restaurang Riche och camilla norback event etc.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ecoviva samarbetar med Blossom Magazine

2010-06-08
Nu inleder den ekologiska middagstjänsten Ecoviva samarbete med nya Blossom Magazine, som väljer Ecoviva som matinspiratör till varje nummer. Premiärnumret finns i butik i dag. Blossom Tainton Lindquist uttalar sig om samarbetet.

– Efter att ha haft Ecoviva som matleverantör under en tid, och verkligen varit supernöjd, så kom idén väldigt snabbt och naturligt när vi började prata om recept till magasinet. Det är gott som tusan, enkelt, fräscht, hälsosamt och ekologiskt. Precis så som vi tror att våra blivande läsare kommer att vilja ha det. Att de dessutom är så duktiga på dekoration och att göra vackra uppläggningar gör dem klockrena för att det ska bli härliga bilder. Alla våra sinnen tillfredställs med deras härliga koncept, säger Blossom Tainton Lindquist.

Blossom fortsätter om samarbetet med Ecoviva.

– Tjejerna bakom Ecoviva är underbara att samarbeta med. De är superproffsiga och tummar aldrig på kvaliteten. De lägger verkligen ner själ och hjärta i sitt arbete. Jag och min familj älskar god och bra mat. Det tror jag alla gör. Därför samarbetar jag med Ecoviva.

Ecoviva som normalt knackar på dörren hos familjer och hushåll och levererar ekologisk vardagsmat i biogasbil, med råvaror och näringsberäknade recept, glädjer sig åt samarbetet med den nya hälsotidningen Blossom Magazine. Amina Ek Bergendahl och Annika Riis Kristoffersson, grundarna till Ecoviva, uttalar sig om samarbetet:

– Vi tycker att det är fantastiskt kul att samarbeta med Blossom Magazine. Tidningen delar våra värderingar – det ska vara lustfyllt med god ekologisk mat och utan pekpinnar, säger Annika.

– Likaså symboliserar Blossom den moderna och starka kvinnan som står för balans, glädje och energi, säger Amina. – Samarbetet passar Ecoviva som hand i handske. Vi kan inte finna en bättre förebild.

Kontakt: Amina Ek Bergendahl: 070-24 24 087
Annika Riis Kristoffersson: 073-23 23 238

•Ecoviva har fått utmärkelsen Elle mat & vins favorit
•Ecoviva är en ekologisk middagstjänst för fyra vardagar och fyra portioner per dag
•över 84% ekologiskt i leveranserna, även kött, kyckling och fisk
•Nytänkande och egenhändigt komponerade recept av Ecovivas matkreatörer utifrån säsongens utbud av råvaror
•Tillgång till Sveriges största ekologiska sortiment
•Näringsberäknade och balanserade måltider
•Egen miljöexpert och nutritionist som kvalitetssäkrar tjänsten
•Hemleverans i klimatsmart biogasbil på utsatt leveranstid
•Roliga, lättlagade och varierade recept med tidsangivelse för tillagning
•Ecoviva har varit matinspiratör och skapat festliga och ekologiska menyer till flera fina tillställningar. bl. a. presslunch till nätverk Footsteps Eco Business Group, där näringsminister Maud Olofsson deltog, för Eco Brides ekobröllop, samt varit matkreatörer på anrika restaurang Riche och camilla norback event etc.

Senaste nyheter