Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ecoviva nomineras igen till Arla Guldko

https://www.klimatsmart.se/images/news/ecoviva250x89.png

I dag får Ecoviva, för andra året i rad, den prestigefyllda nomineringen Arla Guldko i kategorin Bästa Miljöarbete som ett av tio företag i Sverige och den enda matkassen. Ecoviva är en ekologisk och miljösmart matkasse med näringsberäknade recept och med miljöexpert som kvalitetssäkrat konceptet. Ecoviva har fått flera erkännanden och utmärkelser för sina goda, säsongsanpassade och kreativa matrecept. Nomineringen till Arlas Guldko för andra året i rad – Bästa Miljöarbete – visar att Ecovivas matkasse är unik i sitt slag enligt juryn. Tävlingskategorin Bästa Miljöarbete premierar de företag i Sverige som uthålligt och målmedvetet arbetar för en långsiktigt hållbar livsmedelsproduktion och rättvis handel. Genom att aktivt ta ett miljömässigt och socialt ansvar i hela kedjan från jord till bord tar vi ansvar för kommande generationer. – Nomineringen till Arlas Guldko, Bästa Miljöarbete, i år igen är fantastisk! Vi har i år fått Bäst i Test av Minplanet, Världsnaturfonden och TV4, i den stora utvärderingen av 12 olika slags matkassar avseende smak, kvalitet och miljö! Och nu Arla Guldkos nominering för 2012. Det sammanfattar vad Ecoviva står för: livsnjutning med den godaste ekologiska maten samtidigt som vi bidrar till framtiden, säger Amina Bergendahl, grundare till Ecoviva. – Vi är oerhört glada över nomineringen som stärker oss i vårt fortsatta arbete med fokus på hållbar miljö, hälsa, matlust med inspirerande recept och prima råvaror. Ecoviva är en framtida livsstil där man kan ”äta kakan och behålla den” säger Annika Riis Kristoffersson, grundare till Ecoviva. Guldko®, ofta kallad matbranschens Oscar. delas ut en gång om året och tävlingen har fem kategorier. Syftet är att lyfta fram och belöna goda resultat för att det ska inspirera andra. Vinnarna får statyetten Arla Guldko®, utbildningsstipendium, exklusivt diplom och – naturligtvis – äran. Ecoviva utmärker sig: - Ecoviva har fått Bäst i test av Minplanet (WWF och TV4) i utvärdering av 12 matkassar, 2011 - Ecoviva har fått Bäst i Test av Expressen söndag, 2011 - Ecoviva har fått nomineringen Årets Matinspiration av Livsmedelsbranschen, 2010 - Ecoviva har av Testfakta fått bästa betyg med 3 andra tjänster, 2011 - Ecoviva har av Topphälsa fått Bäst i Test, 2010 - Ecoviva har fått utmärkelsen ELLE mat & vins favorit, 2010 - Ecoviva, ekologisk matlust till din dörr, är en ekologisk middagstjänst för fyra vardagar med i snitt 90% ekologiska råvaror. - Ecoviva kommer 2012 att börja med vegetarisk matkasse samt tillägget 100% ekologisk fruktlåda. - Ecoviva är med i FOOTSTEPS (nätverk med kvinnliga eko-entreprenörer) Läs mer om Arla Guldko på www.arla.se. För mer information, kontakta: Amina Bergendahl, 070-24 24 087 Annika Riis Kristoffersson, 073-23 23 238.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ecoviva nomineras igen till Arla Guldko

2011-12-20
I dag får Ecoviva, för andra året i rad, den prestigefyllda nomineringen Arla Guldko i kategorin Bästa Miljöarbete som ett av tio företag i Sverige och den enda matkassen. Ecoviva är en ekologisk och miljösmart matkasse med näringsberäknade recept och med miljöexpert som kvalitetssäkrat konceptet. Ecoviva har fått flera erkännanden och utmärkelser för sina goda, säsongsanpassade och kreativa matrecept. Nomineringen till Arlas Guldko för andra året i rad – Bästa Miljöarbete – visar att Ecovivas matkasse är unik i sitt slag enligt juryn.

Tävlingskategorin Bästa Miljöarbete premierar de företag i Sverige som uthålligt och målmedvetet arbetar för en långsiktigt hållbar livsmedelsproduktion och rättvis handel. Genom att aktivt ta ett miljömässigt och socialt ansvar i hela kedjan från jord till bord tar vi ansvar för kommande generationer.

– Nomineringen till Arlas Guldko, Bästa Miljöarbete, i år igen är fantastisk! Vi har i år fått Bäst i Test av Minplanet, Världsnaturfonden och TV4, i den stora utvärderingen av 12 olika slags matkassar avseende smak, kvalitet och miljö! Och nu Arla Guldkos nominering för 2012. Det sammanfattar vad Ecoviva står för: livsnjutning med den godaste ekologiska maten samtidigt som vi bidrar till framtiden, säger Amina Bergendahl, grundare till Ecoviva.

– Vi är oerhört glada över nomineringen som stärker oss i vårt fortsatta arbete med fokus på hållbar miljö, hälsa, matlust med inspirerande recept och prima råvaror. Ecoviva är en framtida livsstil där man kan ”äta kakan och behålla den” säger Annika Riis Kristoffersson, grundare till Ecoviva.

Guldko®, ofta kallad matbranschens Oscar. delas ut en gång om året och tävlingen har fem kategorier. Syftet är att lyfta fram och belöna goda resultat för att det ska inspirera andra. Vinnarna får statyetten Arla Guldko®, utbildningsstipendium, exklusivt diplom och – naturligtvis – äran.

Ecoviva utmärker sig:
- Ecoviva har fått Bäst i test av Minplanet (WWF och TV4) i utvärdering av 12 matkassar, 2011
- Ecoviva har fått Bäst i Test av Expressen söndag, 2011
- Ecoviva har fått nomineringen Årets Matinspiration av Livsmedelsbranschen, 2010
- Ecoviva har av Testfakta fått bästa betyg med 3 andra tjänster, 2011
- Ecoviva har av Topphälsa fått Bäst i Test, 2010
- Ecoviva har fått utmärkelsen ELLE mat & vins favorit, 2010
- Ecoviva, ekologisk matlust till din dörr, är en ekologisk middagstjänst för fyra vardagar med i snitt 90% ekologiska råvaror.
- Ecoviva kommer 2012 att börja med vegetarisk matkasse samt tillägget 100% ekologisk fruktlåda.
- Ecoviva är med i FOOTSTEPS (nätverk med kvinnliga eko-entreprenörer)

Läs mer om Arla Guldko på www.arla.se.

För mer information, kontakta:
Amina Bergendahl, 070-24 24 087
Annika Riis Kristoffersson, 073-23 23 238.

Läs mer
- Arla Guldko: www.arla.se/guldko
- Ecoviva: www.ecoviva.se
Källor: Arla, Ecoviva

Senaste nyheter