Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Daikin Nexura en ny luft/luft värmepump

https://www.klimatsmart.se/images/news/nexura250x148.jpg

Daikin presenterar stolt Nexura, en luft/luftvärmepump som ger dig både värme och kyla. Stilren, diskret och mycket energieffektiv med en unik funktion: en frontpanel som värms upp och avger strålningsvärme som en konventionell radiator. Oavsett om du vill ha värme under de kalla vintermånaderna eller få svalka under de varma sommardagarna kan Nexura ge dig komfort året runt med en enkel knapptryckning. Med ett utseende som gör att den alltid ser ut som en del i din inredning, har denna snyggt utformade enhet en unik egenskap: en frontpanel som värms upp som ett vanligt element och som avger behaglig värme i rummet för extra komfort. Under sin snygga exteriör är Nexura fylld med förstklassig teknik. Förutom att erbjuda värme och kyla samt luftrening kombinerar Nexura en extrem energieffektivitet med en absolut användarvänlighet. Tyst och diskret erbjuder Nexura det bästa inom värme, kyla och inom komfort och design. I värmeläge har den unika frontpanelen i aluminium möjlighet att stråla ut extra värme, precis som ett konventionellt element. Denna exklusiva egenskap kan aktiveras genom att man trycker på "radiant-knappen" med den lättanvända fjärrkontrollen. Tack vare det minskade luftflödet från enheten kommer den varma eller kalla luften helt enkelt att omsluta dig och ge dig en känsla av behaglig komfort. Det inbyggda luftreningsfiltret säkerställer en ren och hälsosam inomhusmiljö. Dessutom sprids luften nästan ljudlöst. Ljudnivån når bara upp till 22 dBA vid komfortkyla och 19 dBA vid värmestrålning. Jämförelsevis når omgivningsbruset i ett tyst rum upp till 40 dBA i genomsnitt. Nexura är diskret och passar i alla typer av inredningar oavsett om den är inbyggd, väggmonterad eller står på golvet. Nexura kan installeras i ett enda rum med en inomhusdel ansluten till en utomhusdel, eller i flera rum med maximalt nio inomhusdelar anslutna till en utomhusdel.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Daikin Nexura en ny luft/luft värmepump

2011-03-31
Daikin presenterar stolt Nexura, en luft/luftvärmepump som ger dig både värme och kyla. Stilren, diskret och mycket energieffektiv med en unik funktion: en frontpanel som värms upp och avger strålningsvärme som en konventionell radiator.

Oavsett om du vill ha värme under de kalla vintermånaderna eller få svalka under de varma sommardagarna kan Nexura ge dig komfort året runt med en enkel knapptryckning.

Med ett utseende som gör att den alltid ser ut som en del i din inredning, har denna snyggt utformade enhet en unik egenskap: en frontpanel som värms upp som ett vanligt element och som avger behaglig värme i rummet för extra komfort. Under sin snygga exteriör är Nexura fylld med förstklassig teknik. Förutom att erbjuda värme och kyla samt luftrening kombinerar Nexura en extrem energieffektivitet med en absolut användarvänlighet.

Tyst och diskret erbjuder Nexura det bästa inom värme, kyla och inom komfort och design. I värmeläge har den unika frontpanelen i aluminium möjlighet att stråla ut extra värme, precis som ett konventionellt element. Denna exklusiva egenskap kan aktiveras genom att man trycker på "radiant-knappen" med den lättanvända fjärrkontrollen. Tack vare det minskade luftflödet från enheten kommer den varma eller kalla luften helt enkelt att omsluta dig och ge dig en känsla av behaglig komfort. Det inbyggda luftreningsfiltret säkerställer en ren och hälsosam inomhusmiljö. Dessutom sprids luften nästan ljudlöst. Ljudnivån når bara upp till 22 dBA vid komfortkyla och 19 dBA vid värmestrålning. Jämförelsevis når omgivningsbruset i ett tyst rum upp till 40 dBA i genomsnitt.

Nexura är diskret och passar i alla typer av inredningar oavsett om den är inbyggd, väggmonterad eller står på golvet. Nexura kan installeras i ett enda rum med en inomhusdel ansluten till en utomhusdel, eller i flera rum med maximalt nio inomhusdelar anslutna till en utomhusdel.
Källa: Daikin

Senaste nyheter