Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Årets GasSeminarium 15-16 april

https://www.klimatsmart.se/images/news/gasforeningen250x68f.jpg

Missa inte årets GasSeminarium som i år spänner över två dagar! 2010 har verkligen börjat bra! Det såldes flest gasbilar av alla miljöbilar i januari månad. Vi kan summera en rekordstor naturgas- och fordonsgasanvändning under 2009. Det finns ljusglimtar i ekonomin som gör att gasolanvändningen tar fart i takt med industrins återhämtning. Intresset och stödet för biogasen växer från redan höga nivåer. Vi har börjat jobba med ett spännande LNG-projekt då engagemanget från sjöfarten och den tunga trafiken är stort för vårt miljöbränsle. På förmiddagen den 15 april har vi parallella årsmöten i Biogasföreningen och Gasföreningen. En längre tids gott samarbete och samboskap ska nu förmodligen resultera i ett sammangående. Om detta blir beslutet så ser jag fram emot att få jobba för en gemensam och starkare organisation. Jag ser också fram emot ett intressant GasSeminarium som erbjuder ett fullmatat seminarieprogram och värdefulla kontakter, säger Anders Mathiasson, vd Gasföreningen. Du kan bland annat lyssna till följande talare: Lena Hallengren (s) Trafikutskottet, Pär Nuder, fd finansministeroch industriell rådgivare, Lars-Göran Pettersson, förbundsordförande LRF, Thore Sahlin vice vd Göteborg Energi, Ulf Holmqvist senior Vice President Höganäs AB, Claes Västerteg (C) Miljö- och jordbruksutskottet, Liza-Maria Norlin (KD) Näringsutskottet, Lars-Erik Liljelund regeringens klimatsamordnare, Yvonne Fredriksson generaldirektör Energimarknadsinspektionen Varmt välkommen till Stockholm 15-16 april!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Årets GasSeminarium 15-16 april

2010-04-16
Missa inte årets GasSeminarium som i år spänner över två dagar!

2010 har verkligen börjat bra! Det såldes flest gasbilar av alla miljöbilar i januari månad. Vi kan summera en rekordstor naturgas- och fordonsgasanvändning under 2009. Det finns ljusglimtar i ekonomin som gör att gasolanvändningen tar fart i takt med industrins återhämtning. Intresset och stödet för biogasen växer från redan höga nivåer. Vi har börjat jobba med ett spännande LNG-projekt då engagemanget från sjöfarten och den tunga trafiken är stort för vårt miljöbränsle.

På förmiddagen den 15 april har vi parallella årsmöten i Biogasföreningen och Gasföreningen. En längre tids gott samarbete och samboskap ska nu förmodligen resultera i ett sammangående. Om detta blir beslutet så ser jag fram emot att få jobba för en gemensam och starkare organisation. Jag ser också fram emot ett intressant GasSeminarium som erbjuder ett fullmatat seminarieprogram och värdefulla kontakter, säger Anders Mathiasson, vd Gasföreningen.

Du kan bland annat lyssna till följande talare:
Lena Hallengren (s) Trafikutskottet, Pär Nuder, fd finansministeroch industriell rådgivare, Lars-Göran Pettersson, förbundsordförande LRF, Thore Sahlin vice vd Göteborg Energi, Ulf Holmqvist senior Vice President Höganäs AB, Claes Västerteg (C) Miljö- och jordbruksutskottet, Liza-Maria Norlin (KD) Näringsutskottet, Lars-Erik Liljelund regeringens klimatsamordnare, Yvonne Fredriksson generaldirektör Energimarknadsinspektionen

Varmt välkommen till Stockholm 15-16 april!

För mer information och anmälan: www.gasforeningen.se/gasseminariet2010.aspx

Ladda ner programmet här: www.gasforeningen.se/upload/gasseminariet/files/2010/inbjudanarsmoteweb.pdf

Senaste nyheter