Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

ZeroMission förbättrar hållbarhetsverktyget Our Impacts & bjuder till seminerie 5 nov

https://www.klimatsmart.se/images/news/zeromission-forum250x171.png

Hållbarhetsverktyget Our Impacts har nu blivit utvecklat för att hantera företags samtliga hållbarhetsindikatorer! Our Impacts är ett verktyg för att enkelt och effektivt samla in, beräkna, analysera och redovisa klimat- och hållbarhetsdata. Verktyget har tidigare främst hanterat klimatdata, men är nu utvecklat för att hantera företagets alla hållbarhets-indikatorer. I ett och samma verktyg kan företag och organisationer samla in data avseende exempelvis klimat, avfall, hälsa & säkerhet, korruption och mänskliga rättigheter. “Allt fler företag efterfrågar rapporteringssystem som kan hantera både miljömässiga och sociala aspekter inom hållbarhetsrapportering. Vi på ZeroMission är glada över att kunna möta det behovet med denna uppdaterade version av Our Impacts”, säger Mårten Lind, VD på ZeroMission. Our Impacts passar företag och organisationer som önskar ett effektivt sätt att samla in, beräkna, analysera och redovisa klimat- och hållbarhetsdata med syftet att driva det interna arbetet eller redovisa externt. Rapporteringen i Our Impacts kan anpassas till Global Reporting Initiative (GRI), CDP, Dow Jones Sustainability Index eller andra ramverk för hållbarhetsredovisning. ”I och med EU-direktivet för företagens obligatoriska rapportering om hållbarhet, som troligtvis kommer att träda i kraft 1 juli 2016, kommer det att bli aktuellt för flera svenska företag att hitta ett effektivt sätt att samla in hållbarhetsdata”, säger Claire Wigg, klimatstrateg på ZeroMission. 5 november och 3 december arrangerar ZeroMission frukostseminarier om hållbarhetsverktyget Our Impacts. Mer information och anmälan hittar du här: www.zeromission.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

ZeroMission förbättrar hållbarhetsverktyget Our Impacts & bjuder till seminerie 5 nov

2015-10-19
Hållbarhetsverktyget Our Impacts har nu blivit utvecklat för att hantera företags samtliga hållbarhetsindikatorer!

Our Impacts är ett verktyg för att enkelt och effektivt samla in, beräkna, analysera och redovisa klimat- och hållbarhetsdata. Verktyget har tidigare främst hanterat klimatdata, men är nu utvecklat för att hantera företagets alla hållbarhets-indikatorer. I ett och samma verktyg kan företag och organisationer samla in data avseende exempelvis klimat, avfall, hälsa & säkerhet, korruption och mänskliga rättigheter.

“Allt fler företag efterfrågar rapporteringssystem som kan hantera både miljömässiga och sociala aspekter inom hållbarhetsrapportering. Vi på ZeroMission är glada över att kunna möta det behovet med denna uppdaterade version av Our Impacts”, säger Mårten Lind, VD på ZeroMission.

Our Impacts passar företag och organisationer som önskar ett effektivt sätt att samla in, beräkna, analysera och redovisa klimat- och hållbarhetsdata med syftet att driva det interna arbetet eller redovisa externt. Rapporteringen i Our Impacts kan anpassas till Global Reporting Initiative (GRI), CDP, Dow Jones Sustainability Index eller andra ramverk för hållbarhetsredovisning.

”I och med EU-direktivet för företagens obligatoriska rapportering om hållbarhet, som troligtvis kommer att träda i kraft 1 juli 2016, kommer det att bli aktuellt för flera svenska företag att hitta ett effektivt sätt att samla in hållbarhetsdata”, säger Claire Wigg, klimatstrateg på ZeroMission.

5 november och 3 december arrangerar ZeroMission frukostseminarier om hållbarhetsverktyget Our Impacts.

Mer information och anmälan hittar du här: www.zeromission.se
Källa: ZeroMission

Senaste nyheter