Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

XNvillan erbjuder energieffektiva hus

https://www.klimatsmart.se/images/news/ekohus250x247.jpg

XNvillan erbjuder sunda lågenergihus som byggs av naturliga material, men utan att ge avkall på design och boendekomfort. Ett klimatsmart boende som förbrukar minimalt med energi, allt från den välisolerade grunden till råsponten på taket. Ett hus från XNvillan ska vara en plats där människor trivs och där man umgås med vänner i en sund och bekväm miljö. Välj bland våra typhus med optimerade ytor eller kom med era egna idéer och arkitektritningar. Alla hus kan bli en XNvilla. Vår ambition är att skapa ett trivsamt hem anpassat för er samtidigt värna om miljön och dess resurser. Våra hus är ett av marknadens mest energieffektiva “standardhus”. Alla våra hus byggs efter ett koncept som ger dig ett mycket energieffektivt boende och dessutom ett miljövänligt och sunt hus. I en XNvilla kan du sänka din värmekostnad jämfört med ett “vanligt” standardhus med hjälp av bergvärme, solvärme och ett effektivt ventilationssystem med till och frånluft. Vi har ett genomtänkt koncept som omfattar hela huset, från den välisolerade bottenplattan till cellulosaisoleringen i väggar och tak. Du får ett klimatsmart lågenergihus som är lika effektivt som ett passivhus, men som är byggt av förnyelsebara naturmaterial. Klimatskalet är mycket tätt och antalet köldbryggor är minimerade för optimal komfort och låg energi förbrukning. För mer information, kontakta: Martin Erixon, 072-241 36 01, martin@xnvillan.se Patrik Nyhlén, 072-241 36 02, patrik@xnvillan.se.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

XNvillan erbjuder energieffektiva hus

2012-08-30
Sunda och energieffektiva hus, som byggs av naturliga
material utan att ge avkall på design och boendekomfort.
XNvillan erbjuder sunda lågenergihus som byggs av naturliga material, men utan att ge avkall på design och boendekomfort. Ett klimatsmart boende som förbrukar minimalt med energi, allt från den välisolerade grunden till råsponten på taket. Ett hus från XNvillan ska vara en plats där människor trivs och där man umgås med vänner i en sund och bekväm miljö. Välj bland våra typhus med optimerade ytor eller kom med era egna idéer och arkitektritningar. Alla hus kan bli en XNvilla. Vår ambition är att skapa ett trivsamt hem anpassat för er samtidigt värna om miljön och dess resurser. Våra hus är ett av marknadens mest energieffektiva “standardhus”.

Alla våra hus byggs efter ett koncept som ger dig ett mycket energieffektivt boende och dessutom ett miljövänligt och sunt hus. I en XNvilla kan du sänka din värmekostnad jämfört med ett “vanligt” standardhus med hjälp av bergvärme, solvärme och ett effektivt ventilationssystem med till och frånluft. Vi har ett genomtänkt koncept som omfattar hela huset, från den välisolerade bottenplattan till cellulosaisoleringen i väggar och tak. Du får ett klimatsmart lågenergihus som är lika effektivt som ett passivhus, men som är byggt av förnyelsebara naturmaterial. Klimatskalet är mycket tätt och antalet köldbryggor är minimerade för optimal komfort och låg energi förbrukning.

För mer information, kontakta:
Martin Erixon, 072-241 36 01, martin@xnvillan.se
Patrik Nyhlén, 072-241 36 02, patrik@xnvillan.se.
Källa: XNvillan

Senaste nyheter