Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Weledas storsäljare Skin Food firar 90 år

https://www.klimatsmart.se/images/news/weleda-skinfood250x180.jpg

Skin Food firar 90 år! Skapad 1926 är det en av Weledas äldsta och bästsäljande produkter. Den klassiska gröna tuben med sin rika krämiga formula och sin fräscha citrusaktiga doft är idag många stora kändisars favorit. Adele, Rihanna, Elsa Hosk, Julia Roberts och Victoria Beckham m.fl. har nämnt Skin Food som en ”must-have” produkt. Cremen har många fina kvaliteter vilket gör den till en perfekt produkt att alltid ha nära till hands, i väskan, på skrivbordet och nattduksbordet. Även många make up-artister använder Skin Food som primer under make up för extra fin lyster. Linda Öhrström, som är en av dom, säger; ”Skin Food har alltid varit en hero-produkt i mitt sminkkit, långt innan jag valde att städa bort mina syntetiska produkter. Speciellt såhär i säsongskiftet när torrsäsongen börjar med fnasiga läppar och nagelband skriker både min hud och modellernas efter extra fukt och näring. Att använda den som fuktkräm under basen för att få fram en naturlig lyster på modellerna är verkligen något jag älskar. Senaste tiden har jag fastnat för att använda Skin Food på läpparna på modellerna, även killarna. Den mjukgör utan att ge för mycket glans, sjunker in snabbt och återställer läpparna utan att se sminkad eller fixad ut.” På ett år har Skin Food fått flera priser: - Årets Eko Produkt 2015, första plats / Damernas Världs - Best Product Eco 2016, första plats / KICKS Beauty Awards - Årets Produkt 2016, tredje plats / Organic Beauty Awards Skin Food är en helt naturlig, näringsrik allround creme som vårdar och mjukgör torr hud. Används över hela kroppen och passar speciellt bra på torra nagelband, läppar och händer. Innehåller lugnande mandelolja, stärkande solrosolja, antioxidantrik rosmarin och vårdande ringblomma.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Weledas storsäljare Skin Food firar 90 år

2016-11-03
Skin Food firar 90 år! Skapad 1926 är det en av Weledas äldsta och bästsäljande produkter. Den klassiska gröna tuben med sin rika krämiga formula och sin fräscha citrusaktiga doft är idag många stora kändisars favorit. Adele, Rihanna, Elsa Hosk, Julia Roberts och Victoria Beckham m.fl. har nämnt Skin Food som en ”must-have” produkt.

Cremen har många fina kvaliteter vilket gör den till en perfekt produkt att alltid ha nära till hands, i väskan, på skrivbordet och nattduksbordet. Även många make up-artister använder Skin Food som primer under make up för extra fin lyster. Linda Öhrström, som är en av dom, säger;

”Skin Food har alltid varit en hero-produkt i mitt sminkkit, långt innan jag valde att städa bort mina syntetiska produkter. Speciellt såhär i säsongskiftet när torrsäsongen börjar med fnasiga läppar och nagelband skriker både min hud och modellernas efter extra fukt och näring. Att använda den som fuktkräm under basen för att få fram en naturlig lyster på modellerna är verkligen något jag älskar. Senaste tiden har jag fastnat för att använda Skin Food på läpparna på modellerna, även killarna. Den mjukgör utan att ge för mycket glans, sjunker in snabbt och återställer läpparna utan att se sminkad eller fixad ut.”

På ett år har Skin Food fått flera priser:
- Årets Eko Produkt 2015, första plats / Damernas Världs
- Best Product Eco 2016, första plats / KICKS Beauty Awards
- Årets Produkt 2016, tredje plats / Organic Beauty Awards

Skin Food är en helt naturlig, näringsrik allround creme som vårdar och mjukgör torr hud. Används över hela kroppen och passar speciellt bra på torra nagelband, läppar och händer. Innehåller lugnande mandelolja, stärkande solrosolja, antioxidantrik rosmarin och vårdande ringblomma.
Källa: Weleda

Senaste nyheter