Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Weledas ekologiska hudvårdsprodukter i TV i höst

https://www.klimatsmart.se/images/news/ekohud250x104.jpg

Samtidigt som Weleda lanserar sin första TV-reklam någonsin i Tyskland, Schweiz och Österrike, satsar även Weleda Sverige stort på TV i höst. Det är första gången som Weleda är med på TV i egen regi. Valet av program att sponsra var enkelt. ”Våra ekologiska hudvårdsprodukter som framställts med omtanke för naturen och människan passar perfekt ihop med Bonde söker fru, som är ett program fullt av vackra naturbilder och kärleksfulla människor”, säger Emily Feijen, nordisk marknadschef på Weleda. Weleda vill bidra till ökad areal ekologisk och hållbar odling i världen, vilket bland annat sker ifall fler börjar använda ekologiska, istället för kemiskt framställda, hudvårdsprodukter. Bara de senaste 10 åren har Weleda tillsammans med samarbetspartners bidragit till att odlingar ställts om från konventionella till ekologiska på över 10 000 hektar (ca 14 000 fotbollsplaner). Genom att synas i TV hoppas Weleda få fler att upptäcka fördelarna med ekologiska produkter, både för miljön, sin egen och kommande generationers skull. ”Med tanke på att Bonde söker fru förra säsongen hade 1,3 miljoner tittare i snitt per program och att 60 % av Weledas målgrupp tittade, så borde chanserna vara väldigt goda för detta”, säger Eva-Lotta Eriksson, projektledare på Scream mediabyrå. De produkter som Weleda har valt att lyfta fram i den 4 sekunder långa sponsorfilmen är Sea Buckthorn (havtorn) Body Wash och Body Lotion. Dessa produkter kommer även att framhävas i övriga kampanjer under hösten, som en påminnelse om TV-sponsringen. Havtornsserien har en doft av äkta eteriska oljor från apelsin, mandarin och grapefrukt. När de 13 programmen nu sänds onsdagar kl. 20.00, med start den 25 september, medverkar Weleda i fyra inslag per program, totalt 52 gånger. Var med och stötta Weleda i strävan mot fler ekologiska odlingar. För mer information, kontakta: Sofie Bjuråker, sofie.bjuraker@weleda.se, 08-551 518 2, 1070-444 85 22.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Weledas ekologiska hudvårdsprodukter i TV i höst

2013-09-20
Samtidigt som Weleda lanserar sin första TV-reklam någonsin i Tyskland, Schweiz och Österrike, satsar även Weleda Sverige stort på TV i höst. Det är första gången som Weleda är med på TV i egen regi. Valet av program att sponsra var enkelt. ”Våra ekologiska hudvårdsprodukter som framställts med omtanke för naturen och människan passar perfekt ihop med Bonde söker fru, som är ett program fullt av vackra naturbilder och kärleksfulla människor”, säger Emily Feijen, nordisk marknadschef på Weleda.

Weleda vill bidra till ökad areal ekologisk och hållbar odling i världen, vilket bland annat sker ifall fler börjar använda ekologiska, istället för kemiskt framställda, hudvårdsprodukter. Bara de senaste 10 åren har Weleda tillsammans med samarbetspartners bidragit till att odlingar ställts om från konventionella till ekologiska på över 10 000 hektar (ca 14 000 fotbollsplaner).
Genom att synas i TV hoppas Weleda få fler att upptäcka fördelarna med ekologiska produkter, både för miljön, sin egen och kommande generationers skull. ”Med tanke på att Bonde söker fru förra säsongen hade 1,3 miljoner tittare i snitt per program och att 60 % av Weledas målgrupp tittade, så borde chanserna vara väldigt goda för detta”, säger Eva-Lotta Eriksson, projektledare på Scream mediabyrå.

De produkter som Weleda har valt att lyfta fram i den 4 sekunder långa sponsorfilmen är Sea Buckthorn (havtorn) Body Wash och Body Lotion. Dessa produkter kommer även att framhävas i övriga kampanjer under hösten, som en påminnelse om TV-sponsringen. Havtornsserien har en doft av äkta eteriska oljor från apelsin, mandarin och grapefrukt.
När de 13 programmen nu sänds onsdagar kl. 20.00, med start den 25 september, medverkar Weleda i fyra inslag per program, totalt 52 gånger.

Var med och stötta Weleda i strävan mot fler ekologiska odlingar.

För mer information, kontakta:
Sofie Bjuråker, sofie.bjuraker@weleda.se, 08-551 518 2, 1070-444 85 22.
Källa: Weleda

Senaste nyheter