Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Weledas ekohudvård för barn nu på Åhléns

https://www.klimatsmart.se/images/news/weledababy218x136.jpg

I april förra året valde Åhléns att ta in Weledas hudvårdssortiment för kropps- och ansiktsvård. Från och med denna vecka finns även Weledas hudvårdsprodukter för baby och barn på samtliga Åhlénsvaruhus i Sverige. Från och med denna vecka återfinns Weledas hudvårdsprodukter för baby och barn på samtliga 78 Åhlénsvaruhus runt om i landet. ”Vi har under året haft ett fantastiskt gott samarbete med Åhléns och är naturligtvis glada för att de nu väljer att även ta in vårt baby/barnsortiment”, säger Lotta Thörn, försäljningschef för Weleda i Sverige. ”Förhoppningsvis kan vi därigenom nå fler föräldrar med budskapet om hur viktigt det är vad man smörjer på sitt barns hud”. Weledas baby/barnserie är utvecklad i nära samarbete med läkare, barnmorskor och dermatologer. I enlighet med alla Weledas produkter är serien ekologisk och helt naturlig och baserar sig på en unik kunskap om, och 90 års erfarenhet av läkeväxter. Produkterna är helt naturliga, säkra, milda, mycket effektiva och har testats dermatologiskt på känslig hud med goda resultat. Serien är certifierad av tyska BDIH. I serien ingår en kombinerad dusch- och schampoprodukt, badtillsatser, kroppsolja, zinksalva, en vattenfri creme som skyddar vid kyla, mm. Bland bästsäljarna kan nämnas Calendula Zink Cream, Calendula Wind and Weather Cream samt Calendula Shampoo & Body Wash. Weledas baby/barnserie har också rönt stor uppmärksamhet och uppskattning internationellt och bland annat skådespelerskan Gwyneth Paltrow, f.d. supermodellen Elle McPherson och skådespelerskan Liv Tyler använder (har använt) produkterna till sina barn. Supermodellen (Model of the Year) Georgia Jagger (dotter till Mick Jagger och Jerry Hall) är också en stor fan av Weleda och använder bland annat själv Calendula Shampoo and Body Wash och Calendula Creme Bath. Även Demi Moore är mycket förtjust i Weledas Calendulaserie. Serien har också vunnit många utmärkelser internationellt; nu senast vann den guld i det prestigefyllda Mother & Baby Awards i England i november förra året. För mer information, vänligen kontakta Weleda: Anette Frank, 08-522 961 21, anette.frank@weleda.se Lotta Thörn, försäljningschef, 0708-38 60 75, lotta.thorn@weleda.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Weledas ekohudvård för barn nu på Åhléns

2010-01-27
I april förra året valde Åhléns att ta in Weledas hudvårdssortiment för kropps- och ansiktsvård. Från och med denna vecka finns även Weledas hudvårdsprodukter för baby och barn på samtliga Åhlénsvaruhus i Sverige.

Från och med denna vecka återfinns Weledas hudvårdsprodukter för baby och barn på samtliga 78 Åhlénsvaruhus runt om i landet.

”Vi har under året haft ett fantastiskt gott samarbete med Åhléns och är naturligtvis glada för att de nu väljer att även ta in vårt baby/barnsortiment”, säger Lotta Thörn, försäljningschef för Weleda i Sverige. ”Förhoppningsvis kan vi därigenom nå fler föräldrar med budskapet om hur viktigt det är vad man smörjer på sitt barns hud”.

Weledas baby/barnserie är utvecklad i nära samarbete med läkare, barnmorskor och dermatologer. I enlighet med alla Weledas produkter är serien ekologisk och helt naturlig och baserar sig på en unik kunskap om, och 90 års erfarenhet av läkeväxter. Produkterna är helt naturliga, säkra, milda, mycket effektiva och har testats dermatologiskt på känslig hud med goda resultat. Serien är certifierad av tyska BDIH.

I serien ingår en kombinerad dusch- och schampoprodukt, badtillsatser, kroppsolja, zinksalva, en vattenfri creme som skyddar vid kyla, mm. Bland bästsäljarna kan nämnas Calendula Zink Cream, Calendula Wind and Weather Cream samt Calendula Shampoo & Body Wash.

Weledas baby/barnserie har också rönt stor uppmärksamhet och uppskattning internationellt och bland annat skådespelerskan Gwyneth Paltrow, f.d. supermodellen Elle McPherson och skådespelerskan Liv Tyler använder (har använt) produkterna till sina barn. Supermodellen (Model of the Year) Georgia Jagger (dotter till Mick Jagger och Jerry Hall) är också en stor fan av Weleda och använder bland annat själv Calendula Shampoo and Body Wash och Calendula Creme Bath. Även Demi Moore är mycket förtjust i Weledas Calendulaserie.

Serien har också vunnit många utmärkelser internationellt; nu senast vann den guld i det prestigefyllda Mother & Baby Awards i England i november förra året.

För mer information, vänligen kontakta Weleda:
Anette Frank, 08-522 961 21, anette.frank@weleda.se
Lotta Thörn, försäljningschef, 0708-38 60 75, lotta.thorn@weleda.se
Källa: Weleda

Senaste nyheter