Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Weleda lanserar naturlig ekologisk parfym

https://www.klimatsmart.se/images/news/weleda-parfym250x142.jpg

Till hösten lanserar Weleda en helt ny produktgrupp - naturlig ekologisk parfym. Produkterna går under namnet Jardin de Vie. Jardin de Vie, franska för ”livets trädgård”, finns i tre olika dofter; Agrume, Rose och Grenade. Bakom varje doft ligger år av kärleksfullt handarbete av ekologiska odlare och ett omsorgsfullt arbete i Weledas doftlaboratorium i Schweiz. I takt med att efterfrågan på ekologisk kosmetik och hudvård ökar, är parfymerna en naturlig utveckling i Weledas sortiment för att tillgodose den medvetna konsumenten med ett ekologiskt alternativ på parfymhyllan. Weleda har alltid haft i sitt grundlöfte till sina konsumenter att inte använda syntetiska ingredienser. Jardin de Vie innehåller därför endast helt naturliga doftextrakt och exempelvis inga ftalater, omdebatterat som hormonstörande ämne, som ofta tillsätts för att få doften att stanna längre på huden. Eau de Naturelle - doftstyrka: Eau de Naturelle är Weledas samlingsnamn för lätta parfymer med 5% parfymolja (äkta eterisk olja). I styrka kan detta jämföras med en Eau de Cologne, där halten för innehåll av parfymolja ligger mellan 3-5%. Om dofterna: Jardin de vie Agrume: En fruktig doft av äkta eteriska oljor från grapefrukt, mandarin och varma toner av sandelträ. Känn doften av sommar på din hud. Jardin de vie Grenade: En sensuell, feminin doft med fruktiga toner av äkta eteriska oljor från apelsin, apelsinblomma och vanilj. Känn doften av förförande exotisk skönhet. Jardin de vie Rose: En mild blommig blandning av äkta eteriska oljor från den vackra rosen och ylang ylang. Känn doften av romantisk lyx i en flaska. Finns hos Kicks, Life och övriga hälsokostbutiker, från och med november. Weledas produkter uppfyller den strängaste certifieringen inom naturlig och ekologisk hudvård.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Weleda lanserar naturlig ekologisk parfym

2015-09-30
Till hösten lanserar Weleda en helt ny produktgrupp - naturlig ekologisk parfym. Produkterna går under namnet Jardin de Vie.

Jardin de Vie, franska för ”livets trädgård”, finns i tre olika dofter; Agrume, Rose och Grenade. Bakom varje doft ligger år av kärleksfullt handarbete av ekologiska odlare och ett omsorgsfullt arbete i Weledas doftlaboratorium i Schweiz.

I takt med att efterfrågan på ekologisk kosmetik och hudvård ökar, är parfymerna en naturlig utveckling i Weledas sortiment för att tillgodose den medvetna konsumenten med ett ekologiskt alternativ på parfymhyllan.

Weleda har alltid haft i sitt grundlöfte till sina konsumenter att inte använda syntetiska ingredienser. Jardin de Vie innehåller därför endast helt naturliga doftextrakt och exempelvis inga ftalater, omdebatterat som hormonstörande ämne, som ofta tillsätts för att få doften att stanna längre på huden.

Eau de Naturelle - doftstyrka:

Eau de Naturelle är Weledas samlingsnamn för lätta parfymer med 5% parfymolja (äkta eterisk olja). I styrka kan detta jämföras med en Eau de Cologne, där halten för innehåll av parfymolja ligger mellan 3-5%.

Om dofterna:

Jardin de vie Agrume:
En fruktig doft av äkta eteriska oljor från grapefrukt, mandarin och varma toner av sandelträ.
Känn doften av sommar på din hud.

Jardin de vie Grenade:
En sensuell, feminin doft med fruktiga toner av äkta eteriska oljor från apelsin, apelsinblomma och vanilj. Känn doften av förförande exotisk skönhet.

Jardin de vie Rose:
En mild blommig blandning av äkta eteriska oljor från den vackra rosen och ylang ylang.
Känn doften av romantisk lyx i en flaska.

Finns hos Kicks, Life och övriga hälsokostbutiker, från och med november.

Weledas produkter uppfyller den strängaste certifieringen inom naturlig och ekologisk hudvård.
Källa: Weleda

Senaste nyheter