Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Weleda lanserar ekologisk duschgel för män

https://www.klimatsmart.se/images/news/weleda-duschgel250x375.jpg

Weleda utökar sin kropp- och hudvårdsserie för män. I maj lanseras en efterlängtad duschgel. Aktiv-Duschgel for men är en mild duschgel med 100 % naturliga ingredienser. Den naturliga duschgelen verkar fuktbevarande och mjukgörande samt har en regenererande effekt på huden. Innehåller äkta eteriska oljor från rosmarin och citrusdoftande litsea cubeba (asiatiskt träd), som ger produkten en uppfriskande doft. De naturligt tillsatta tensiderna kommer från kokos och socker och är biologiskt nedbrytbara. De rengör huden på ett skonsamt men effektivt sätt, utan att verka uttorkande. Samtliga Weledas hud- och kroppvårdsprodukter är fria från syntetiska dofter, färg- och konserveringsmedel och innehåller varken parabener, sulfater eller råmaterial från mineraloljor. Tack vare den milda sammansättningen av naturliga tensider och vegetabiliska oljor passar duschgelen även personer med känslig hud. Om produkten: - Milda naturliga socker- och kokostensider: Löddrar och rengör skonsamt, men effektivt. - Glyceryl oleate från vegetabiliska oljor: Fuktbevarande och mjukgörande. - C-vitamin och E-vitamin: Antioxidanter som har en uppfriskande och regenererande effekt på huden - Äkta eteriska oljor: Naturliga eteriska oljor från rosmarin och citrusdoftande Litsea cubeba (asiatiskt träd) ger en uppfriskande och syrlig doft. Balsamico och träiga bastoner från vetivergräs kompletterar och ger varma, maskulina accenter. - Dermatologiskt testad: Certifierad enligt NaTrue, den i särklass strängaste certifieringen för naturlig hudvård. Rek pris 119 kr, 200 ml

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Weleda lanserar ekologisk duschgel för män

2014-05-09
Weleda utökar sin kropp- och hudvårdsserie för män. I maj lanseras en efterlängtad duschgel.

Aktiv-Duschgel for men är en mild duschgel med 100 % naturliga ingredienser. Den naturliga duschgelen verkar fuktbevarande och mjukgörande samt har en regenererande effekt på huden. Innehåller äkta eteriska oljor från rosmarin och citrusdoftande litsea cubeba (asiatiskt träd), som ger produkten en uppfriskande doft. De naturligt tillsatta tensiderna kommer från kokos och socker och är biologiskt nedbrytbara. De rengör huden på ett skonsamt men effektivt sätt, utan att verka uttorkande.

Samtliga Weledas hud- och kroppvårdsprodukter är fria från syntetiska dofter, färg- och konserveringsmedel och innehåller varken parabener, sulfater eller råmaterial från mineraloljor.

Tack vare den milda sammansättningen av naturliga tensider och vegetabiliska oljor passar duschgelen även personer med känslig hud.

Om produkten:
- Milda naturliga socker- och kokostensider: Löddrar och rengör skonsamt, men effektivt.
- Glyceryl oleate från vegetabiliska oljor: Fuktbevarande och mjukgörande.
- C-vitamin och E-vitamin: Antioxidanter som har en uppfriskande och regenererande effekt på huden
- Äkta eteriska oljor: Naturliga eteriska oljor från rosmarin och citrusdoftande Litsea cubeba (asiatiskt träd) ger en uppfriskande och syrlig doft. Balsamico och träiga bastoner från vetivergräs kompletterar och ger varma, maskulina accenter.
- Dermatologiskt testad: Certifierad enligt NaTrue, den i särklass strängaste certifieringen för naturlig hudvård.

Rek pris 119 kr, 200 ml
Källa: Weleda

Senaste nyheter