Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Weleda flyttar sina kontor

https://www.klimatsmart.se/images/news/welhus250x89.jpg

Sedan 1995 har Weledas Nordiska/Baltiska huvudkontor varit beläget på Skillebyholm i Ytterjärna. Lika länge har Weleda drivit en butik/antroposofiskt apotek i Järna centrum. I maj går flyttlasset till två nya adresser. Huvudkontoret förläggs till Disponentvillan på Ludvigsbergsgatan på Södermalm och postorderverksamheten flyttas till Vidarkliniken i Ytterjärna. Butiken finns kvar i Järna centrum men kommer också att flyttas till Vidarkliniken under sommaren. Torsdag 18/4 från lunch till och med måndag 22/4 kommer vi inte kunna ta emot läkemedelsbeställningar på telefon eller bearbeta ordrar i webshopen. Fredag 26/4 är kundtjänst på telefon öppet men vi kommer inte ha möjlighet att skicka ordrar. ”Flytten gör att vi kommer närmare våra kunder och samarbetspartners, både genom att vi etablerar oss på Vidarkliniken som vi förser med läkemedel och genom flytten till Stockholm. De flesta av våra möten med kunder och samarbetspartners sker idag i Stockholm och därför är det logiskt att vi nu tar det här steget. Vi har dessutom haft turen att hitta en plats som har potential att återspegla den speciella anda som vi har haft i vår nuvarande byggnad i Järna”, säger Weledas VD, Henrik Olténg. Flyttarna sker i slutet av april och från 1 maj är de nya kontaktuppgifterna: Huvudkontor: Ludvigsbergsgatan 20 118 23 Stockholm 08-551 518 00 Weledaapoteket: Vidarkliniken 153 91 Järna 08-522 961 00 Weleda välkomnar befintliga och nya kunder! För mer information, kontakta: Ingela Wikman, ingela.wikman@weleda.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Weleda flyttar sina kontor

2013-04-17
Sedan 1995 har Weledas Nordiska/Baltiska huvudkontor varit beläget på Skillebyholm i Ytterjärna. Lika länge har Weleda drivit en butik/antroposofiskt apotek i Järna centrum. I maj går flyttlasset till två nya adresser. Huvudkontoret förläggs till Disponentvillan på Ludvigsbergsgatan på Södermalm och postorderverksamheten flyttas till Vidarkliniken i Ytterjärna. Butiken finns kvar i Järna centrum men kommer också att flyttas till Vidarkliniken under sommaren.

Torsdag 18/4 från lunch till och med måndag 22/4 kommer vi inte kunna ta emot läkemedelsbeställningar på telefon eller bearbeta ordrar i webshopen. Fredag 26/4 är kundtjänst på telefon öppet men vi kommer inte ha möjlighet att skicka ordrar.

”Flytten gör att vi kommer närmare våra kunder och samarbetspartners, både genom att vi etablerar oss på Vidarkliniken som vi förser med läkemedel och genom flytten till Stockholm. De flesta av våra möten med kunder och samarbetspartners sker idag i Stockholm och därför är det logiskt att vi nu tar det här steget. Vi har dessutom haft turen att hitta en plats som har potential att återspegla den speciella anda som vi har haft i vår nuvarande byggnad i Järna”, säger Weledas VD, Henrik Olténg.

Flyttarna sker i slutet av april och från 1 maj är de nya kontaktuppgifterna:

Huvudkontor:
Ludvigsbergsgatan 20
118 23 Stockholm
08-551 518 00

Weledaapoteket:
Vidarkliniken
153 91 Järna
08-522 961 00

Weleda välkomnar befintliga och nya kunder!

För mer information, kontakta:
Ingela Wikman, ingela.wikman@weleda.se.

Senaste nyheter