Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Surfande kan stoppa klimatförändringar

https://www.klimatsmart.se/images/news/Treehoo1_logo.jpg

Stockholmsbaserade webbportalen treehoo.com som erbjuder en sökmotor samt fria e-postadresser investerar 50% av den vinst som görs på reklam samt försäljning av varor till att plantera träd i tredje världen. Detta betyder att ju fler som använder portalen, desto större vinst som i sin tur bidrar till fler träd vilket i slutändan leder till en renare atmosfär med mindre växthusgaser. Portalen som idag rankas som en av de 1000 populäraste sajterna i Sverige siktar på att bli en av de populäraste sidorna globalt och har redan idag användare i mer än 100 länder. "Det är inte lätt att tävla mot de stora giganterna inom detta område" säger bolagets VD Pedro Bentancour Garin men tillägger "varje dag växer dock gruppen som använder vår sökmotor och e-mail service, just nu är vi den starkast växande sökmotorn i hela världen". Sökmotorn och e-post kontona är helt kostnadsfria att använda och de varor som erbjuds säljs till normalt marknadspris, något som gör det enkelt för surfare världen över att hjälpa miljön genom att t.ex. bara byta e-post adress. Företaget har i år av Globe Forum utsetts till en av världens främsta miljöinnovationer och kan nog utan tvekan också kallas sveriges miljövänligaste företag. Treehoo AB är företaget bakom webbportalen treehoo.com som investerar hälften av den vinst som görs på bl.a. reklam till att plantera träd i tredje världen för att sänka halten av koldioxid i atmosfären. Därmed kan nätsurfare från hela världen hjälpa miljön genom att använda Treehoo's sökmotor samt fria e-mailadresser. Sidans popularitet växer konstant och idén har i år av Globe Forum utsetts till en av världens främsta miljöinnovationer i konkurrens med mer än 600 andra förslag.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Surfande kan stoppa klimatförändringar

2009-12-05
Stockholmsbaserade webbportalen treehoo.com som erbjuder en sökmotor samt fria e-postadresser investerar 50% av den vinst som görs på reklam samt försäljning av varor till att plantera träd i tredje världen. Detta betyder att ju fler som använder portalen, desto större vinst som i sin tur bidrar till fler träd vilket i slutändan leder till en renare atmosfär med mindre växthusgaser.

Portalen som idag rankas som en av de 1000 populäraste sajterna i Sverige siktar på att bli en av de populäraste sidorna globalt och har redan idag användare i mer än 100 länder. "Det är inte lätt att tävla mot de stora giganterna inom detta område" säger bolagets VD Pedro Bentancour Garin men tillägger "varje dag växer dock gruppen som använder vår sökmotor och e-mail service, just nu är vi den starkast växande sökmotorn i hela världen".

Sökmotorn och e-post kontona är helt kostnadsfria att använda och de varor som erbjuds säljs till normalt marknadspris, något som gör det enkelt för surfare världen över att hjälpa miljön genom att t.ex. bara byta e-post adress. Företaget har i år av Globe Forum utsetts till en av världens främsta miljöinnovationer och kan nog utan tvekan också kallas sveriges miljövänligaste företag.

Treehoo AB är företaget bakom webbportalen treehoo.com som investerar hälften av den vinst som görs på bl.a. reklam till att plantera träd i tredje världen för att sänka halten av koldioxid i atmosfären. Därmed kan nätsurfare från hela världen hjälpa miljön genom att använda Treehoo's sökmotor samt fria e-mailadresser. Sidans popularitet växer konstant och idén har i år av Globe Forum utsetts till en av världens främsta miljöinnovationer i konkurrens med mer än 600 andra förslag.
Källa: Treehoo

Senaste nyheter