Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Vinternyheter från Frogpearl

https://www.klimatsmart.se/images/news/frogpearljulsmycken250x192.jpg

Det svenska smyckesföretaget Frogpearl presenterar för första gången en speciell julkollektion – Cherry Red – med armband och örhängen tillverkade av vackra, mörkröda sötvattenspärlor. Cherry Red-kollektionen blir den perfekta julklappen till någon du håller av och en passande accessoar på alla julfester. Kollektionen består av ett armband och örhängen i två olika utföranden. Armbandet har två sammansatta band av pärlor som är trädda på en svart tråd för att intensifiera den röda färgen och för att särskilja sig från tidigare kollektioner. Magnetspännet och Frogpearls symbol, silvergrodan, är av sterlingsilver och dekorerar armbandet. Örhängena finns som klassiskt stiftörhänge eller som ett hänge med två röda pärlor. Grodan återfinns även på hänget där den är silverstämplad på utsidan. Samtliga smycken i Frogpearls kollektioner består av sötvattenpärlor av hög kvalitet och 925 sterlingsilver. - Inför julen ville vi göra något som skiljde sig från vår tidigare kollektion men som samtidigt representerar Frogpearl. Vi har lagt extra tid på att ta fram hänget till örhängena med den stämplade silvergrodan på samt att hitta rätt röd färg då vi ville att även denna pärlkollektion skulle vara, precis som Frogpearls övriga kollektioner, hållbar, snygg och elegant. Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Felicia Sobocki, vd och grundare av Frogpearl. Frogpearls vision är att kunna kombinera elegant design med ett ansvarstagande. De har en nära relation med sina små, familjeägda leverantörer i Hong Kong och södra Kina, som de regelbundet besöker, och ser till att såväl fabriker som odlare använder sig av en så miljövänlig och etiskt riktig produktion som möjligt. Frogpearls smycken säljs i nya, fint rosa, presentaskar tillverkade av återvunnet papper. Askarna är speciellt utformade så att de vid hemleverans ska kunna läggas direkt i brevinkastet. Säljstart i november via egen e-handelbutik, www.frogpearl.se För mer information, kontakta: Felicia Sobocki, vd Frogpearl, 070- 170 86 28, felicia.sobocki@gmail.com

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Vinternyheter från Frogpearl

2011-09-08
Det svenska smyckesföretaget Frogpearl presenterar för första gången en speciell julkollektion – Cherry Red – med armband och örhängen tillverkade av vackra, mörkröda sötvattenspärlor. Cherry Red-kollektionen blir den perfekta julklappen till någon du håller av och en passande accessoar på alla julfester.

Kollektionen består av ett armband och örhängen i två olika utföranden. Armbandet har två sammansatta band av pärlor som är trädda på en svart tråd för att intensifiera den röda färgen och för att särskilja sig från tidigare kollektioner. Magnetspännet och Frogpearls symbol, silvergrodan, är av sterlingsilver och dekorerar armbandet. Örhängena finns som klassiskt stiftörhänge eller som ett hänge med två röda pärlor. Grodan återfinns även på hänget där den är silverstämplad på utsidan. Samtliga smycken i Frogpearls kollektioner består av sötvattenpärlor av hög kvalitet och 925 sterlingsilver.

- Inför julen ville vi göra något som skiljde sig från vår tidigare kollektion men som samtidigt representerar Frogpearl. Vi har lagt extra tid på att ta fram hänget till örhängena med den stämplade silvergrodan på samt att hitta rätt röd färg då vi ville att även denna pärlkollektion skulle vara, precis som Frogpearls övriga kollektioner, hållbar, snygg och elegant. Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger Felicia Sobocki, vd och grundare av Frogpearl.

Frogpearls vision är att kunna kombinera elegant design med ett ansvarstagande. De har en nära relation med sina små, familjeägda leverantörer i Hong Kong och södra Kina, som de regelbundet besöker, och ser till att såväl fabriker som odlare använder sig av en så miljövänlig och etiskt riktig produktion som möjligt.

Frogpearls smycken säljs i nya, fint rosa, presentaskar tillverkade av återvunnet papper. Askarna är speciellt utformade så att de vid hemleverans ska kunna läggas direkt i brevinkastet.

Säljstart i november via egen e-handelbutik, www.frogpearl.se

För mer information, kontakta:
Felicia Sobocki, vd Frogpearl, 070- 170 86 28, felicia.sobocki@gmail.com
Källa: Frogpearl

Senaste nyheter