Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Vinn diodlampor med Solarit

https://www.klimatsmart.se/images/news/solarit241x155.jpg

Solarit utlyser nu en tävling för att få hjälp med att förbättra deras hemsida. Eftersom Solarit ständigt strävar efter att förbättra hemsidan vill de att du som besökare ska komma med förslag på förbättringar samt vilken information du vill hitta. Då deras "nya" hemsida är under uppbyggnad finns även en del tryckfelsnissar som de självklart vill rätta till. Därför utlyser Solarit en tävling där du kan skicka in förslag på förbättringar till deras hemsida. För varje förslag de använder sig av får du poäng vilket sedan genererar en vinst. När du nått 10 poäng skickar de en diodlampa för 230 alt 12V volt till dig värd 209 kr. Tänk också på att denna vinst genererar en besparing för dig på närmare 500 kr i sänkt elförbrukning under hela lampans livslängd. Du väljer själv vilken modell du vill ha. Du får: 1 poäng för hittade stavfel. 2 poäng för felaktig meningsbyggnad eller meningar som är svåra att förstå. Mycket av informationen är skriven av tekniker och ibland glömmer man att förklara det lilla enkla. 3 poäng för rena faktafel. Observera att poängen tilldelas endast om du kommer med förslag på ändringar, som i sin tur tillämpas på hemsidan. För mer information och kontakt: 021-338 01 70, info@solpanel.se

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Vinn diodlampor med Solarit

2009-11-29
Solarit utlyser nu en tävling för att få hjälp med att förbättra deras hemsida.

Eftersom Solarit ständigt strävar efter att förbättra hemsidan vill de att du som besökare ska komma med förslag på förbättringar samt vilken information du vill hitta. Då deras "nya" hemsida är under uppbyggnad finns även en del tryckfelsnissar som de självklart vill rätta till.

Därför utlyser Solarit en tävling där du kan skicka in förslag på förbättringar till deras hemsida. För varje förslag de använder sig av får du poäng vilket sedan genererar en vinst. När du nått 10 poäng skickar de en diodlampa för 230 alt 12V volt till dig värd 209 kr.

Tänk också på att denna vinst genererar en besparing för dig på närmare 500 kr i sänkt elförbrukning under hela lampans livslängd. Du väljer själv vilken modell du vill ha.

Du får:
1 poäng för hittade stavfel.
2 poäng för felaktig meningsbyggnad eller meningar som är svåra att förstå. Mycket av informationen är skriven av tekniker och ibland glömmer man att förklara det lilla enkla.
3 poäng för rena faktafel.

Observera att poängen tilldelas endast om du kommer med förslag på ändringar, som i sin tur tillämpas på hemsidan.

För mer information och kontakt: 021-338 01 70, info@solpanel.se

Du hittar mer information om lamporna i butiken: solpanel.se/index.php

<i>Solarit saluför småskaliga sol och vindkraftslösningar för nätanslutning. Gör din egen el helt enkelt! Solarit har både lösningar för att generera elektrisk energi från solpaneler och vattenuppvärmning med solfångare. </i>
Källa: Solarit

Senaste nyheter