Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Vi-skogen söker en Insamlingschef

https://www.klimatsmart.se/images/news/viskogen250x88af.gif

Vill du på ett konkret sätt bidra till minskad fattigdom och en hållbar utveckling? Vi söker nu en chef som tillsammans med vårt insamlingsteam ska utveckla Vi-skogens insamlingsverksamhet. Arbetsuppgifter: Som insamlingschef har du ett övergripande operativt och strategiskt ansvar för Vi-skogens insamling i Sverige. I din roll ansvarar du för att utveckla Vi-skogens insamling mot både företag och privatpersoner. Vidare ansvarar du för att initiera, genomföra och utvärdera kampanjer riktade till dessa. Du kommer att arbeta nära den dagliga verksamheten med planeringen av Vi-skogens marknadsstrategier och profilering. Arbetet kräver strategiskt tänkande i kombination med dagliga kontakter med givare och kunder. Som insamlingschef leder och utvecklar du insamlingsgruppen som du även har personalansvar för. Du har budgetansvar och rapporterar till Vi-skogens Sverigechef. Den vi söker: Du som söker tjänsten har akademisk examen med tidigare erfarenhet från ett liknande arbete. Du är van användare av Officepaketet och har goda kommunikationsfärdigheter samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror dessutom att du har mycket goda kunskaper i marknadsföring och CRM-system. Du har erfarenhet av verksamhetsutveckling och personalledning från tidigare anställningar. Du är en person som kan stödja och inspirera din personal. Som person är du kommunikativ, driftig och självgående. Vad vi erbjuder dig: Vi ger dig goda möjligheter till personlig utveckling inom ett mycket intressant arbetsområde. Du kommer på ett konkret sätt kunna bidra till att minska fattigdom och bidra till en hållbar utveckling. Du kommer att få utmaningar och stöd för att göra ett bra arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten är placerad i Stockholm med tillträde kring den 15 februari 2011. Intresserad: Du är välkommen att skicka in din ansökan senast den 5 december. I denna rekrytering samarbetar Vi-skogen med Adecco Rekrytering. Du ansöker via www.adecco.se, under lediga tjänster. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elisabet Wachtelius, 08-598 986 02. Välkommen med din ansökan! Vi-skogen är en biståndsorganisation som i över 25 år bidragit med stöd till bönder i området runt Victoriasjön i östra Afrika. Genom förbättrad produktion och ökade inkomster har över en miljon fattiga människor fått bättre levnadsförhållanden.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Vi-skogen söker en Insamlingschef

2010-11-08
Vill du på ett konkret sätt bidra till minskad fattigdom och en hållbar utveckling? Vi söker nu en chef som tillsammans med vårt insamlingsteam ska utveckla Vi-skogens insamlingsverksamhet.

Arbetsuppgifter:
Som insamlingschef har du ett övergripande operativt och strategiskt ansvar för Vi-skogens insamling i Sverige. I din roll ansvarar du för att utveckla Vi-skogens insamling mot både företag och privatpersoner. Vidare ansvarar du för att initiera, genomföra och utvärdera kampanjer riktade till dessa.

Du kommer att arbeta nära den dagliga verksamheten med planeringen av Vi-skogens marknadsstrategier och profilering. Arbetet kräver strategiskt tänkande i kombination med dagliga kontakter med givare och kunder. Som insamlingschef leder och utvecklar du insamlingsgruppen som du även har personalansvar för. Du har budgetansvar och rapporterar till Vi-skogens Sverigechef.

Den vi söker:
Du som söker tjänsten har akademisk examen med tidigare erfarenhet från ett liknande arbete. Du är van användare av Officepaketet och har goda kommunikationsfärdigheter samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror dessutom att du har mycket goda kunskaper i marknadsföring och CRM-system.

Du har erfarenhet av verksamhetsutveckling och personalledning från tidigare anställningar. Du är en person som kan stödja och inspirera din personal. Som person är du kommunikativ, driftig och självgående.

Vad vi erbjuder dig:
Vi ger dig goda möjligheter till personlig utveckling inom ett mycket intressant arbetsområde. Du kommer på ett konkret sätt kunna bidra till att minska fattigdom och bidra till en hållbar utveckling. Du kommer att få utmaningar och stöd för att göra ett bra arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten är placerad i Stockholm med tillträde kring den 15 februari 2011.

Intresserad:
Du är välkommen att skicka in din ansökan senast den 5 december. I denna rekrytering samarbetar Vi-skogen med Adecco Rekrytering. Du ansöker via www.adecco.se, under lediga tjänster. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elisabet Wachtelius, 08-598 986 02.

Välkommen med din ansökan!

Vi-skogen är en biståndsorganisation som i över 25 år bidragit med stöd till bönder i området runt Victoriasjön i östra Afrika. Genom förbättrad produktion och ökade inkomster har över en miljon fattiga människor fått bättre levnadsförhållanden.
Källa: Vi-skogen

Senaste nyheter