Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Världens miljövänligaste displaysystem

https://www.klimatsmart.se/images/news/pinus_banner_250x183.jpg

Ett system gjort helt i trä ersätter energislukande aluminiumställningar. Nära, naturligt och snyggt – lika lätt att använda som traditionella reklamställningar vinner Pinus displaysystem terräng bland företag med ett verkligt ekobudskap. Displayserien Pinus är ett bärbart system för butik- och mässreklam, där man fäster reklamtryck och exponerar sin storbildsreklam. Den 100% återanvändbara ställningen är klimatsmart och används idag av företag som t.ex. Nokia, IDO badrum, trähustillverkare och andra som vill visa sitt miljöansvar. Det innovativa fästet i listerna gör att vilket media som helst går att använda i displaysystemet: papper, vinyl, tyg... Och dessutom kan den tryckta vepan enkelt bytas om och om igen och ställningen är alltså inte slit-och-släng. Tvärtemot liknande displaysystem som nästan alla är tillverkade i Kina, belastar Pinus inte miljön med långa transporter. Pinus är tillverkad i Finland av PEFC certifierat virke och är ett närproducerat exempel på hållbar utveckling. Idag finns Pinus displaysystem i 2 grundutföranden. Pinus Impulse är den smidiga butiksdisplayen med 40x100 och 80x198 cm bild. Pinus String den smäckra expoställningen har en bildyta på 80x200cm. (Båda kan kopplas att forma stora fortlöpande fondväggar). Inom en nära framtid fortsätter vi att utveckla ”världens miljövänligaste displaysystem” med en rad nya produkter, och ställningarna kan även skräddarsys efter beställarens önskan. Mässdiskar, postersystem och broschyrställningar är under utveckling. Försäljning i Sverige via vår webb samt kontakt på plats Jennifer Högberg. Se vår webb för mera information www.tetrix.nu Jennifer Högberg jennifer.hogberg@tetrix.fi, +358 (0)50 5725 602 EcoNow, monter H22

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Världens miljövänligaste displaysystem

2009-08-17
Ett system gjort helt i trä ersätter energislukande aluminiumställningar. Nära, naturligt och snyggt – lika lätt att använda som traditionella reklamställningar vinner Pinus displaysystem terräng bland företag med ett verkligt ekobudskap.

Displayserien Pinus är ett bärbart system för butik- och mässreklam, där man fäster reklamtryck och exponerar sin storbildsreklam. Den 100% återanvändbara ställningen är klimatsmart och används idag av företag som t.ex. Nokia, IDO badrum, trähustillverkare och andra som vill visa sitt miljöansvar.

Det innovativa fästet i listerna gör att vilket media som helst går att använda i displaysystemet: papper, vinyl, tyg... Och dessutom kan den tryckta vepan enkelt bytas om och om igen och ställningen är alltså inte slit-och-släng.

Tvärtemot liknande displaysystem som nästan alla är tillverkade i Kina, belastar Pinus inte miljön med långa transporter. Pinus är tillverkad i Finland av PEFC certifierat virke och är ett närproducerat exempel på hållbar utveckling.

Idag finns Pinus displaysystem i 2 grundutföranden.
Pinus Impulse är den smidiga butiksdisplayen med 40x100 och 80x198 cm bild. Pinus String den smäckra expoställningen har en bildyta på 80x200cm.
(Båda kan kopplas att forma stora fortlöpande fondväggar).

Inom en nära framtid fortsätter vi att utveckla ”världens miljövänligaste displaysystem” med en rad nya produkter, och ställningarna kan även skräddarsys efter beställarens önskan. Mässdiskar, postersystem och broschyrställningar är under utveckling.

Försäljning i Sverige via vår webb samt kontakt på plats Jennifer Högberg. Se vår webb för mera information www.tetrix.nu

Jennifer Högberg jennifer.hogberg@tetrix.fi, +358 (0)50 5725 602 EcoNow, monter H22
Källa: Pinus/Tetrix

Senaste nyheter