Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Vårens ekologiska t-shirtnyheter

https://www.klimatsmart.se/images/news/ekologiskatshirtsrockingruthparis213x250.jpg

Letar du efter vårens t-shirtnyheter? Hos Ekologiska T-shirts hittar du t-shirts med tryck för killar och tjejer och nu fylls butiken med nya coola t-shirts. C/O Berge - Rocking Ruth Paris: Damt-shirt med ett budskap som borde vara självklart. "Be Kind" står det och det sammanfattar ganska bra vad som krävs för att vi och alla andra ska må bra. Var snäll så ordnar det sig, var snäll mot dina kompisar, dina fiender och miljön så går allt så mycket bättre! Skank - Can You Dig It: Herrt-shirt. Det här t-shirt trycket riktigt osar av film och 70-tal. Ingen mindre än soul-legenden Isaac Hayes är personen på bilden. I det här coola trycket håller Isaac Hayes i en pistol i bästa Dirty Harry stil och ser ut som om han själv kunnat spela huvudrollen i en gangsterfilm, förutom att skriva filmmusiken förstås! Spunky - Monkevolution: Herrt-shirt med ett tryck som visar hur vi utvecklats från apa till människa... och kanske lite oväntat till människa i apkostym. Dansar gör han också när han väl fått på sig apdräkten, kanske för att han är bjuden på en rolig maskerad där det kommer att finnas andra snygga apor. Spunky - Shark: Damt-shirt i ekologisk bomull. I haven simmar massor av coola djur och ett av de coolaste är som du vet hajen. Den är stor, läskig och faktiskt också oftast ofarlig så länge man inte badar i skymningen och ser ut som en säl. Det behöver du inte oroa dig för att göra i den här tröjan. Coolt tryck av cool haj bara måste göra den som bär det här plagget till en cool typ. C/O Berge - Sad Sigge Star: Herrt-shirt. Det här är en t-shirt som signalerar en skönt ödmjuk hållning till livet. Trycket föreställer en stjärna med jorden i mitten samt texten "Not a Star But Still Loveable". Stämmer bra det! Det är är en lagom slimmad t-shirt med grova sömmar som sitter skönt. Skank - Birds Run Tings: Herrt-shirt. Vit med ett riktigt stort t-shirttryck av ett gäng färgglada och pratglada fåglar. Det här är vad som står i fåglarnas pratbubblor: You know we run tings! Fi sure! Everytime! Youdunno! Seen! Om du också alltid undrat över vad fågelkvittret egentligen betyder så vet du det nu. Det är rena rama Jamaicanska slangen! Vill du dessutom visa alla andra vad som sägs bland uppe i trädtopparna så är det bara att dra på den här tröjan och gå ut. Fler nyheter finns i t-shirtbutiken Ekologiska T-shirts, välkommen! Ekologiska T-shirts är en ekologisk t-shirtbutik på nätet. Här hittar du ekologiska kläder i olika stilar som skate, surf, fashion och streetwear. Snygg design och hållbarhet i skön kombination. Vi vågar påstå att vi har det bästa utbudet av ekologiska t-shirts på nätet, ta en titt och bedöm själv! Eftersom vi strävar mot att hålla en miljövänlig linje så långt det går skickas våra t-shirts i 100 % biologiskt nedbrytbara påsar. Undrar du något så är du självklart välkommen att kontakta oss: 0767-94 60 98, info@ekologiskatshirts.se

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Vårens ekologiska t-shirtnyheter

2011-03-10
C/O Berge - Rocking Ruth Paris
Letar du efter vårens t-shirtnyheter? Hos Ekologiska T-shirts hittar du t-shirts med tryck för killar och tjejer och nu fylls butiken med nya coola t-shirts.

C/O Berge - Rocking Ruth Paris:
Damt-shirt med ett budskap som borde vara självklart. "Be Kind" står det och det sammanfattar ganska bra vad som krävs för att vi och alla andra ska må bra. Var snäll så ordnar det sig, var snäll mot dina kompisar, dina fiender och miljön så går allt så mycket bättre!

Skank - Can You Dig It:
Herrt-shirt. Det här t-shirt trycket riktigt osar av film och 70-tal. Ingen mindre än soul-legenden Isaac Hayes är personen på bilden. I det här coola trycket håller Isaac Hayes i en pistol i bästa Dirty Harry stil och ser ut som om han själv kunnat spela huvudrollen i en gangsterfilm, förutom att skriva filmmusiken förstås!

Spunky - Monkevolution:
Herrt-shirt med ett tryck som visar hur vi utvecklats från apa till människa... och kanske lite oväntat till människa i apkostym. Dansar gör han också när han väl fått på sig apdräkten, kanske för att han är bjuden på en rolig maskerad där det kommer att finnas andra snygga apor.

Spunky - Shark:
Damt-shirt i ekologisk bomull. I haven simmar massor av coola djur och ett av de coolaste är som du vet hajen. Den är stor, läskig och faktiskt också oftast ofarlig så länge man inte badar i skymningen och ser ut som en säl. Det behöver du inte oroa dig för att göra i den här tröjan. Coolt tryck av cool haj bara måste göra den som bär det här plagget till en cool typ.

C/O Berge - Sad Sigge Star:
Herrt-shirt. Det här är en t-shirt som signalerar en skönt ödmjuk hållning till livet. Trycket föreställer en stjärna med jorden i mitten samt texten "Not a Star But Still Loveable". Stämmer bra det! Det är är en lagom slimmad t-shirt med grova sömmar som sitter skönt.

Skank - Birds Run Tings:
Herrt-shirt. Vit med ett riktigt stort t-shirttryck av ett gäng färgglada och pratglada fåglar. Det här är vad som står i fåglarnas pratbubblor:
You know we run tings!
Fi sure!
Everytime!
Youdunno!
Seen!
Om du också alltid undrat över vad fågelkvittret egentligen betyder så vet du det nu. Det är rena rama Jamaicanska slangen! Vill du dessutom visa alla andra vad som sägs bland uppe i trädtopparna så är det bara att dra på den här tröjan och gå ut.

Fler nyheter finns i t-shirtbutiken Ekologiska T-shirts, välkommen!

Ekologiska T-shirts är en ekologisk t-shirtbutik på nätet. Här hittar du ekologiska kläder i olika stilar som skate, surf, fashion och streetwear. Snygg design och hållbarhet i skön kombination. Vi vågar påstå att vi har det bästa utbudet av ekologiska t-shirts på nätet, ta en titt och bedöm själv!

Eftersom vi strävar mot att hålla en miljövänlig linje så långt det går skickas våra t-shirts i 100 % biologiskt nedbrytbara påsar.

Undrar du något så är du självklart välkommen att kontakta oss: 0767-94 60 98, info@ekologiskatshirts.se

Senaste nyheter