Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Vad händer i Fjärrvärmebranschen?

https://www.klimatsmart.se/images/news/fjarrvarmetidningen198x327.gif

Fjärrvärmetidningen har fokus på vad som händer i fjärrvärmebranschen. Vi är den enda tidningen för fjärrvärme, kraftvärme och fjärrkyla. Fjärrvärmetidningen är tidningen för dig som vill ha koll på vad som händer i fjärrvärmebranschen. Vi ger er det allra färskaste inom marknad, teknik och forskning. Vi bevakar och analyserar de senaste politiska besluten och gräver i varje nummer fram nya intressanta och inspirerande personligheter att porträttera. Vi synar branschen från topp till tå, ur alla vinklar och vrår. Allt för att du som läsare ska hålla dig ajour. Enligt vår senaste läsarundersökning ansåg 9 av 10 av våra läsare att fjärrvärmetidningen var till nytta för deras arbete. Men vi slår oss inte till ro, vi jobbar ständigt för att bli ännu bättre. Fjärrvärmetidningen går till samtliga fjärrvärmeföretag som är medlemmar i Svensk Fjärrvärme. Läsarkretsen är energiföretagens anställda, företagsledningar och styrelseledamöter. Tidningen läses också av betydande beslutsfattare för branschen och utomstående intressenter. Tidningen har en upplaga på 3000 exemplar och kommer ut 8 gånger per år. Gå in på www.svenskfjarrvarme.se/fjarrvarmetidningen för att läsa mer och beställa en prenumeration!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Vad händer i Fjärrvärmebranschen?

2009-06-24
Fjärrvärmetidningen har fokus på vad som händer i fjärrvärmebranschen. Vi är den enda tidningen för fjärrvärme, kraftvärme och fjärrkyla.

Fjärrvärmetidningen är tidningen för dig som vill ha koll på vad som händer i fjärrvärmebranschen. Vi ger er det allra färskaste inom marknad, teknik och forskning. Vi bevakar och analyserar de senaste politiska besluten och gräver i varje nummer fram nya intressanta och inspirerande personligheter att porträttera. Vi synar branschen från topp till tå, ur alla vinklar och vrår. Allt för att du som läsare ska hålla dig ajour.

Enligt vår senaste läsarundersökning ansåg 9 av 10 av våra läsare att fjärrvärmetidningen var till nytta för deras arbete. Men vi slår oss inte till ro, vi jobbar ständigt för att bli ännu bättre.

Fjärrvärmetidningen går till samtliga fjärrvärmeföretag som är medlemmar i Svensk Fjärrvärme. Läsarkretsen är energiföretagens anställda, företagsledningar och styrelseledamöter. Tidningen läses också av betydande beslutsfattare för branschen och utomstående intressenter.

Tidningen har en upplaga på 3000 exemplar och kommer ut 8 gånger per år.

Gå in på www.svenskfjarrvarme.se/fjarrvarmetidningen för att läsa mer och beställa en prenumeration!
Källor:

Senaste nyheter