Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

U&W [you&we] växer i hållbarhet

https://www.klimatsmart.se/images/news/uwab224x120x.gif

Två nya medarbetare, Jenny Blomberg och Johanna Brunge, har värvats för att arbeta med vårt varumärke ZeroMission. Huvudinriktning i deras arbete blir klimatstrategiska frågor och speciellt klimatkompensation. Jenny Blomberg har tidigare arbetat i fastighetsbranschen och mediabranschen med bland annat projektledning och mediaplanering. Jenny Blomberg är aktiv i styrelsen för Svenska Naturskyddsföreningen Stockholm. - Jag brinner för miljöfrågor på ett brett plan och efterlyser ett större erkännande av naturens bidrag till människors välmående, beroendet mellan natur och människa helt enkelt. Jenny har en tvåårig mastersexamen i Hållbart Företagande ifrån Stockholm Resilience Centre och marknadskommunikation från Berghs School of Communication. Från sin tidigare roll som miljö- och kvalitetsansvarig hos speditionsföretaget Panalpinas Stockholmskontor har Johanna Brunge en gedigen erfarenhet av att beräkna transporters miljöpåverkan, skräddarsy kundspecifika utsläppsscenarion och har även medverkat till införandet av klimatkompensation (genom ZeroMission) på Panalpina. - Jag vill bidra till konkreta förbättringar på hållbarhetsområdet och visa att det finns affärsmöjligheter med miljö- och klimatfrågan, säger Johanna Brunge, som har en internationell masterexamen i miljövetenskap, med inriktning mot klimatforskning och miljöledning, från Linköpings universitet och Griffith University i Brisbane. För ytterligare frågor, vänligen kontakta: Göran Wiklund, U&W [you&we], 08-34 65 65 U&W [you&we] är ett konsultföretag som anser att ekonomisk lönsamhet och hållbart företagande går hand i hand. U&W [you&we] är ett av de ledande företagen när det gäller att erbjuda klimattjänster och kompensation. Vi kallar oss "Catalyst for Good Business". www.uwab.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

U&W [you&we] växer i hållbarhet

2010-11-18
Två nya medarbetare, Jenny Blomberg och Johanna Brunge, har värvats för att arbeta med vårt varumärke ZeroMission. Huvudinriktning i deras arbete blir klimatstrategiska frågor och speciellt klimatkompensation.

Jenny Blomberg har tidigare arbetat i fastighetsbranschen och mediabranschen med bland annat projektledning och mediaplanering. Jenny Blomberg är aktiv i styrelsen för Svenska Naturskyddsföreningen Stockholm.

- Jag brinner för miljöfrågor på ett brett plan och efterlyser ett större erkännande av naturens bidrag till människors välmående, beroendet mellan natur och människa helt enkelt. Jenny har en tvåårig mastersexamen i Hållbart Företagande ifrån Stockholm Resilience Centre och marknadskommunikation från Berghs School of Communication.

Från sin tidigare roll som miljö- och kvalitetsansvarig hos speditionsföretaget Panalpinas Stockholmskontor har Johanna Brunge en gedigen erfarenhet av att beräkna transporters miljöpåverkan, skräddarsy kundspecifika utsläppsscenarion och har även medverkat till införandet av klimatkompensation (genom ZeroMission) på Panalpina.

- Jag vill bidra till konkreta förbättringar på hållbarhetsområdet och visa att det finns affärsmöjligheter med miljö- och klimatfrågan, säger Johanna Brunge, som har en internationell masterexamen i miljövetenskap, med inriktning mot klimatforskning och miljöledning, från Linköpings universitet och Griffith University i Brisbane.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Göran Wiklund, U&W [you&we], 08-34 65 65

U&W [you&we] är ett konsultföretag som anser att ekonomisk lönsamhet och hållbart företagande går hand i hand. U&W [you&we] är ett av de ledande företagen när det gäller att erbjuda klimattjänster och kompensation. Vi kallar oss "Catalyst for Good Business". www.uwab.se
Källa: U&W [you&we]

Senaste nyheter