Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Utsedd till Al Gores budbärare i Sverige

https://www.klimatsmart.se/images/news/klimatsmart214x341.jpg

Grundaren av KlimatSmart.se, Jens Ljunggren, har som förste svensk utsetts till s.k. Climate Leader av självaste Al Gore. För 2 veckor sedan gick Jens Ljunggren en klimatutbildning med den förre amerikanske vice presidenten i San Francisco och är nu officiell representant för Al Gores organisation The Climate Reality Project i Sverige. The Climate Reality Project har till uppgift att sprida kännedom om klimatfrågan över hela världen och samtidigt inspirera till handling. - Att bli utvald, utbildad och och certifierad av Al Gore och team är bland det största som kunde hända mig. Al Gore och filmen "En obekväm sanning" har inspirerat mig otroligt mycket och förändrat mitt liv både privat och yrkesmässigt. Ett resultat var att jag startade KlimatSmart.se i 2007, säger Jens Ljunggren. KlimatSmart.se är en nätbaserad databas, som hjälper besökaren hitta klimat- och miljövänliga produkter och tjänster. Tjänsten är gratis att använda och har idag cirka 30.000 unika besökare per månad. - Jag ser verkligen fram emot att framföra Al Gores budskap och berätta hur stor skillnad några få val i vardagen kan göra. Det trista budskapet är att läget förvärras samtidgt som kraftfulla politiska beslut och internationella avtal lyser med sin frånvaro. Det positiva budskapet är, att vi redan har allt som behövs för att lösa klimatfrågan. Och att vi som konsumenter kan göra väldigt stor skillnad på egen hand, berättar Jens Ljunggren. The Climate Reality Project består bl.a. av cirka 4.500 Climate Leaders och flera miljoner medlemmar över hela världen. Genom att hålla föreläsningar har man hittills nått drygt 7 miljoner människor. I uppdraget som Climate Leader i Sverige ingår bl.a. att utan arvode erbjuda föreläsningar i klimatfrågan.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Utsedd till Al Gores budbärare i Sverige

2012-09-10
Grundaren av KlimatSmart.se, Jens Ljunggren, har som förste svensk utsetts till s.k. Climate Leader av självaste Al Gore.

För 2 veckor sedan gick Jens Ljunggren en klimatutbildning med den förre amerikanske vice presidenten i San Francisco och är nu officiell representant för Al Gores organisation The Climate Reality Project i Sverige. The Climate Reality Project har till uppgift att sprida kännedom om klimatfrågan över hela världen och samtidigt inspirera till handling.

- Att bli utvald, utbildad och och certifierad av Al Gore och team är bland det största som kunde hända mig. Al Gore och filmen "En obekväm sanning" har inspirerat mig otroligt mycket och förändrat mitt liv både privat och yrkesmässigt. Ett resultat var att jag startade KlimatSmart.se i 2007, säger Jens Ljunggren.

KlimatSmart.se är en nätbaserad databas, som hjälper besökaren hitta klimat- och miljövänliga produkter och tjänster. Tjänsten är gratis att använda och har idag cirka 30.000 unika besökare per månad.

- Jag ser verkligen fram emot att framföra Al Gores budskap och berätta hur stor skillnad några få val i vardagen kan göra. Det trista budskapet är att läget förvärras samtidgt som kraftfulla politiska beslut och internationella avtal lyser med sin frånvaro. Det positiva budskapet är, att vi redan har allt som behövs för att lösa klimatfrågan. Och att vi som konsumenter kan göra väldigt stor skillnad på egen hand, berättar Jens Ljunggren.

The Climate Reality Project består bl.a. av cirka 4.500 Climate Leaders och flera miljoner medlemmar över hela världen. Genom att hålla föreläsningar har man hittills nått drygt 7 miljoner människor. I uppdraget som Climate Leader i Sverige ingår bl.a. att utan arvode erbjuda föreläsningar i klimatfrågan.

Boka en föreläsning på: www.climaterealityproject.org/presentation
Eller maila Jens: jens.ljunggren@klimatsmart.se

Inslag i TV4 Örebro 2012-09-06:
www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_orebro

Mer om The Climate Reality Project: www.climaterealityproject.org

För mer information , kontakta:
Jens Ljunggren, 019-10 15 90, jens.ljunggren@klimatsmart.se.

Senaste nyheter