Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Utmana dig själv i KlimatVardag

https://www.klimatsmart.se/images/news/klimatvardag.jpg

Vill du leva mer klimatsmart, men behöver lite tips och råd för hur du gör det i din vardag? Kom med i KlimatVardag! Tillsammans med cirka 200 andra hushåll i Skåne får du under ett års tid information, konkreta tips och stöd för att göra de förändringar som passar just dig. Ingen kan göra allt — men alla kan göra något! KlimatVardag är projektet för dig som vill lägga lite tid och lust på att spara energi och pengar och samtidigt bidra till en bättre miljö. Vi tipsar - du bestämmer: Vi erbjuder föreläsningar, gruppsamtal, temakvällar, företagserbjudanden och möten med till exempel energirådgivare. Vi fokuserar på att ge information och tips inom områdena mat, transporter, avfall och energianvändning. Du bestämmer själv hur din klimatvänligare vardag ska se ut. Det finns tusentals möjligheter och det är upp till varje hushåll att bestämma vad och hur mycket man vill förändra. Vi söker 15 familjer i Malmö: - Singel, fembarnsfamilj eller äldre par? Alla typer av hushåll är välkomna i KlimatVardag! Låter det spännande? . Det enda vi kräver av er är att ni under ett års tid vill agera för att få en mer klimatsmart vardag och att du är bosatt i Malmö kommun. Anmäl dig nu så påbörjar vi resan tillsammans! Först till kvarn gäller. E-posta din anmälan till susanna.winblad@malmo.se. Anmälan ska innehålla: namn, e-post, telefonnummer, samt antal och ålder på personer i hushållet. Vi vill ha in anmälan senast 13/12. Har du frågor kring projektet är du välkommen att ringa: Susanna Winblad 040-342005 Birgitta Gisby 040-342053 Malin Norling 040-342054 KlimatVardag drivs av Hållbar Utveckling Skåne i samarbete med Region Skåne och Kommunförbundet Skåne. Finansiärer är Region Skånes Miljövårdsfond och deltagande organisationer.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Utmana dig själv i KlimatVardag

2009-12-13
Vill du leva mer klimatsmart, men behöver lite tips och råd för hur du gör det i din vardag? Kom med i KlimatVardag! Tillsammans med cirka 200 andra hushåll i Skåne får du under ett års tid information, konkreta tips och stöd för att göra de förändringar som passar just dig.

Ingen kan göra allt — men alla kan göra något! KlimatVardag är projektet för dig som vill lägga lite tid och lust på att spara energi och pengar och samtidigt bidra till en bättre miljö.

Vi tipsar - du bestämmer:
Vi erbjuder föreläsningar, gruppsamtal, temakvällar, företagserbjudanden och möten med till exempel energirådgivare. Vi fokuserar på att ge information och tips inom områdena mat, transporter, avfall och energianvändning. Du bestämmer själv hur din klimatvänligare vardag ska se ut. Det finns tusentals möjligheter och det är upp till varje hushåll att bestämma vad och hur mycket man vill förändra.

Vi söker 15 familjer i Malmö:
- Singel, fembarnsfamilj eller äldre par? Alla typer av hushåll är välkomna i KlimatVardag! Låter det spännande? . Det enda vi kräver av er är att ni under ett års tid vill agera för att få en mer klimatsmart vardag och att du är bosatt i Malmö kommun. Anmäl dig nu så påbörjar vi resan tillsammans! Först till kvarn gäller.

E-posta din anmälan till susanna.winblad@malmo.se.
Anmälan ska innehålla: namn, e-post, telefonnummer, samt antal och ålder på personer i hushållet. Vi vill ha in anmälan senast 13/12.

Har du frågor kring projektet är du välkommen att ringa:
Susanna Winblad 040-342005
Birgitta Gisby 040-342053
Malin Norling 040-342054

KlimatVardag drivs av Hållbar Utveckling Skåne i samarbete med Region Skåne och Kommunförbundet Skåne. Finansiärer är Region Skånes Miljövårdsfond och deltagande organisationer.

Senaste nyheter