Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Umeå Energi välkomnar ny marknadschef

https://www.klimatsmart.se/images/news/umeaenergi.jpg

Fram till i dag har Sverige, Norge och Finland varit hennes arbetsfält. Snart lämnar hon Vattenfall och en tjänst som inköpschef, för att fortsätta karriären på hemmaplan. Agneta Filén blir ny marknadschef vid Umeå Energi AB. - Vi är mycket nöjda med denna viktiga rekrytering, säger Göran Ernstson, vd för Umeå Energi. - Agneta kommer att innebära en rejäl förstärkning av vår marknadsavdelning, med sin gedigna erfarenhet från branschen. - Rekryteringen är ett led i en större satsning på att utveckla vårt marknadsarbete, allt för att kunna lyfta fram våra erbjudanden ännu tydligare och bygga långa och hållbara förhållanden med marknaden, säger Göran Ernstson. Agneta Filén är Umeåbo, född 1965 och har under de senaste fem åren arbetat vid Vattenfall AB, Heat Nordic, med ansvar för inköp av biobränsle och logistik samt el, utsläppsrätter och elcertifikat. Hon kommer att tillträda tjänsten som marknadschef i början av augusti. För mer information, kontakta: Göran Ernstson, vd för Umeå Energi, 070-650 13 97. Gun Blomquist Bergman, Umeå Energi, 070-642 46 33. Umeå Energi är ett modernt energi- och kommunikationsföretag som på ett personligt och omtänksamt sätt vill möta kundens behov av säkra och klimatanpassade produkter och tjänster. Vi är verksamma inom fem affärsområden: Värme, Elnät, Elhandel, UmeNet och Sol, Vind & Vatten. Vi erbjuder fjärrvärme och fjärrkyla för ett gott inomhusklimat, samt el, bredband och kabel-tv. Vi producerar el med vindkraft och i två kraftvärmeverk och säljer energi till cirka 58.000 privat- och företagskunder i hela landet. Vi hjälper också våra kunder med energianalyser och energispartips. Koncernen har cirka 280 medarbetare och omsätter 1,6 miljarder kronor. Umeå Energi är både miljö- och arbetsmiljöcertifierat (ISO 14001, AFS 2001:1).

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Umeå Energi välkomnar ny marknadschef

2010-05-12
Fram till i dag har Sverige, Norge och Finland varit hennes arbetsfält. Snart lämnar hon Vattenfall och en tjänst som inköpschef, för att fortsätta karriären på hemmaplan. Agneta Filén blir ny marknadschef vid Umeå Energi AB.

- Vi är mycket nöjda med denna viktiga rekrytering, säger Göran Ernstson, vd för Umeå Energi.

- Agneta kommer att innebära en rejäl förstärkning av vår marknadsavdelning, med sin gedigna erfarenhet från branschen.

- Rekryteringen är ett led i en större satsning på att utveckla vårt marknadsarbete, allt för att kunna lyfta fram våra erbjudanden ännu tydligare och bygga långa och hållbara förhållanden med marknaden, säger Göran Ernstson.

Agneta Filén är Umeåbo, född 1965 och har under de senaste fem åren arbetat vid Vattenfall AB, Heat Nordic, med ansvar för inköp av biobränsle och logistik samt el, utsläppsrätter och elcertifikat. Hon kommer att tillträda tjänsten som marknadschef i början av augusti.

För mer information, kontakta: Göran Ernstson, vd för Umeå Energi, 070-650 13 97.
Gun Blomquist Bergman, Umeå Energi, 070-642 46 33.

Umeå Energi är ett modernt energi- och kommunikationsföretag som på ett personligt och omtänksamt sätt vill möta kundens behov av säkra och klimatanpassade produkter och tjänster. Vi är verksamma inom fem affärsområden: Värme, Elnät, Elhandel, UmeNet och Sol, Vind & Vatten. Vi erbjuder fjärrvärme och fjärrkyla för ett gott inomhusklimat, samt el, bredband och kabel-tv. Vi producerar el med vindkraft och i två kraftvärmeverk och säljer energi till cirka 58.000 privat- och företagskunder i hela landet. Vi hjälper också våra kunder med energianalyser och energispartips. Koncernen har cirka 280 medarbetare och omsätter 1,6 miljarder kronor. Umeå Energi är både miljö- och arbetsmiljöcertifierat (ISO 14001, AFS 2001:1).
Källa: Umeå Energi

Senaste nyheter