Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Tyskar tar hjälp av svensk miljöteknik

https://www.klimatsmart.se/images/news/hand250x170.jpg

Den allra första installationen av eGain forecasting™ har nu gjorts i Tyskland. Installation och driftsättning tog knappt en timme och fler projekt är på gång i Tyskland – en marknad med fantastiska möjligheter. Efter att ha presenterat vår teknik har vi fått stort gensvar i olika delar av Tyskland där möjligheterna är stora både med tanke på deras stora intresse för energieffektivisering och landets befolkningsstorlek med 82 miljoner invånare. Den första installationen gjordes hos bostadsbolaget i Wismar, Wohnungsbau-gesellschaft mbH der Hansestadt Wismar, som är den största fastighetsägaren av hyresrätter i den tyska staden Wismar. Bodo Schwenckner, Driftschef på Bostadsbolaget i Wismar, anser att eGain forecasting™ ger dem en stor möjlighet till att sänka sina energikostnader, få tillgång till ett modernt styrverktyg samt en bättre överblick och kontroll över sina fastigheter. - Intresset för miljöteknik är stort i Tyskland och de satsar mycket på bl.a. gröna stadsdelar. Fastighetsbranschen står för en stor del av miljöutsläppen i form av energiförbrukning och dessutom är energi dyrt, vilket gör behovet av energieffektivisering i fastigheter extra stort, säger Thorbjörn Geiser, VD eGain Sweden AB. - Tyska fastighetsägare har höga krav på sig att minska sin energianvändning. Därför känns det fantastiskt bra att kunna leverera en tjänst som snabbt och enkelt hjälper dem att effektivisera sin energianvändning, minska deras miljöpåverkan och samtidigt ge hyresgästerna ett jämnare inomhusklimat, säger Thorbjörn. För mer information, kontakta: Thorbjörn Geiser, CEO, eGain Sweden AB, 0705-182 318.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Tyskar tar hjälp av svensk miljöteknik

2013-01-14
Den allra första installationen av eGain forecasting™ har nu gjorts i Tyskland. Installation och driftsättning tog knappt en timme och fler projekt är på gång i Tyskland – en marknad med fantastiska möjligheter.

Efter att ha presenterat vår teknik har vi fått stort gensvar i olika delar av Tyskland där möjligheterna är stora både med tanke på deras stora intresse för energieffektivisering och landets befolkningsstorlek med 82 miljoner invånare.

Den första installationen gjordes hos bostadsbolaget i Wismar, Wohnungsbau-gesellschaft mbH der Hansestadt Wismar, som är den största fastighetsägaren av hyresrätter i den tyska staden Wismar.

Bodo Schwenckner, Driftschef på Bostadsbolaget i Wismar, anser att eGain forecasting™ ger dem en stor möjlighet till att sänka sina energikostnader, få tillgång till ett modernt styrverktyg samt en bättre överblick och kontroll över sina fastigheter.

- Intresset för miljöteknik är stort i Tyskland och de satsar mycket på bl.a. gröna stadsdelar. Fastighetsbranschen står för en stor del av miljöutsläppen i form av energiförbrukning och dessutom är energi dyrt, vilket gör behovet av energieffektivisering i fastigheter extra stort, säger Thorbjörn Geiser, VD eGain Sweden AB.

- Tyska fastighetsägare har höga krav på sig att minska sin energianvändning. Därför känns det fantastiskt bra att kunna leverera en tjänst som snabbt och enkelt hjälper dem att effektivisera sin energianvändning, minska deras miljöpåverkan och samtidigt ge hyresgästerna ett jämnare inomhusklimat, säger Thorbjörn.

För mer information, kontakta:
Thorbjörn Geiser, CEO, eGain Sweden AB, 0705-182 318.
Källa: eGain Sweden

Senaste nyheter